1 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/13.00083 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, financování, vykazování činnosti Jana Moravcová
Advertisements

Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Základní škola, Brno, Štolcova 16
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vítejte na konferenci k národnímu projektu Návrat do práce.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Situace na trhu práce /Plzeň – město/ Únor Tato prezentace vznikla v rámci projektu „Systém kariérového poradenství pro studenty vysokých škol v.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Realizace dodávek, vykazování činnosti, financování Ing. Jana Moravcová
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Pracovní workshop pro příjemce – 2. výzva PO 1, 2. GG
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
PROBLÉMOVÁ MÍSTA PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK 15. prosince 2011.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Schválením žádosti projekt nekončí
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Operační program Zaměstnanost
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

1 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SEMINÁŘ PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU Máme na to v Jihočeském kraji CZ.1.04/2.1.00/ výběr dodavatele aktivit v rámci regionálního individuálního projektu (RIP) , Úřad práce v Českých Budějovicích, budova Krajinská 42

2 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Cílové skupiny 1.mladiství 2.absolventi 3.osoby starší 45 resp. 50 let 4.osoby na RD a po RD pečující o malé děti 5.osoby s fyzickým a psychickým zdravotním znevýhodněním 6.osoby s nekolidujícím zaměstnáním (s měsíčním přivýdělkem do výše poloviny minimální mzdy) Pro tyto CS vytvořeny poradensko vzdělávací moduly na míru. celkem bude do projektu zapojeno min. 709 osob

3 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. prosinec 2010, resp. leden prosinec 2012 realizace VZ bude probíhat ve všech okresech, v obcích s UP/DIP v jednotl. okresech budou probíhat jen moduly dle potřeb CS daného okresu – viz. Příloha č. 9 ZD dodavatel vytvoří kontaktní místa - místa kontaktu s klienty, místa realizace poradenských aktivit, uvést a doložit v nabídce předpokládaná místa realizace Doba a místa realizace VZ

4 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Aktivity aktivity průřezové – probíhají po celou dobu zakázky: Řízení, monitorování a publicita Program přímé podpory aktivity v rámci modulů – aktivity tvořící moduly: poradenství, motivační aktivity, školicí a vzdělávací aktivity, podpora pracovních míst, aj. Modul = soubor aktivit pro danou CS

5 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul realizace dle potřeby v etapách a cyklech etapa – modul v okrese, cyklus – opakování modulu v daném okrese nepřípustné slučování osob z různých modulů do společných výukových skupin (kromě RK) klienti – musí plynule přecházet z aktivit do navazující aktivity ve stanovené posloupnosti

6 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul MLADISTVÍ „…umožnit a podpořit završení či doplnění vzdělání...“ harmonogram: leden 2011 – červen 2011 okresy: CB, CK, PI, PT pouze 1 cyklus zahájení ve všech okresech leden 2011 do modulu vstoupí: min 52 osob Informační schůzka pro klienty a rodiče, Vstupní program, Poradenský program, Program měkkých dovedností, Program praktických a IT dovedností, Program profesní přípravy (RK), Program vzdělávací, Program přímé podpory

7 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul SŠ ABSOLVENTI „…osoby bez nebo s min. praxí…vybavit dovednostmi odpovídajícími poptávce trhu práce a příp. doplnit kvalifikaci...“ harmonogram: leden 2011 – červen 2012 okresy: CB, PI, ST, TA do modulu vstoupí: min 89 osob Informační schůzka, Vstupní program, Poradenský program, Program měkkých dovedností, Program praktických a IT dovedností, Program rekvalifikací, Program přímé podpory

8 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul 45+ „…osoby s dlouhou praxí bez aktuálních dovedností…doplnit a dostatečně natrénovat nové dovednosti odpovídající poptávce trhu práce...“ harmonogram: prosinec 2010 – prosinec 2012 okresy: CB, JH, PI, PT, ST, TA do modulu vstoupí: min 270 osob Informační schůzka, Vstupní program, Poradenský program, Program měkkých dovedností, Program praktických a IT dovedností, Program rekvalifikací, Program přímé podpory

