1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Finanční a rozpočtové právo Přednáška č. 11 Daň z nemovitostí.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Daň darovací Darování majetku =
Příklad 1 Pan Dvořák je vlastníkem nemovitostí, a to pozemku parc. č. 314/1 a pozemku parc. č. 314/2, v katastrálním území Horní Heršpice, zapsaných v.
Příklad 1 Pan Dvořák je vlastníkem nemovitostí, a to pozemku parc. č. 314/1 a pozemku parc. č. 314/2, v katastrálním území Horní Heršpice, zapsaných v.
Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2015 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, v minulých dnech určitě někteří z vás, hlavně obyvatelé.
4) ZO schválilo v rámci plánované bytové výstavby ve Vilicích zřízení „Pořadníku žadatelů“, o koupi stavební parcely. Žádosti budou přijímány od
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Zasedání ZO č. 31/2010. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Bednář, J.Klejnová, P.Procházka a J.Kudrna. Omluveni: M.Petříková. Na 31.
Ing. Veronika Dostálková MBA Daňová soustava Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, před drahnou chvílí skončila doba prázdnin a dovolených.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
3) ZO schválilo zvýšení ceny vodného v obci o 50% (tj. ze 14 Kč na 21 Kč/m 3 ). Stočné zůstává nadále 1Kč/m 3. Jelikož od se stává obec plátcem.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, není to tak dlouho, ( – pozn. red.) co jsem se.
Vilická polnice číslo 05/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, po poměrně dlouhé době byl konečně dostavěn a předán k užívání.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě.
Na 24. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 13. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme schválen nový rozpočet obce na rok Je to.
„Jímání, ČS Motyčonka a výtlak surové vody“ Celková dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje : ,75 Kč Vlastní prostředky obce: ,25 Kč Začátek.
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
Olomoucký kraj Mgr. Yvona Kubjátová náměstkyně hejtmana.
Porušení rozpočtové kázně při čerpání dotací z rozpočtů územně samosprávných celku. Ing. Michal Obrusník.
Vilická polnice č íslo 07/ ro č ník 13. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme úspěšně po volbách, nové zastupitelstvo je.
O celkové výměře 63m2, části pozemku p.č. 1247/1 o výměře cca 100m2 a pozemku p.č. 439 o celkové výměře 1927m2 v KÚ Vilice.. 6) ZO schválilo rozpočtové.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s letošní zimou se nám v obci usadil nový fenomén. Házení.
Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory.
Vilická polnice č íslo 02/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, dnes si něco málo řekneme o psech. O psech, kteří provází.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, jak se zdá, s koncem prázdnin nám skončilo i léto. Není to.
Vilická polnice číslo 04/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nedávno se mě kdosi zeptal zda bude obec pořádat brigády,
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Vilická polnice číslo 04/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto.
Na 23. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo dodatek smlouvy s Agrospolem Mladá Vožice na pronájem.
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2016 Leden 2016.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě jste se v poslední době setkali s pojmem „finanční.
Vážení spoluobčané, na sklonku loňského roku byla dokončena částečná oprava budovy č.p. 58 (Kreml). Projekt se realizoval za podpory OS MAS Krajina srdce.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Zasedání ZO č. 19/2013. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková,. J.Kudrna, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Na 19. zasedání.
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
Zasedání ZO č. 14/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář,J.Klejnová a P.Procházka.. Omluveni: J.Kudrna. Na 14.
Pracovní porada ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Finanční záležitosti Pardubického kraje
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Pozemkové úpravy v okrese Opava role SPÚ
odbor politiky bydlení
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Transkript prezentace:

