Ptáci na poli v lese u vody Objednat: poznávání přírody, vztahu mezi zvířaty a prostředím, hlasy zvířat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Advertisements

SONING PRAHA a. s. centrum akustických služeb Distributor značek
Ptáci v okolí lidských sídel
Lesní obratlovci – savci
Autor výukového materiálu:
ANOTACE Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
ZŠ Grünwaldova, Č. Budějovice Mgr. Zuzana Šimečková
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace PTAČÍ BUDKY Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP.
Tučňák císařský Vypracoval: Petr Skrutek
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Ptáci okrasných zahrad a parků 1
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Náležitosti výrobního výkresu
Stavba rostliny, životní podmínky a význam rostlin ICT2_1/28
Obratlovci Přírodopis VY_32_INOVACE_ sada, Př
Volně žijící zvířata – pole, louka, les
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
: „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pištová. VY_32_INOVACE_PR Anotace - V prezentaci se žáci seznamují s určitými.
 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov  Autor: Mgr. Hana Klomínská  Datum: prosinec 2012  Název: VY_12_INOVACE_1.2.1.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_1.3.4 Rostliny - dělení Název sady: Člověk a jeho svět 4. ročník Číslo.
 VZHLED VZHLED  ROZŠÍŘENÍ ROZŠÍŘENÍ  ŽIVOT A POTRAVA ŽIVOT A POTRAVA  ROZMNOŽOVÁNÍ ROZMNOŽOVÁNÍ  ZDROJE ZDROJE Pro zobrazení obrázku- KLIKNĚTE.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Přírodopis 8 Autor: Mgr. Iveta Votápková Přehled hlavních skupin savců 3.část Pětilístek opice
ZVÍŘÁTKA V ZIMĚ Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost
VY_32_INOVACE_09_VČELA_ život, význam včely AUTOR: Petra Kroupová ŠKOLA: ZŠ SPECIÁLNÍ.
PTÁCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová OTEVŘI SI RÁNO RANÍČKO OKNO.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.7 Využití krajiny Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Kavky potřebují pomoc Daniel Dvořák 6.B. Kavka obecná Corvus monedula Samec-délka křídla :223 mm do 250 mm Samice-délka křídla od : 214 mm do 243 mm Samec-hmotnost.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Rok v lese Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov  Autor: Mgr. Hana Klomínská  Datum: listopad 2012  Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_PRV1,2_26.
Centrum ekologické výchovy „Aquila“ v Bartošovicích na Moravě.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_4_11_Sebepoznávání a sebepojetí Číslo projektu:
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Individuální projekt OP VVV
VEVERKA OBECNÁ.
Anotace : Prezentace je určena pro výuku předmětu Člověk a příroda
Příroda na jaře 3 Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název projektu: Živá příroda ve škole
Šance pro každého žáka Základní škola a Praktická škola U Trojice
Anotace : Výuka předmětu Člověk a jeho svět
Etologie ptáků.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Jaro v přírodě Autor:
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření duben 2013 Ročník
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
Člověk je součástí přírody
Veverka známá - neznámá
Obojživelníci VY_52_INOVACE_26 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_17_ lesní zvířata
Anotace : Výuka předmětu Člověk a příroda Autor : Mgr. Zuzana Šimotová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Les v průběhu roku Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Co nabízíme: výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV zájmové.
VY_32_Inovace_4.2.8 Využití krajiny
PTÁCI - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Majetek podniku VY_32_INOVACE_44_895
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_16_PRVOUKA_JARO.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Transkript prezentace:

Ptáci na poli v lese u vody Objednat: poznávání přírody, vztahu mezi zvířaty a prostředím, hlasy zvířat. poznávání přírody, vztahu mezi zvířaty a prostředím, hlasy zvířat. Kde nás najdete Kde nás najdete Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů

Ptáci na poli, v lese, u vody Program probíhá formu fiktivní vycházky do přírody, na které potkáváme různé ptáky, uslyšíme jejich hlasy a uvidíme, že ptáky můžeme potkat často jen v určitém prostředí nebo v určitém období.

