SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA 2012.   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – tabulkový procesor Autor: Bc. Pavel Šiktanc MS EXCEL 2010 – úvod do programu Co se všechno naučíme???
Advertisements

Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Atmosférický tlak a jeho měření. Částice plynů konají neustálý neuspořádaný pohyb a mají mezi sebou velké mezery. Plyny jsou stlačitelné a rozpínavé.
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Alena Machová.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Ing. Lubor Dvořák Název: VY_32_INOVACE_05_A_13_Kožní soustava Téma: Biologie člověka Číslo projektu:
pokrývá tělo dospělý – 1,2 až 1,85 m 2  12% hmotnosti těla (4 - 4,5 kg) tloušťka - 0,5 - 4 mm barva kůže – velmi variabilní Kůže.
Proč plné krychlové hranoly Vývoj technologií zpětného odrazu pro dopravní značky Školení CDV.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
RŮZNOST KANCELÁŘSKÝCH BALÍKŮ je řada za sebou následujících snímků (slidů) předváděných na PREZENTACE monitoru počítače plátně prostřednictvím dataprojektoru.
Kožní soustava Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_09_B_8_Kožní soustava Téma: Přírodověda.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Práce s grafickým programem GIMP Co se všechno naučíme??? Tvorba.
Člověk a svět práce Příprava pokrmů Úprava vajíček Autor: Mgr. Zdeněk Šebestík Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
VY_32_ INOVACE_ 04_ VLASTIVĚDA 4 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou NADMOŘSKÁ VÝŠKA Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
Nerostné tajemství. Minerál (lat., z minera, důl) čili nerost je prvek nebo chemická sloučenina, která je za normálních podmínek krystalická a která vznikla.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Inf Vizualizace dat a tvorba grafů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Energetická hodnota potravin (EH)
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
STAVBA TĚLA VY_32_Inovace_09OT- 3 autor: Mgr. Tereza Olejníková
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vylučovací soustava Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
Název školy Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Nymburk, Soudní 20 IČO Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu.
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Instruktor sjezového lyžování (50) jen pro vnitřní potřebu
Kánon hlavy (Unface) Základní pravidla pro kresbu portrétu
Barva světla, šíření světla a stín
Právo životního prostředí pojem, vývoj, prameny, postavení v systému práva, principy Ivana Průchová.
Rovnání a ohýbání.
CHARAKTERISTIKA HORNIN A NEROSTŮ
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Publicistický styl VY_32_INOVACE_CJL_3,4_72
Přenos tepla Požár a jeho rozvoj.
DRUHY MLÉKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Změkčování vousů, vypínání pokožky
VESMÍR.
VY_32_INOVACE_ , upravené tuky Ing. Blanka Kožíšková
Období: září – prosinec 2011
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
G&H ŘADA PÉČE O TĚLO.
Rešerše.
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková
Vylučovací soustava Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
I-Čj-3 Vyjmenovaná slova po
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_158_Planety
Korporátní identita Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
9. ABIOTICKÉ PODMÍNKY ŽIVOTA
Broušení Schéma broušení Je dokončovací způsob obrábění.
SKENEROVÉ SKÓRE A VARIABILITA
PRV 3 – Neživá příroda Název školy Plavská škola Autor
Corel PHOTO-PAINT Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
Kožní soustava.
Atmosféra Země.
Země ve vesmíru.
Zoner Callisto 4 Callisto 2 – barvy, stín, šipky, vrstvy.
Obrázková matematika Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jan Voda. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Neživá příroda - vzduch
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Z čeho jsou složeny látky?
Voda, vzduch Vodík, kyslík.
VY_52_INOVACE_ZBP1_5564VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Transkript prezentace:

SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA 2012

  Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně černá linka na oči Gloss éclat de soin – Lesk na rty s vysokým leskem Vernis à ongles protection éclat - Ochranný lak na nehty   Inzerce Sezonní make-up kolekce

Projasnění Tmavé doplňky elegantní& moderní Atmosféra budoáru Kovový odlesk Inspirace Objevte inspiraci nové Sothys make-up kolekce… Sezonní make-up kolekce

Inspirace Vystavěna na 3 klíčových prvcích inspirace novým budoárem: elegantní, ženské, okouzlující kovové minerály: pastelov ě- kovové tóny odrážejí světlo a projasňují tmavé doplňky: kontrastní tóny (nehty a rty), moderní, rafinované ATMOSFÉRA MAKEUP Sezonní make-up kolekce

