SK Řetězárna Sportovní 284 790 81 Česká Ves Datová schránka: nekgykn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Advertisements

Výstavba sportovního areálu 20
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Hry třetího tisíciletí
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Plzeňský kraj 14. –
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
Hoďme tělem vesnická olympiáda
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2007 Rozpočet MAESTRO CLUBU Kolovraty na rok 2008.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Rozpočet MAESTRO CLUBU Kolovraty na rok 2010.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Rozbor věkové struktury OP mužů 2014/15 Čerpáno ze soupisek OP mužů v soutěžním ročníku 2014/15 Zpracováno pro potřeby výboru OVS Frýdek-Místek a setkání.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Zpráva místopředsedy pro Konferenci 2015
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Sady 5. května Plzeň
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Výroční schůze FK Nová Ves- Brloh. Program 1) Zahájení a přivítání hostů, partnerů, členů, hráčů a příznivců 2) Prezentace společnosti Partners.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
III. HAVLÍČKOBRODSKÉ SPORTOVNÍ HRY DĚTÍ A MLÁDEŽE
FC Slovan Rosice, z.s..
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
České sportovní hnutí do r. 1918
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BEACHVOLEJBAL.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn SK Řetězárna-fotbal předseda: Kratochvíl Ivan, TM , fotbalový stadion , víceúčelové hřiště s tartanovým povrchem SK Řetězárna-šachy předseda: Čecháček Miroslav, TM , TB , SKI Řetězárna předseda: Ing. Peštuková Veronika, TM , lyžařské středisko Ostružná SK Řetězárna-volejbal předseda: Šalplachta František, TM , SK Řetězárna-SPV předseda: cvičení žen: Střílková Alena, TM , nohejbal: Kozel Josef ml., TM nohejbal: Kozel Josef ml., TM

SK Řetězárna SK Řetězárna - založení Se založením SK vznikl oddíl kopané, postupně vznikaly další oddíly, a to kuželky, stolní tenis, box, sálová cyklistika, šachy, florbal. V současné době má okolo 450 členů v pěti oddílech: fotbal, lyžování, sport pro všechny, šachy, volejbal

SK Řetězárna Výbor SK: Předseda: Ing. Pavel Michálek, TZ , TM , Tajemník: Miroslav Čecháček, TM , TB , Hospodář: Furmánková Jitka, TM , Výkonný výbor: Čecháček Miroslav, Kratochvíl Ivan, Ing. Michálek Pavel, Ing. Peštuková Veronika, Střílková Alena, Šalplachta František Revizní komise: Vlachopulos Pavlos, TM , Beníčková Štěpánka, Havlíčková Jana

Oddíl fotbalu Nejstarším oddílem je oddíl kopané, který vznikl v r pod názvem AC Sparta Česká Ves. V současné době má oddíl přes 200 členů a pět mužstev: benjamínci, žáci a B muži hrají v okresním přeboru Jesenicka, dorost I. třídu a A muži hrají 1.B třídu Olomouckého kraje. Činnost oddílu řídí čtyřčlenný výbor: Ivan Kratochvíl-předseda, Pavlos Vlachopulos- místopředseda, Ing. Petr Číka-tajemník a Ing. Pavel Michálek.

Oddíl lyžování Oddíl byl založen Hlavní středisko oddílu je umístěno v obci Ostružná, kde oddíl vybudoval svépomocí lyžařský vlek délky 500 m s chatou, strojovnou, startovací věží, bufetem a dalším zázemím. Oddíl má cca 200 členů, soustřeďují se především na veřejné a rekreační lyžování, uskutečňují se závody pro žákovské kategorie. Od je oddíl samostatná organizační jednotka s názvem SKI Řetězárna - IČO

Oddíl šachů Oddíl byl založen , původní začátky však sahají až do roku Má okolo 25 členů, v soutěži hrají tři družstva, přičemž A družstvo je účastníkem oblastního přeboru Olomouckého kraje, další družstva hrají v okresní soutěži. Významnou akcí přesahující hranice regionu je každoroční konání mezinárodního turnaje „Memoriálu Oldřicha Grimma“.

Oddíl volejbalu Oddíl vznikl v roce 1997 Od soutěžního ročníku 1999/2000 naše družstvo získalo 11x po sobě titul okresního přeborníka ve volejbale. Vedoucím družstva, hráčem, trenérem i rozhodčím v jedné osobě je p. František Šalplachta st.

SPV Sport pro všechny Oddíl vznikl v r. 1999, prvopočátky však sahají až do roku 1945 Již tehdy se nadšenci pod hlavičkou Sokola scházeli k pravidelnému cvičení Později se pokračovalo ve cvičení v ZRTV, oddíl se zúčastnil několika spartakiádních vystoupení v Praze. Dnešní cvičení probíhají v tělocvičně ZŠ, cvičí se i při hudbě, s míčky atd. Muži se vyžívají v kroužku nohejbalu, pravidelně sportují v tělocvičně ZŠ nebo na víceúčelovém hřišti.

Víceúčelové hřiště V prostorách sportovního areálu je umístěno víceúčelové hřiště s umělým povrchem pro různé druhy míčových her. U hřiště je v provozu bufet s občerstvením Tel.: