1 Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Seminář Svazu sléváren.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Advertisements

1 CELOŽIVOTNÍ UČENÍ − KROMĚŘÍŽ 2010 PŘÍKLADY INSTITUCIONÁLNÍ PODPORY ROZVOJE CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ V KRAJI Výměna zkušeností z rozvoje a podpory celoživotního.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
1 CELOŽIVOTNÍ UČENÍ − KROMĚŘÍŽ 2010 PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÉHO POSKYTOVÁNÍ DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝM Výměna zkušeností z rozvoje a podpory celoživotního učení.
1 HK ČR, HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY EXPORTNÍ KONFERENCE PRAHA 15. LISTOPADU 2012.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 STÁŽE Inovativní prvek v náboru nových zaměstnanců STÁŽE Inovativní prvek v.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Mgr. Barbora Hošková Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8.listopadu 2006.
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
1 Podpora ZŠ v čerpání prostředků prostřednictvím šablon - vzdělávání Porada obecních úřadů obcí s rozšířenou působností Liberec
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Česko – rakouská přeshraniční spolupráce z pohledu možnosti operačních programů po vstupu do EU Lenka Doležalová 3. ÚFŘP.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Ústí nad Labem Současnost a budoucnost dalšího vzdělávání.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ PODMÍNEK PRO ČINNOST ASISTENTŮ PEDAGOGA.
GLOBÁLNÍ GRANTY realizované Moravskoslezským krajem v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost na léta Kateřina Švrčková.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Tematické setkání KAP Jihomoravského kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
ROZVOJ SPOLEČNÉ PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE VEŘEJNÉ SPRÁVY V ČESKO SASKÉM REGIONU / ENTWICKLUNG DER GEMEINSAMEN PARTNERSCHAFTLICHEN ZUSAMMENARBEIT DER ÖFFENTLICHEN.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Rozpis rozpočtu a normativy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. června 2011 Monika Čermáková.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Most Role a zapojení sociálních partnerů do tvorby programů DV.
Zkušenosti z inspekční činnosti ve školách s prvním stupněm Mgr. Miroslav Pospíšil, ČŠI Jihlava, leden 2011  hodnocení ŠVP  poznatky z inspekční činnosti.
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Informační a poradenské centrum ZČU
Dokument KAP MSK - obsah
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
Školy jako centra celoživotního učení KAP MSK
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Globální granty Ústeckého kraje oblast podpory 1.1, 1.2, 1.3 Praha
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Projekt „Vazby národní politiky ČR a EU se zaměřením na politiku HSÚS“
Pozvánka na kulatý stůl „Centrum robotiky – partner v polytechnickém vzdělávání “ pořádaný v rámci MAP pro ORP Plzeň Robotika Příležitost pro školu Obavy.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů z pohledu HK ČR
Setkání členů rady LK se starosty měst a obcí Libereckého kraje 15
Přehled čerpání Zlínského kraje v rámci operačních programů
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ A ČESKOU REPUBLIKOU
Představení CRR Seminář k SC 1.1 Ing. Petr Šústal, MPA
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Centrum vzdělanosti Libereckého kraje
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Výchova k občanství Státní správa a samospráva
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Aktuální informace o projektu IKAP
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Tematické setkání KAP Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

1 Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Seminář Svazu sléváren ČR Liberec, Centrum vzdělanosti Libereckého kraje

2 Další vzděláváníProjektová řízení Správa dat Další vzdělávání pedagogických pracovníků Činnosti Centra vzdělanosti Libereckého kraje

3

4

5 Další vzděláváníProjektová řízení Správa dat Další vzdělávání pedagogických pracovníků Nabídka Centra vzdělanosti Libereckého kraje Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Globální granty Libereckého kraje 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání

6 Další vzděláváníProjektová řízení Správa dat Další vzdělávání pedagogických pracovníků Nabídka Centra vzdělanosti Libereckého kraje Podporované aktivity Podpora provázanosti dalšího vzdělávání s počátečním vzděláváním vytvářením vzdělávacích modulů Vytváření vzdělávacích programů ve vazbě na Národní soustavu kvalifikací (dílčí kvalifikace) Vytváření modulů navazujících na obory vzdělání poskytované školami – rozvoj vzdělávací nabídky v návaznosti na vzdělávací programy (RVP, ŠVP)

7 Jablonecko

8 Náš partner v profesním vzdělávání Svaz sléváren České republiky

9 Náš partner v profesním vzdělávání Českomoravská komora lešenářů o.s.

10 Náš partner v profesním vzdělávání Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR

11 Děkuji vám za pozornost Robert Gamba Centrum vzdělanosti Libereckého kraje