Záměr y kolekce NOVÝ ODSTÍN NOVÉ ODSTÍNY Na pozadí perfektní, oslnivé pleti... Namalujte si oči v tmavých barvách Khôl liner graphique - Temně černá linka na oči No. 1 Noir profond- temně černá Rozjasněte vaše rty s jasnými a okouzlujícími tóny Gloss éclat de soin - Lesk na rty s vysokým leskem No. 15 Glossy prune - tmavě fialová No. 16 Jemná bordó Nalakujte si nehty v trendy tónech, které jsou populární Vernis à ongles Protection Éclat - Ochranný lak na nehty No. 25 Eclat de gris – zářivě šedá No. 26 Violet perlé - perleťově fialová Sezonní make-up kolekce

GRAPHIC KOHL LINER Temně černá linka na oči

Grafický trend DIOR DOLCE GABBANA GEMEY Sezonní make-up kolekce

Inspirace Grafika Intenzivní barva Hladce klouzavá textura Sezonní make-up kolekce

Khôl liner graphique - Temně černá linka na oči Hrajte si s obrysy, namalujte si vaše vlastní linky a zkrášlete vaše oči grafickými vzory.   Odstín: hluboký, nadčasový a neuvěřitelně elegantní Č. 1 Noir profond - temně černá   Balení: dlouhá tužka na oči s elegantním vzhledem. Černý zmatňující efekt a sametový pocit.   Textura: klouzavá, jednoduchá aplikace s gelovou texturou   Účinná látka: jojobový olej pro hebký dotek a nejjemnější pudr pro hladké a snadné nanášení   Aplikace: obkreslete linii podél okraje horních řas a/nebo kolem očí a/nebo uvnitř oka   Oftalmologicky testované složení Sezonní make-up kolekce

Tipy pro aplikaci Sezonní make-up kolekce Typ líčení „Smyslná grafika“ „Oči laně“ „Kouřové oči“ „Klasicky přirozené “ “Intenzivní kajal“ „Půlměsíc“ Tipy pro aplikaci Jemná linka začínající od koutku oka, která je prodloužená až ke konci očního víčka Prodlužené víčko jemnou linkou, přecházející z výrazné linky ve vnějším koutku oka Naneste tužku v silné vrstvě nad vrchní řasy a na vnitřní hranu očních víček Zdůrazněte oční víčko s jemnou linkou podél vrchních řas Prodlužte oko pomocí jemné oční linky na vnější i vnitřní hraně očního víčka Nakreslete linku pouze na vnějším konci oka podél řas Make-up výsledek Odlehčený vzhled s elegantním a dokonalým efektem Dramatický grafický design pro rafinovaný a ultraženský retro dotek Hluboký a okouzlující vzhled s půvabným a záhadným efektem Jemný a přirozený závěr líčení, klasický způsob, který lze aplikovat kdykoliv Intenzivní a okouzlující vzhled, pro sofistikované líčení Prodloužení oka jedním tahem, delikátní styl líčení

GlOSS ÉCLAT DE SOIN LESK NA RTY S VYSOKÝM LESKEM

Gloss éclat de soin - Lesk na rty s vysokým leskem Lesk na rty s vysokým leskem. Intenzivní jasné a transparentní odstíny.   Odstíny: 2 odstíny s leskem pro přirozené rty   Přirozený, transparentní švestkový odstín : č. 15 Glossy prune –tmavě fialová Slušivý bordó odstín č jemná bordó Balení: 7,5 ml s pěnovým aplikátorem   Textura: transparentní, s vysokým leskem   Účinné látky: protistárnoucí a antioxidační. Deriváty vitaminu E, polymer a alantoin.   Aplikace: přímo na rty nebo pomocí štětečku na rtěnku Sezonní make-up kolekce

VERNIS Á ONGLES PROTECTION ÉCLAT OCHRANNÝ LAK NA NEHTY

Párty laků! YSL S okázalými třpyticími se perleťovými odstíny a jedinečným vzhledem, je lak na nehty hlavním módním doplňkem. CHANEL ESSIE OPI Sezonní make-up kolekce

Selektivní značkyZnačky „masového trhu“ Jemné palety pro zimu... Sezonní make-up kolekce

Inspirace Trendy Delikátní barvy Perleťově třpytivá záře Vysoký lesk Sezonní make-up kolekce

Vernis à ongles protection éclat- Ochranný lak na nehty 2 nové vysoce trendy odstíny pro moderní a rafinovaný look.   Odstíny: Zářivě šedá : č. 25 Eclat de gris - zářivě šedá Perleťově fialová: č. 26 Violet perlé- perleťově fialová   Balení: 8 ml lahvička   Účinné látky: extrakty z vodních řas a deriváty cysteinu pro silnější, vyživené a pevné nehty   Aplikace: Štětečkem vytvořte 2 vrstvy laku pro získání lepšího výsledku Sezonní make-up kolekce

Produkty kolekce líčení podzim/zima 2012 Sezonní make-up kolekce

Inzerce Sezonní make-up kolekce