Obec Nesovice Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Banket Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Advertisements

Občanské sdružení ProCit, z.s. pro přátele, rodiče a děti s poruchami autistického spektra Plzeň, Západočeský kraj.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
V RESTAURACI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ŽIVÁ PŘÍRODA - opakování
ČISTOTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Člověk a jeho svět, 2 Název školy, adresa:
REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
VÁNOČNÍ REKLAMA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
Digitální učební materiál
Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12
NOVOVĚK renesanční zámky v ČR
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 01 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
Stopy zvířat Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Společenstva polí Živočichové
Nejdelší řeka na Moravě
HELENA ZMATLÍKOVÁ Životopis a díla
Antonín Dvořák Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Digitální učební materiál
Labe - Elbe česká řeka.
HOSPODÁŘSTVÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE
Malá Morávka a Karlov pod Pradědem
Služby banky-spořící účet
Ochrana přírody v okolí Nesovic
Název projektu: Moderní škola
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
  Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
ZAJÍMAVÉ WEBOVÉ STRÁNKY
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Mikroregion Miroslavsko Číslo: EU DUM 5_15 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína.
ZEMĚDĚLSTVÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE
Lidské hodnoty Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – ZAJÍMAVÉ MÍSTO
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
POHÁDKY PRO DĚTI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Gymnázium, Roudnice nad Labem, Havlíčkova 175, příspěvková organizace Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
MULTIKULTURNÍ VÝCHOVA
MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Skupiny DĚ, TĚ, NĚ, BĚ, PĚ, VĚ, MĚ
Kde se berou peníze? Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VELKÁ KOTLINA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Ochrana lesa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_03_TRIDENI_OVOCE Název materiálu:
Název školy: Gymnázium, Roudnice nad Labem, Havlíčkova 175, příspěvková organizace Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
ZŠ Brána Nová Paka Přírodopis, 6. – 9. tř. Autor: Ing. Michal Koťátko
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
Pavouk Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_10_Pavouk.
Žák ví,jak přispět k ochraně přírody
Pravidla chování v CHKO, národních parcích a přírodních rezervacích
Pohádky pro děti Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
STÁTNÍ SYMBOLY ČESKÉ REPUBLIKY Poznáváme státní symboly
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
JIHOMORAVSKÝ KRAJ - ROZLOHA
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Odkrývačka rostliny Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Sokol Satalice.
KVÍZ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_18_Kvíz.
Transkript prezentace:

Obec Nesovice Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Obec Nesovice Zastupitelstvo a složky obce Autor Daniela Zezulová

Anotace Seznámí žáky se zastupitelstvem obce a se složkami v obci. Pro žáky 4. třídy Člověk a jeho svět Vlastivěda

Starosta a místostarosta Starosta: Vítězslav Reška Místostarosta: Ing. Petr Homola

Zastupitelstvo obce Člen zastupitelstva:Bronislav Hladký Člen zastupitelstva:Mgr. Roman Hofr Člen zastupitelstva:MVDr. Marie Kalinová Člen zastupitelstva:Ing. Helena Kuchtová Člen zastupitelstva:Petr Machálek Člen zastupitelstva:Petr Plavina Člen zastupitelstva:Miroslav Syřiště Účetní matrikářka:Vladislava Přibilíková Účetní evidence obyvatelstva:Jana Krištofová Finanční výbor: Předseda finančního výboru:Miroslav Syřiště Členové finančního výboru:Ing. Helena Kuchtová Andrea Hanáková Kontrolní výbor: Předsedkyně kontrolního výboru:MVDr. Marie Kalinová Členové kontrolního výboru:Emilie Odrazilová Ludmila Syřišťová

Tělovýchovná jednota Sokol Nesovice Sokol vznikl v Nesovicích v roce Zakládající členové byli přednosta stanice Eduard Hron a řídící učitel Karel Poláček V současné době působí oddíl kopané, volejbalu, šachu, tenisu, florbalu, cvičení žákyň

Myslivecké sdružení Pláňava Nesovice Stará se o zvěř Zabezpečují chov a výcvik loveckých psů Pečují o bezpečné zacházení se střelnou zbraní

Sbor dobrovolných hasičů Nesovice Prevence proti požárům Pomáhají při povodních, při sněhových kalamitách Kulturní akce (karneval, pálení čarodějnic)

Svaz zahrádkářů Zajištuje ovocné stromky Vaření povidel Pálení ovoce

Pošta Nesovice

Zdravotní středisko

Vlakové nádraží

Obecní úřad

Škola Nesovice

Bibliografické citace Fotografie: archiv autora Klipart: