1 Projekt e-CREATE Ústí nad Labem 23.5.2013. 2 Základní informace o projektu Projekt e-CREATE Cultural Routes Entrepreneurship and Technologies Enhancement.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení projektu Celostátní konference k projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg. č. OP LZZ: CZ.1.04/3.1.00/ )
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Plzeň Integrovaný operační program Název materiálu2 Co je to IOP? Tematický operační program financovaný z ERDF pro období 2007-
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Zkušenosti města Valašské Meziříčí s rozvojovými projekty Město Valašské Meziříčí Zdeněk Studeník Praha
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Centrum energeticky efektivních budov Základní informace o projektu.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
1. Význam a úloha malých a středních podniků (MSP) v HORIZON 2020 Táňa Perglová Ředitelka sekce, delegát ČR v programovém výboru SMEs and Access to risk.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Evropský sociální fond 1 Jiří Švarc Evropská Komise Generální ředitelství pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti Oddělení pro Českou republiku,
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
Účast ČR v H2020 a v programu EURATOM v období leden 2014 – červenec 2015 Základní výstupy 1. průběžné zprávy o účasti ČR v H2020 (Frank,Albrecht – plánované.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
CESTA PRO CHYTROU BUDOUCNOST. SMART CITIES Teorie?Koncepce? Realita? Neohraničený urbanistický koncept Informační technologie pro efektivní správu měst.
Jsou venkovské školy horší než městské?
model fungování a praxe
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Centrum společných služeb
Členská schůze MAS Nepomuk,
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Inovace a regionální rozvoj
Absorpční kapacita Jihomoravského kraje
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Projekt realizace referenčního rozhraní
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
OP Meziregionální spolupráce
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Chytrá řešení od společnosti E.ON
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Základní informace o programu
GOAL Guidance and Orientation for Adult Learners
PPP!!! VŠ - PARTNERSTVÍ PROJEKTOVÉHO PROSTŘEDÍ VYSOKÝCH ŠKOL
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Mezinárodní vědecká konference Národná a regionálna ekonomika VIII Herľany * Možnosti využití odlišností ve vývoji ekonomicky integrovaného.
INFORMACE TAJEMNÍKA PROFESNÍCH UNIÍ
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Představení projektu Miloš Beran
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
IX. Konference Finance pro města a obce
Transkript prezentace:

1 Projekt e-CREATE Ústí nad Labem

2 Základní informace o projektu Projekt e-CREATE Cultural Routes Entrepreneurship and Technologies Enhancement Podpora rozvoje podnikání a nových technologií podél kulturních stezek Program INTERREG IV.C, ERDF

07 June Trvání projektu: – , tj. 36 měsíců Rozpočet projektu celkem: ,00 EUR Rozpočet projektu Ústecký kraj: ,00 EUR Z toho ERDF 85%: ,00 EUR Z toho Ústecký kraj 15%: ,00 EUR

Partneři projektu Ministry of Regional Development and Transport Saxony Anhalt Ústí Region, CZ Niverlan, FR Province of Modena, IT West-Pannon Regional Development Company, HU TRANSROMANICA Association, DE Lombardy Region - General Directorate for Culture, IT VALSOUSA – Association of Municipalities of Sousa Valley, PT MARR – Malopolska Regional Development Agency, PL Upper Silesian Agency for Enterprises Restructuring Co., PL Sor-Trondelag County Authority, NO Donegal County Enterprise Board, IE Castilla & Leon Regional Authority, SP

Cíle projektu Hlavní zaměření projektu: Propagace podnikání v cestovním ruchu ve venkovských oblastech s využitím IT nástrojů podél kulturních stezek Podpora podnikání ve venkovských oblastech, zejména poskytování služeb v oblasti cestovního ruchu podél turistických cest Zlepšení a posílení spolupráce veřejné správy, privátního sektoru, obcí a všech regionálních subjektů, při podpoře podnikání ve venkovských oblastech a propagaci služeb v cestovním ruchu. Nové možnosti využívání IT technologií při propagaci cestovního ruchu.

Cíle projektu Výměna a prezentace „good practices“ společně se studijními návštěvami poskytnou všem partnerům možnost seznámit se vzájemně se svými postupy a praxí. V rámci pilotního projektu bude zpracován plán implementace využití IT technologií při propagaci služeb relevantními místními subjekty na pilotním území Ústeckého kraje, zpracované návrhy a doporučení politiky budou napomáhat politikům a institucím zavádět osvědčené praktiky v programovém období po roce 2013.

Pilotní projekt Příprava podkladů a informací pro společný výstup projektu: Diagnostika situace na území každého partnera, jaké technologie jsou dostupné Výběr a odsouhlasení technického výběru všemi partnery projektu Zpracování a implementace vzorového projektu: vývoj a testování open-source aplikace pro chytré telefony, tablety a laptopy tvorba rámce, metodologie a specifikací pro vývoj aplikací v oblasti cestovního ruchu prezentace prototypu na závěrečné konferenci projektu

Děkuji Ivana Poláková Ústecký kraj