9 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul RODIČE „…rychlý návrat na pracovní trh…obnovit a zmobilizovat původní dovednosti a doplnit aktuální...“ harmonogram: prosinec 2010 – červen 2012 okresy: CK, JH, PT, TA do modulu vstoupí: min 92 osob uchazeči i zájemci Informační schůzka, Vstupní program, Poradenský program, Program měkkých dovedností, Program praktických a IT dovedností, Program rekvalifikací, Program přímé podpory

10 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul ZDRAVOTNÍ HANDICAP „…zlepšit postavení osob se zdr. znevýhodněním na pracovním trhu…vybavit je a natrénovat poptávané dovednosti...“ harmonogram: leden 2011 – prosinec 2012 okresy: CB, JH, PI, PT, ST, TA do modulu vstoupí: min 135 osob uchazeči i zájemci Informační schůzka, Vstupní program, Poradenský program, Program měkkých dovedností, Program praktických a IT dovedností, Program rekvalifikací vč. Pracovní rehabilitace – Speciál.rekvalifikace, Příprava k práci u zaměstnavatele a Příprava k práci ve vzděl. zařízení, Program přímé podpory

11 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Modul NEKOLIDUJÍCÍ ZAMĚSTNÁNÍ „…zlepšit vybavení aktuálními dovednostmi a motivovat s cílem plnohodnotného zapojení do pracovního trhu...“ harmonogram: leden 2011 – prosinec 2012 okres: CK do modulu vstoupí: min 71 osob Informační schůzka, Vstupní program, Poradenský program, Program měkkých dovedností, Program rekvalifikací, Program přímé podpory

12 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. MladistvíSŠ45 +RodičeZdravot. handicap Nekolid. zaměstnání IS pro klienty a rodiče IS VP Poradenství MD Praktické a IT dovednosti --- Profesní příprava RK Speciální RK Příprava k práci RK P.vzdělávací --- P. přímé podpory P. přímé podpory P. přímé podpory

13 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Harmonogram VZ I.II.III.IV.V.VI.VII.VIII.IX.X.XI.XII. 2010Řízení, monitorování a publicita x Modul 45+ x Modul Rodiče x 2011Řízení, monitorování a publicita xxxxxxxxxxxx Modul Mladiství xxxxxx Modul SŠ absolventi xxxxxx xxxx Modul 45+ xxxxxxxxxxxx Modul Rodiče xxxxxxxxxxxx Modul Zdravotní handicap xxxxxxxxxxxx Modul Nekolidující zaměstnání xxxxxxxxxxxx 2012Řízení, monitorování a publicita xxxxxxxxxxxx Modul Mladiství xxxxxxxxxxxx Modul SŠ absolventi xxxxxx Modul 45+ xxxxxxxxxxxx Modul Rodiče xxxxxx Modul Zdravotní handicap xxxxxxxxxxxx Modul Nekolidující zaměstnání xxxxxxxxxxxx

14 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Řízení, monitorování a publicita Řízení komplex činností zajišťujících plynulý chod zakázky 7 středisek projektu - zastoupení pro řízení a administraci zakázky dodavatel je povinen sestavit realizační tým min. 13 osob: –1x projektový manažer/ka –1x finanční manažer/ka - účetní –min. 7x okresní asistent/ka –min. 3x odborní poradci pro cílovou skupinu –min. 1x koordinátor rekvalifikací – zodpovědný za řízení a koordinaci aktivit Programu rekvalifikací všech modulů

15 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Řízení, monitorování a publicita Monitorování vede k ověření plnění VZ monitorovací návštěvy zadavatele zasílání pravidelných monitorovacích zpráv - vstupní, průběžné a závěrečná Publicita propagace projektu s důrazem na zdroje financování dodržení povinného minima publicity minimální prvky stanoveny zadavatelem podoba veškerých dokumentů a ostatních materiálů podléhá odsouhlasení zadavatelem

16 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Program přímé podpory Typy podpor a příspěvků: 1.Mzdové příspěvky na nová pracovní místa – vyplácí zadavatel 2.Účelový příspěvek na vyhrazené místo (SÚPM, VPP) – vyplácí zadavatel 3.Jízdné a ubytování 4.Příspěvky na poplatky a potvrzení 5.Příspěvek na péči o dítě a další závislé osoby 6.Příspěvek SUPM SVČ na zřízení - vyplácí zadavatel