Program je možné absolvovat volitelně v areálu CEV v Bartošovicích nebo v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je možné absolvovat volitelně v areálu CEV v Bartošovicích nebo v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu. Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu. Ptáci na poli, v lese, u vody

Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. Pokud absolvujete program v CEV v Bartošovicích, je v ceně i prohlídka expozice CHKO Poodří se stručným výkladem Pokud absolvujete program v CEV v Bartošovicích, je v ceně i prohlídka expozice CHKO Poodří se stručným výkladem Ptáci na poli, v lese, u vody Objednat: Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů Kde nás najdete Kde nás najdete

Ptáci a jejich potrava Dozvíte se zajímavosti o přizpůsobení tvaru ptačího těla jejich způsobu života a potravě, i o tom, kdy a čím ptáky přikrmovat a rovněž kdy a proč nepřikrmovat. Dozvíte se zajímavosti o přizpůsobení tvaru ptačího těla jejich způsobu života a potravě, i o tom, kdy a čím ptáky přikrmovat a rovněž kdy a proč nepřikrmovat. Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů

Program je možné absolvovat volitelně v areálu CEV v Bartošovicích nebo v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je možné absolvovat volitelně v areálu CEV v Bartošovicích nebo v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu. Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu. Ptáci a jejich potrava

Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. Součásti programu je volitelně výroba krmítka. Krmítko žáci sestavují z předem připravených dílů. Příplatek za 1 krmítko je 120,-Kč. Součásti programu je volitelně výroba krmítka. Krmítko žáci sestavují z předem připravených dílů. Příplatek za 1 krmítko je 120,-Kč. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. Pokud absolvujete program v CEV v Bartošovicích, je v ceně i prohlídka expozice CHKO Poodří se stručným výkladem Pokud absolvujete program v CEV v Bartošovicích, je v ceně i prohlídka expozice CHKO Poodří se stručným výkladem Ptáci a jejich potrava Objednat: Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů Kde nás najdete Kde nás najdete

Od vajíčka k mláděti Etologie ptáků při hnízdění, stavba hnízda, vývoj mláďat ve vajíčku a po vylíhnutí Etologie ptáků při hnízdění, stavba hnízda, vývoj mláďat ve vajíčku a po vylíhnutí jak se ptáci při hnízdění chovají jak se ptáci při hnízdění chovají jak a kde si stavějí hnízda jak a kde si stavějí hnízda jak se mládě ve vajíčku vyvíjí jak se mládě ve vajíčku vyvíjí jak roste a dospívá jak roste a dospívá Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů

Od vajíčka k mláděti Program je možné absolvovat volitelně v areálu CEV v Bartošovicích nebo v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je možné absolvovat volitelně v areálu CEV v Bartošovicích nebo v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu. Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu.

Od vajíčka k mláděti Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. Pokud absolvujete program v CEV v Bartošovicích, je v ceně i prohlídka expozice CHKO Poodří se stručným výkladem Pokud absolvujete program v CEV v Bartošovicích, je v ceně i prohlídka expozice CHKO Poodří se stručným výkladem Objednat: Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů Kde nás najdete Kde nás najdete

Boudo budko kdo v tobě přebývá? Poznávání ptáků, hnízdících v dutinách, jejich hlasů, praktická výroba budek a jejich instalace. Poznávání ptáků, hnízdících v dutinách, jejich hlasů, praktická výroba budek a jejich instalace. Tento program nabízíme k realizaci pouze na školách, protože vyžaduje dílnu Tento program nabízíme k realizaci pouze na školách, protože vyžaduje dílnu Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů

Boudo budko kdo v tobě přebývá? Program je standardně na 2x 45 minut. Program je standardně na 2x 45 minut. První část je „teoretická“ –seznámení s ptáky hnízdícími v dutinách, s jejich životem a hlasy První část je „teoretická“ –seznámení s ptáky hnízdícími v dutinách, s jejich životem a hlasy Druhá část je „praktická“ a žáci si v dílně sami sestaví budku z připravených dílů. Druhá část je „praktická“ a žáci si v dílně sami sestaví budku z připravených dílů. Je určen přednostně (nikoli však striktně) žákům II. stupně ZŠ a SŠ a jeho cena je 540,- Kč Je určen přednostně (nikoli však striktně) žákům II. stupně ZŠ a SŠ a jeho cena je 540,- Kč Pokud si vyrobené budky ponecháte, připlatíte si 150,-Kč za kus Pokud si vyrobené budky ponecháte, připlatíte si 150,-Kč za kus

Boudo budko kdo v tobě přebývá? Program je možné absolvovat pouze v učebně školy. Program je možné absolvovat pouze v učebně školy. Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Přednostně jej doporučujeme v zimních měsících (listopad – březen). Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu. Program je doplněn projekcí obrázků a nahrávkami hlasů ptáků. Pokud škola nemá učebnu vybavenou počítačem, projektorem a plátnem, přivezeme si vybavení vlastní, bez dopadu na cenu programu.

Boudo budko kdo v tobě přebývá? Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. Cena programu je 340,- Kč za verzi pro I. stupeň (45 minut) a 540,- Kč za verzi pro II. stupeň a SŠ. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. V případě absolvování programu ve škole je potřeba k ceně připočítat i cestovní náklady lektora – cca 6,- Kč/km. Objednat: Zpět na seznam programů Zpět na seznam programů Kde nás najdete Kde nás najdete