Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
. Pec pod Sněžkou Sdružení cestovního ruchu a propagace
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
ROP – možnosti pro cestovní ruch
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
Činnost JCCR v roce 2004 navázání spolupráce s příhraničními regiony Horního a Dolního Rakouska, Dolního Bavorska – realizace společných projektů navázání.
Bc. Pavla Kusáková1 Trojanovice Aktivity, úspěchy a projekty v TO Beskydy-Valašsko Konference MSK -Dovolená a region Ostrava.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Pozice technických památek v nabídce turistického potenciálu (Statistiky a trendy v industriální turistice) Ing. Petr Kratochvíl.
„VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ „KARTA HOSTA“. „VZDĚLÁVÁNÍ V CESTOVNÍM RUCHU“ - 8 vzdělávacích kurzů - prezenční a distanční forma studia (e- learning)
Konference Společně správným směrem – spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 – 2009 a nástin další spolupráce Ostrava
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Regionální konference,
Turistická oblast Těšínské Slezsko
Náš kraj - Moravskoslezský kraj
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Sportovní vyžití v Karviné
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Prezentace turistické oblasti
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Aktivity v oblasti cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Moravskoslezský kraj Jana Němcová
Stezka technických atraktivit
Vývoj příjezdového cestovního ruchu za 1. až 3. čtvrtletí 2007 v České republice Tisková konference v rámci veletrhu MADI 6. listopad 2007 Výstaviště Letňany.
Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka.
Školení: vhodné fungování a zapojení nástrojů územních politik Ostrava,Hotel Brioni
Lyžařské středisko HINTERTUX
Prezentace KRKONOŠ Eva ČERNOCHOVÁ 5MB Na mateřské dovolené.
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
LIPNO CARD – karta plná zážitků
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
STŘEDNÍ MORAVA – SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Destinační management regionu Střední Morava Zájmové sdružení právnických osob – mj. města, mikroregiony, organizace,
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
Projekty destinačního managementu v Moravskoslezském kraji - od turistické oblasti po region Ing. Richard Žabka, Agentura pro regionální rozvoj, a.s. 1.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Vysočina Tourism, příspěvková organizace Představení organizace, projekty, aktivity, spolupráce s TIC Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Jihlava,
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Trojanovice Regionální návštěvnická karta Nově v Beskydech Prezentace regionů 2015
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Karta hosta Orlické hory a Podorlicko speciální bonusy nahrané přímo hostovi slevy.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
_ Marketingový mix na podporu domácího cestovního ruchu 21/05/13 Radka Neumannova.
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
Zažijte autentický jihočeský venkov
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Společnost pro destinační management Broumovska o. p. s.
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Značka „Českosaské Švýcarsko
Předmět: Zeměpis Ročník: 9. Tématický celek: Regiony České republiky
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Transkript prezentace:

Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko

Turistická oblast Těšínské Slezsko

Prioritní marketingový nástroj Těšínské Slezsko Region Card více zážitků za méně peněz!!!!!

Těšínské Slezsko Region Card Co přináší? Zvýšení povědomí a podpora budování značky TO Těšínské Slezsko Cílenou podporu prodeje jako nástroje vedoucí ke zvýšení návštěvnosti TO Těšínské Slezsko a prodloužení pobytu turistů Větší sounáležitost VŠECH aktérů cestovního ruchu Zvýšení příjmů z cestovního ruchu v TO Těš. Slezsko Významné údaje o pohybu a přání turistů (víme kde jsou)

Těšínské Slezsko Region Card

Rozsah nabídky na Těšínské Slezsko Region Card Celkem partnerů poskytujících slevy: 58 Poskytované služby: Sport / Letní aktivity:51 Kultura / Památky:21 Relax / Zábava:31 Ubytování / Gastro:13 Lyžování / Zimní aktivity:9 Služby turistických inf. center: 8 Celkem služeb se slevou: 133

Nejvýzanamější atraktivity a služby Skiareály v Těšínských Beskydech – 20% slevy na celodenní skipasy ve všech významných skiareálech Gorolská dřevěnka v Mostech u Jablunkova (GOTIC) – sleva na nákup vybraných regionálních produktů a tur. map Prales Mionší, Dolní Lomná – sleva na vstup s průvodcem Kempaland Bukovec – sleva na vybrané letní i zimní aktivity Pivní lázně Hotelu Bahenec – sleva na balíček služeb Tandem Beskydy (Javorový vrch) – sleva na tandemové lety padákem Muzeum Těšínska – 50% vstupné do všech poboček a výstavních síní včetně Archeoparku Chotěbuz Těšínské Divadlo – sleva na vstupné

Rozsah nabídky na Těšínské Slezsko Region Card Nejvýznamnější atraktivity a služby Zámek Fryštát, Karviná – vstup zdarma Bohumín – pronájem lodí zdarma, plavby po Odře a Olši BOSPOR, Bohumín – adventure golf + další atraktivity, sleva Český Těšín, Hasičské muzeum – vstup zdarma Dinopark Ostrava, Doubrava – sleva 20% na vstupné Koupaliště, bazény, aquaparky – rozsáhlá nabídka téměř všech (-20%) Všechny slevy 20% - 100%

Nejvýzanamější atraktivity a služby TROJMEZÍ – hranice tří států -Tři žulové monolity opsané kružnicí každý o výšce cca 215 cm – hranice je situována uprostřed -Monolity jsou propojeny lávkami a jsou plně přístupné

Nejvýzanamější atraktivity a služby Prales Mionší, Dolní Lomná -Sleva vstup s průvodcem -Největší prales v ČR -Rozloha 169,78 ha -Aspirant za zápis UNESCO -Poslední zlomek při. smíšených lesů -Kolem pralesa vede naučná stezka

Nejvýzanamější atraktivity a služby Skiareály v Těšínských Beskydech – 20% slevy na celodenní skipasy ve všech významných skiareálech Javorový vrch u Třince -Nádherné rozhledy na polskou stranu a Vysoké Tatry -Výchozí místo hřebenových tras -3 sjezdovky (černá, červená, modrá) -Celková délka 1,5 km -Nadmořská: 968 m -3 vleky, 1 lanovka

Nejvýzanamější atraktivity a služby Skiareály v Těšínských Beskydech Ski areál Řeka -30% sleva / skipas -Nejdelší sjezdovka v Beskydech m -Převýšení 390 m -Nadmořská: 930 -Průměrný sklon 30st -1 modrá, 1 červená

Nejvýzanamější atraktivity a služby Skiareály v Těšínských Beskydech Ski areál Severka, Dolní Lomná -Sleva 30% / skipas -3 sjezdovky (2 červená, 1 modrá) -Celková délka 1.920m -Nadmořská: 965 -Rodiny s dětmi, začátečníci i pokročilí -Snowpark s boxy -Hřebenová trasa pro běžkaře

Nejvýzanamější atraktivity a služby Skiareály v Těšínských Beskydech Ski areál Mosty u Jablunkova -Sleva 20% / skipas -„Nejstudenější“ kopec v České republice -5 sjezdovek - 2,3 km (3 červené, 2 modré) -Nadmořská: 700 m -Bobová dráha s celoročním provozem

Jak kartu získat? Tři způsoby:  U smluvních ubytovatelů získá host kartu jako benefit k pobytovému balíčku (zdarma) - 23 míst  V prodejních místech – TIC 85,- Kč (70,-Kč) - 10 míst  Přes eshop 85,-Kč na

Těšínské Slezsko Region Card celkově vydáno přes 2030 karet v nové edici (od listopadu 2014) téměř 1000

Děkujeme za Vaši pozornost