17 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Program přímé podpory VZ předpokládá realizaci příspěvků přímé podpory do výše ,- poskytovány budou dodavatelem v každém kontaktním místě, nikoli centrálně dodavateli budou proplaceny zpětně na základě Měsíčního výkazu o poskytnuté přímé podpoře, kromě příspěvku č. 1, 2, 6 – tyto vyplácí zadavatel podmínky poskytování přímé podpory – Metodika způsobilých výdajů OP LZZ a Veřejná podpora a podpora de minimis OP LZZ + pokyny zadavatele vzory formulářů k přímé podpoře obdrží dodavatel po podpisu smlouvy

18 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Veřejná zakázka dodavatel nemusí zajišťovat aktivity sám aktivity i celé moduly lze zajistit prostřednictvím subdodavatelů za dodržení podmínek ZD – - kromě Informačních schůzek v nabídce uvést, které části VZ (aktivity či moduly) bude dodavatel realizovat sám a které pomocí subdodavatelů – příloha č. 6 ZD

19 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Počet podpořených osob celkem – do projektu vstoupí min. 709 osob Počet úspěšných absolventů kursů – min. 825 osvědčení o úspěšném absolvování kurzu Počet nově vytvořených pracovních míst – min. 6 nových podpořených PM Požadované sledované ukazatele

20 Nabídková cena maximálně přípustná a nepřekročitelná nabídková cena (bez přímé podpory) ,- Kč bez DPH ,- Kč s DPH z toho částka určená na aktivitu 6. Program rekvalifikací: ,- Kč bez DPH ,- Kč s DPH částka určená na aktivitu 8. Program přímé podpory: ,- Kč Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

21 Struktura nabídkové ceny ceny za aktivity Informační schůzky, Vstupní programy, Poradenské programy, Programy měkkých dovedností, Programy praktických a IT dovedností, Program vzdělávací (bod 3.3 Struktury nabídkové ceny) a Řízení, monitorování a publicita, jsou součástí nabídkové ceny a uchazeči je stanovují dle specifik svých nabídek. cena za aktivitu Program rekvalifikací je součástí nabídkové ceny a je stanovena pevnou částkou, uchazeči nejsou oprávněni ji měnit cena za aktivitu Program přímé podpory není předmětem soutěže a v rámci celkové ceny bude konstantní pro všechny nabídky uchazečů Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

22 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Způsob stanovení nabídkové ceny dle položek Struktury nabídkové ceny (viz. příloha ZD č. 3) v příloze č. 3 zadavatel uvádí minimální počty jednotek uchazečem stanovené jednotkové ceny budou platné po celou dobu trvání realizace zakázky v nabídkové ceně bude uvedena celková cena za předmět plnění (uvedeno na krycím listu) - bez přímé podpory a bez DPH – tato je předmětem hodnocení - včetně přímé podpory, bez DPH - bez přímé podpory, včetně DPH - včetně přímé podpory, včetně DPH Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady spojené s plněním předmětu zakázky.

23 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Hodnocení nabídek nabídky budou hodnoceny podle ekonomické výhodnosti v rámci jednotlivých částí VZ budou nabídky hodnoceny dle následujících kritérií: KritériumVáha kritéria 1. Nabídková cena 60 % 2. Písemný příslib zaměstnání pro účastníka projektu 40 %

24 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Důležité termíny VZ odeslání na – www.isvzus.cz termín pro předložení nabídek – , 12:00 hod. otvírání obálek – , 13:00 hod. zahájení prací na VZ – neprodleně po uzavření smlouvy s dodavatelem předpokládaný termín ukončení VZ –

25 Adresa pro doručování nabídek: Úřad práce v Českých Budějovicích Klavíkova České Budějovice Kontaktní osoby zadavatele: Ing. Alexandra Antalová ; Ing. Kateřina Klimešová , Kontaktní údaje pro dotazy k zadávací dokumentaci: Advokátní kancelář Paroulek, Zrůstek, Lůdl v.o.s. Praha 4, Doudlebská 1699/5 adresa pro doručování: Blansko, Čelakovského 8 Mgr. Martin Budiš ( ; Kontaktní údaje Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

26 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Děkujeme za pozornost. Tato prezentace bude k dispozici ke stažení ve formátu ppt na webových stránkách zadavatele: