S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍS PĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
J.K.
vysoká energetická hodnota (tuky, cukry) vysoká biologická hodnota (vitamíny, minerální látky) delší záruční lhůta než čerstvé pečivo jsou součásti svačiny
ROZDĚLENÍ A DRUHY V PRODEJI: NA STROUHÁNÍ – Perník na strouhání GLAZOVANÝ – Glazovaný biskvit RUMOVÝ – Rumové perníčky PLNĚNÝ – marmeládou, čokoládou POUŤOVÝ – srdce, kytička, koníček, domeček aj. SPECIÁLNÍ - zdobené
VADY: prošlá záruční lhůta poškozený obal záměna druhu uvnitř nečistoty cizí příměsi SKLADOVÁNÍ: v suchu, chladu, čistotě dobře větratelné místnosti provádíme obměnu zásob
Autorem materiálu a jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Kapalínová KONEC