1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené pozemky.. 7) ZO schválilo smlouvu o dílo s S-PROJEKTEM v.s.o. Tábor na zhotovení dokumentace ke stavebnímu řízení na rekonstrukci vodovodu v Hrnčířích. Cena díla je ,-Kč.. 8) ZO schválilo příspěvek Jezdeckému klubu Mladá Vožice ve výši 1.000,-Kč.. 9) ZO schválilo rozpočtové opatření č.4/S/2009 ze dne a rozpočtové opatření č. 3/ZO/2009 a to navýšení příjmů i výdajů o ,-Kč. V kapitole příjmů jde o zařazení dotací na ozelenění obce ( ,-Kč), dotací na Czech Point (79.837,-Kč), dar SDH (40.000,-Kč) a prodej pozemku (6.560,-Kč). V kapitole výdajů jde především o zřízení pracoviště Czech Point (93.927,-Kč), projekt vodovod Hrnčíře (92.500,-Kč), koupě pozemku (19.100,-Kč) a další. Vodovod Zátiší, Hrnčíře. V minulé Polnici zveřejněná zpráva o zvýšeném výskytu dusičnanů v hrnčířském vodovodu má setrvalý stav. Podařilo se zjistit místo kontaminace, jsou to studně pod Bozejnami, do kterých patrně prosákly dusičnany z okolních polí. Přívalové deště z nedávné doby asi také vykonaly Vilická polnice č íslo 05/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě neunikla vaší pozornosti pokračující přeměna vilické návsi. Akce, která nese název „Ozelenění obce – 1.etapa“ a je z 90% financována z prostředků EU a národních zdrojů, by měla být hotova do konce listopadu letošního roku. Nad rámec projektu bylo přikročeno i k výměně veřejného osvětlení, kdy nevzhledný vysoký stožár nahradí 3 sloupy menší, hezčí. Dále bude jednáno se společností Telefónica O2 o odstranění posledního stožáru, který hyzdí daný prostor. V kontextu těchto změn bych rád zmínil i o negativní reakci některých z vás. Těm se nelíbí zejména využití finančních prostředků, šlo by je prý investovat lépe. To je bezpochyby pravda, kdyby zde nebyl malý háček. Dotační politika má svá jasná pravidla a jakékoliv jejich porušení je pro každého žadatele vždy tristní. Jestli-že je vypsaná výzva na předkládání projektů na ozelenění obcí, nemůžeme chtít peníze třeba na opravu komunikací. Buď tedy se svým projektem uspějeme, což už samo o sobě je v konkurenci ostatních obcí velký úspěch,a přiznanou dotaci na ozelenění použijeme, nebo neuspějeme a nic nedostaneme. Žádná cesta mezi není! Druhá námitka se vztahuje na celkový koncept nové výsadby na návsi. Tak za prvé, tato námitka měla být vznesena na veřejném projednávání tohoto záměru. Nic takového se nestalo, všem přítomným se předkládaný projekt velmi líbil. Za druhé, argument, že nově vysazené lípy budou na podzim značně znečišťovat náves spadaným listím, je malicherný. Kritiky daného argumentu mohu uklidnit, od nich se ani neočekává, že by ono spadané listí šli uklidit. Stejně jako před touto změnou zase kritizovali nepořádek na návsi, ale pro papír na zemi se nesehnuli. Kritika prostě na všechno a za každou cenu, to je aktuální pořad dne. Bílé je moc bílé, černé je moc černé. Ještě- že převládá zdravý rozum, v opačném případě bychom zde asi nic nedělali… M.Břenda Zasedání ZO č. 27/2009. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Kudrna a J.Klejnová.. Omluveni: J.Bednář a P.Procházka. Na 27. zasedání ZO byla přijata tato usnesení:. 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu – stav financí k činí ,69Kč.. 2) ZO schválilo prodej pozemku p.č. 209/17 o celkové výměře 328m2 Ing.Romanu Koláři, bytem Okružní 439, Sezimovo Ústí za 20,-Kč/m2.. 3) ZO schválilo záměr koupě pozemku p.č. 131 o celkové výměře 1.815m2 od manželů Františka a Aleny Svatkových, bytem 17.listopadu 560, Mladá Vožice za dohodnutou cenu 10,-Kč/m2. Jedná se o plochu vilického vodojemu.. 4) ZO schválilo darovací smlouvu s HZS JK na převod nepotřebného majetku do majetku obce Vilice k využití JPO obce. Hodnota darovaného majetku je 3.653,-Kč.. 5) ZO schválilo darovací smlouvu s SDH Vilice na částku ,-Kč, kterou SDH převede na účet obce Vilice. Jedná se o vyrovnání přeplatku za nákup ochranných pomůcek pro účely zásahového družstva SDH.. 6) ZO schválilo bezúplatný převod pozemků p.č. 487/2, 923/3, 1201/18, 1256/1, 1260/2, 1261/2, 1264/3, 1266/1, 1266/2, 1266/8, 1266/12, 1266/18, 1267, 1268, 1273/2, 1274/3, 1274/5, 1279, 1280, 1282, 1289/2,

svůj díl. Momentálně se provádí další sada rozborů. V žádném případě není potřeba vyvolávat jakoukoliv paniku, voda je normálně pitná. O tom svědčí i fakt, že pokud by se nepodařilo vrátit hodnoty do normálu, je možno požádat Krajskou hygienickou stanici o povolení výjimky na takto zvýšenou hodnotu dusičnanů. Těžko by hygienici povolili odběr pitné vody o které by byli přesvědčeni, že je nějak závadná. Nicméně upozornění o omezení konzumace pro kojence, těhotné a nemocné nadále platí. Kalábrie Pár obrázků z nedávného putování vilických cyklistů po jižní Itálii. Dne 21.července 2009 oslavila paní Věra Smetanová z Hrnčíř 65. výročí svého narození a 30.července 2009 oslavila paní Marie Lenhartová z Vilic taktéž 65. výročí svého narození. Oběma jubilantkám blahopřejeme.. Ozelenění obce Vilice – 1.etapa Původní stavPrůběh realizace Pompeje V kráteru sopky na ostrově Vulcano