Proveďte korekturu textu Dobrý den, radi by sme Vás pozvali na konferenci doktorandů, která se bude konat v Ostravě 25.5. 2011 pod záštitou Katedry historie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Advertisements

Český jazyk ( sloh ) – 8. ročník
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Abteilung/NameTitelDateiname Geändert: Entwurf Vertraulich KONFERENCE IQ INDUSTRY LIBEREC 1.
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
Organizace Státní správy
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Bezpečnostní systém České republiky
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Vypracovaly: Gabriela Janečková Radka Janků
MOPE s.r.o. Personální agentura
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK256.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Mgr. Štěpánka Vojtěchovská
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Spolupráce Středočeského kraje s mikroregiony Mgr. Kateřina Štětinová Odbor regionálního rozvoje
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Dopis – úřední Dopis - osobní
Vypracovaly: Nevrtalová Michaela Šlechtová Nikola Uhllířová Jana
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
MÍSTNÍ SPRÁVA II. ..
1 Pracovní náplň českých stáží. Stáže 1. Krajská agentura pro zemědělství a venkov MZe ČR Kraj Vysočina 2. Odbor mezinárodních vztahů,
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
Vypracovali: Martin Odstrčil Vojtěch Stybor Gabriela Schönová
Jan Hercik Katedra geografie Přírodovědecká fakulta UP v Olomouci DOPRAVNÍ POLITIKA A DOPRAVNÍ PLÁNOVÁNÍ.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Rozpočtový proces a jeho kontrola
Pracovní náplň českých stáží Petra Bernardová, Ivana Dočkalová, Barbora Haltofová, Kristýna Rusňaková.
94.1 Dopis, adresa Jaké dopisy vidíš na obrázcích? Kdo je odeslal?
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing
Milá Jarmilko, posílám pozdrav, zasloužíž si mnohem více. Já vím, známe se jen krátce. Přátelství je jako láska a mnohdy pohladí otevřené srdce...
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje Městské ředitelství Brno por. Bc. Andrea KORNETOVÁ por. Bc. Andrea KORNETOVÁ –
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
2. února 2016 TISKOVÁ KONFERENCE. Co je KOBRA? -Nemá vlastní budovy, -nemá zaměstnance, -nemá dokonce ani korespondenční adresu, protože není institucí,
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
STÁLÝ ZDRAVOTNĚ HUMANITÁRNÍ PROGRAM MEDEVAC
ČT1 – Události v regionu –
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
Den otevřených dveří Datum: Čas: od 10 do 14 hodin
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Název školy: Základní škola Městec Králové
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
Transkript prezentace:

Proveďte korekturu textu Dobrý den, radi by sme Vás pozvali na konferenci doktorandů, která se bude konat v Ostravě pod záštitou Katedry historie Filozofické fakulty Ostravské univerzity v Ostravě. V příloze Vám zasíláme plagát s potřebnými údaji. V případě otázek nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem. Za organizanizační tým Brišová Kristína, Knejp Jan

Byste, abyste, kdybyste abybych mohl kdyby abybys mohl kdyby abyby mohl kdyby abybychom mohli kdyby abybyste mohli kdyby abyby mohli kdyby abysme přišli včas, kdyby jste to udělali, aby jsi to věděl

Vy, Vám, Váš, Ty, Tobě, Ti, Tvůj Milý dědečku, posílám Ti pozdrav Milí rodiče, posílám vám pozdrav. z tábora. Posílám Vám pozdrav.... Milá maminko, zdravím tě z výletu. Stavební spořitelna se těší Přijď si s námi zaskejtovat, na spolupráci s Vámi; kamarádi se na tebe těší. Tato karta Vás opravňuje k výběrům…,

Data Praha 25. května 2004 Kutná Hora 11. listopadu , , , ,

Velká písmena – organizační složky (pobočka, úsek, odbor, výbor atp.) Česká inspekce životního prostředí, o/Oblastní inspektorát Praha; Vodárenská akciová společnost, a. s., d/Divize Brno- venkov; Česká spořitelna, o/Oblastní pobočka Praha 4; Policie České republiky, o/Okresní ředitelství Děčín; Městský úřad Tábor, s/Stavební úřad; Technické sítě Brno, a. s., c/Centrální dispečink; České energetické závody, a. s., s/Sekce komunikace; Krajský soud v Hradci Králové, o/Občanskosprávní úsek; o/Odbor životního prostředí Úřadu městské části Praha 7; Ministerstvo pro místní rozvoj, o/Odbor cestovního ruchu; v/Výbor legislativy Úřadu vlády ČR; d/Dopravní komise Rady kraje Vysočiny; k/Klinika plastické chirurgie Nemocnice Královské Vinohrady; n/Neurologická klinika Fakultní Nemocnice Ostrava, II. interní klinika Všeobecné fakultní nemocnice v Praze; k/Katedra českého jazyka a literatury Pedagogické fakulty UK, ú/Ústav českého jazyka Filozofické fakulty MU.

Závěrečný pozdrav v dopise S pozdravem… S přátelským pozdravem… Se srdečnými pozdravy… S pozdravem a přáním pěkného dne… Srdečně zdravíme… Těšíme se na spolupráci a zdravíme… Děkujeme za pochopení a zdravíme… Na shledanou