2 USKUPENÍ BOHEMIA SEKT BOHEMIA SEKT je největším dodavatelem klidných šumivých vín a jedním z předních výrobců lihovin v České republice Výhradní dovozce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
Advertisements

JAK POZNAT DATUM VÝROBY PODLE LOT KÓDU
Naeks, s. r. o. Fiktivní firma při Obchodní akademii a VOŠ ve Valašském Meziříčí Masarykova Valašské Meziříčí Tel./fax
Jana Hanosová a Jan Palán
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výroba MEDOVINY. Nezbytnost včel… V přírodě nezastupitelné – ekologická stabilita 1 včelstvo/rok – 137x větší finanční přínos pro společnost než ve formě.
Členská schůze MAS Krajina srdce Borotín.
Fiktivní firma při Obchodní akademii a Vyšší odborné škole
SKLENĚNÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME NA   1. K PODÁVÁNÍ POKRMŮ
VY_32_INOVACE_10_GAS_549_Sob
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
VY_32_INOVACE_10_GAS_544_Sob
Výroba vína II.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2014.
DANĚ Seznámení se základními typy daní VY_32_INOVACE_7A18 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Karel Hübner.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
VY_32_INOVACE_11_ODV_641_Str
Sabrage (Sabráž) Umění otevírání šampaňského, hrdla lahve šavlí
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Historické jádro je městskou památkovou zónou Dominantou města je barokní zámek, jsou zde dvě trojúhelníková náměstí, kostel a nemocnice z 18. století.
Nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje
Jižní MORAVA Připraveno v roce 2008 Svatý kopeček.
Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská.
Důvody vstupu na zahraniční trhy
Revitalizace značky Víno Mikulov
Podávání vína Stolničení KC1.
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
Rusko čeká alkoholová katastrofa Martin Braun, Filip Chvátal.
1.Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_351 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Baristika Téma:Degustace.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět :Nauka o nápojíchauka o nápojích Tematický okruh: Světová vinařství.
jsou to uhlovodíky, které obsahují v otevřeném řetězci právě jednu násobnou-dvojnou vazbu uhlík- uhlík v názvu je koncovka -en Př. mezi alkeny (uhlíkaté.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník – H/01 Předmět: Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Výroba šumivých.
Harmonizace daní v EU.
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Spotřební daň Ekonomika podniku 2. ročník Spotřební daň - je nepřímá daň, tzn. je součástí ceny výrobku - je placena jednorázově při prvním prodeji od.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 30. listopadu 2015.
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
Střední škola služeb a řemesel Stochov J. Šípka 187, EU peníze školám Projekt Evropské peníze Stochovu reg. č. CZ.1.07/1.5.00/
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo : CZ.1.07/1.1.26/
Ing.Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV57 Název školy SPŠ.
Technika obsluhy – Suroviny pro přípravu míchaných nápojů Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Rozlišování látek podle vlastností Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
Technika obsluhy – Servis sektu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
ING. LIANA HRABÁLKOVÁ VINAŘSTVÍ LUDWIG S.R.O. Vína Ludwig ve Vietnamu Seminář na Dni Vietnamu
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti:Jakost, skladování a vady vína Ročník / obor studia:2.
Spotřební daně. Uvalena na výrobky nadstandardní spotřeby (cigarety, alkohol), výrobky nadstandardní spotřeby (cigarety, alkohol), levné výrobky, které.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
E K O N O M I K A Spotřební daně Daň z lihu. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV56 Název školy.
Povídání o víně Barbora Bílková1. Víno – jak poznat kvalitní víno od nekvalitního? V supermarketu nenarazíte na žádné vinařské speciální archix;vní kousky.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Optimalizace strategických činností nákupu v mezinárodní společnosti.
Střední škola služeb a řemesel Stochov J. Šípka 187,
Prezentace Boháčová Anna
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
AROMKA BRNO tradice od roku 1829 od roku 2009 jako AROMKA BRNO,s.r.o.
VY_32_INOVACE_C8-005 HMOTNOSTNÍ ZLOMEK Název školy
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Šumivá vína 245,00Kč Bohemia sekt brut 245,00Kč
Výzkum trhu vína v ČR – Obecná spotřebitelská studie –
Regulační funkce spotřebních daní
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

2 USKUPENÍ BOHEMIA SEKT BOHEMIA SEKT je největším dodavatelem klidných šumivých vín a jedním z předních výrobců lihovin v České republice Výhradní dovozce několika mezinárodních značek (Campari, Cinzano, Wodka Gorbatschow)

3 PORTFOLIO

4 LIHOVINY Black Widow Fernet Pražská vodka Dynybyl

5 IMPORTOVANÉ ZNAČKY Campari Cinzano Wodka Gorbatschow

6 PRAŽSKÁ VODKA Akvizice od společnosti Vin & Sprit (výrobce vodky Absolut) v roce 2005 Mezinárodní koncept prémiových vodek – použití výhradně obilného lihu velejemné kality, 40% alkoholu, neutrální chuť a vůně, čisté lihové aroma Tradiční český výrobek, typicky lomená čirá lahev, sytě červená barva a transparentní etiketa Pražská vodka je nejznámější českou vodkou (AISA 2008)

7 JAK ŠEL ČAS S PRAŽSKOU VODKOU

8

9

10

11 BOHEMIA SEKT CENTRUM Návštěvnické centrum Bohemia Sektu otevřeno v roce 2007 ve Starém Plzenci Zahrnuje kongresové centrum pro 80 osob Pořádání seminářů a kulturních akcí Možno domluvit exkurze s prezentací výroby sektů a řízenou degustací vzorků sektů a vín

Děkuji za pozornost