Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Web Michal Žůrek Jak se na něj dívám já..
Advertisements

Podpořte i Vy kralupskou turistiku
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Beckiland Firemní párty.
2009 Webové stránky Základy tvorby webu. V roce 2009 vytvořil Martin Horák.
Pavel Kurfürst - Ústav cizích jazyků LF Univerzita Palackého v Olomouci, ČR
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé.
Vítejte Prosinec Finanční krize ! Doslova každý se baví o finanční krizi ! Globální finanční krize je realita Mnozí znervózněli – co mohou dělat.
Kdo jsme? Online byznys děláme přes 12 let Provozujeme 340 sportovních webů Naši reportéři vidí sportovních zápasů ročně.
Sleanded.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
Pravidla „Upravená verze“ (Zpracováno pro použití v soutěžích řízených PVS)
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
Nebezpečí na Internetu
(Electronic Sports World Cup).  Electronic Sports World Cup je celosvětová soutěž videoher, začínajíc vnitrostátní kvalifikací a končící světovým finálem,
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
OBSAH Minulost – jak se rozvíjel obchod a budovaly prodejní kanály
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? Dvakrát za rok ◦ Listopad ◦ Květen, rektorský den Teď čtvrté MaSo, 94 družstev z 32 škol maso.matfyz.cz.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
AHOJKY.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
VOLEJBAL 1.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
On-line Hry Hana Smolanová.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Slušná radnice Mgr. Tomáš Chalupa, starosta. Co to je „Slušná radnice“? Obecní program prosazující transparentnost práce radnice a zjednodušení a zároveň.
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Čtrnácté MaSo,
Dagmar Weisbauerová Co je to MMORPG?  Massive(ly)-Multiplayer Online Role- Playing Game  Neboli :Hromadná Online hra na hrdiny  Po č íta č.
Autor: Ing.Petr Kvíz. Geocaching je hra na pomezí sportu a turistiky, která spočívá v použití navigačního systému GPS při hledání skryté schránky nazývané.
Internet. je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí („síť sítí“), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
4. Vězňovo dilema, kooperativní hry, grafické řešení Martin Dlouhý VŠE v Praze.
| facebook.com/geofunCZ |
Vývoj mobilních her a současné trendy
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Patologické hráčství Bc. Balonová Soňa.
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Moje škola Tereza Nehybová.
Motto: „Nevidím, neslyším, kulhám, ale bojuji.“ Luděk Smilek
Faustball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Propagace nové hry Epic Game
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Transkript prezentace:

Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.

Co můžete ve hře dělat ? ● Vydělávet peníze. ● Zabíjet a valčit. ● Dělat si dohody a přátele ● Zadarmo si zahrat super hru ● Hru kterou denně ● Zdokonaluje Gizmo. ● Věřte, že nudit se nebudete.

Questy a akce vás neminou ! ● Popište požadavky a přání zákazníků ● Vysvětlete požadavky

Chmazka. ● Chmazka je organizace na soutěže. ● Můžete s ní soutěžit o spoustu zajímavých cen ! ● A nebo se stát jejím členem. ● Tomboli a mnohé další...

O hře ! Chmatákov online vznikl jako první česká nezávislá MMORPG na skutečném (tedy nikoli webovém) server–klient systému. K hraní je proto potřeba stáhnout klienta, který se poté připojí na hlavní server hry, stejně jako u ostatních MMORPG. Hra je vytvářena pouze 2 lidmi, proto prosím pochopte, že nestíháme opravovat případné nedostatky a zároveň rozšiřovat celou hru tak rychle.

Chmatákov v číslech ● Počet stažení klientů měsíčně ● Počet unikátních hráčů 6000 (podle IP adres) ● Počet unikátních návštěv webu měsíčně.

Tak neváhej, čekáme na tebe :D ● Vysvětlete kroky, které musí být podniknuty