… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Člověk se nědy zeptá proč...???
Advertisements

Clovek se nekdy pta proc...???
Pro 5. ročník INTERNET. Program v počítači. Prohlížíme si v něm internetové stránky. Prohlížeč / Vyhledávač.
1 st Class Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
* V těchto krásných letních dnech, když tak sedíte v klidu u sklenky vína a díváte se na svůj skleník, tak přemýšlíte, co s tou letošní úrodou. Vždyť.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
Desatero on-line bezpečnosti Vypracoval: Mgr. Rostislav Jančar ZŠ Na Planině 1393, Praha 4.
Č ISTI Č KA ODPADNÍCH VOD. ÚVOD : Kam odtéká odpadní voda z domácnosti? Co je to mechanické čistění vody? Co se děje s odpadky, které se odstraní z odpadní.
Ahoj online priteli-kyne hezky se usmivej... Mela jsem trochu volneho casu, a vis co jsem udelala? Otevrela jsem svoji mailovou schranku, abych videla.
Je napsáno v dopise Galatským 6,7: Nemylte se, Bohu se nikdo nebude po smívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Zde jsou příklady těch, kteří zesměšňoval.
Petr Kielar Seminář o stavebním spoření Část VI: Podmínka rovnováhy a SKLV.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk – 5.ročník ZÁJMENA Co už známe Letní prázdniny, to je prostě senzace. Kdo je vymyslel, ten by měl.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
VY_32_INOVACE_Vac_I_04 Orientujeme se na planetě Zemi - 2 Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro.
Jak se UČIT K MATURITĚ? Motivace, koncentrace, paměť.
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
Jak zveřejnit článek přes Webpublisher ?
Tato prezentace PowerPointu obsahuje pornografický materiál
1. Logika (výklad) Matematická logika Mgr. Michal Švarc
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Věra Oupická
pravodaj Z Obce Troubky - Zdislavice Vážení spoluobčané,
PRACOVNÍ LIST ZÁSILKA NA DOBÍRKU
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU FILIP KUDLA.
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Správné užití přímé řeči
Nečekej na úsměv, abys byl milý ...
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Matematika Parametrické vyjádření přímky
Zpracování drátu II Háček na tabuli
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Ověř si své znalosti z živočišné říše!
SLOVNÍ ÚLOHY ŘEŠENÉ ROVNICÍ (o směsích)
Včely život v úlu Venclová Slávka Chcete se něco o včelách dozvědět?
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
ANOTACE Materiál je určen pro žáky 3. a 4. ročníku. Patří do vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace. Žáci procvičuji vyjmenovaná slova po M a slova.
Jsou v životěchvíle , kdy nám přítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej chtěli mít při sobě.
Mgr. Markéta Dobiášová lektorka programu „Vlastním směrem“
Klikni myší pro další obrázky... (Tvůj vlastní život to ocení)
U holiče.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Do Finska, Číny a zase zpátky do Ostravy Stipendista města Ostravy
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
On.
Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky! Ahoj!
Přeji Ti sílu všech živlů
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
DĚKOVNÝ DOPIS.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Citáty . Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být.
Moudra s květinou.
ZŠ a MŠ, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace
Co je tvoje....
zapni zvuk a klikni si dál
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Je bláznovství....
Slovesné třídy.
Naučil jsem se....
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
Řešení problémů učením
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Když jsi úplně na dně, Bůh vždy s něčím přijde...
Přeji Ti sílu všech živlů
PRO TY, CO SE RÁDI BOJÍ.
Každý den jsme trochu starší…
Je bláznovství....
Co je tvoje....
Transkript prezentace:

… proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď. … proč mi moji přátelé stále posílají vtipy, prezentace, zajímavosti, ale bez připsání nějakého slova ??? Tak tady je odpověď.

Když mám někdy málo času, ale i přesto chci zůstat s Tebou v kontaktu, hádej co udělám? Pošlu Ti nějaký (doufám) vtipný mail... Když mám někdy málo času, ale i přesto chci zůstat s Tebou v kontaktu, hádej co udělám? Pošlu Ti nějaký (doufám) vtipný mail...

Když někdy chci něco říct, ale nevím jak,… tak pošlu opět vtipný mail. Když někdy chci něco říct, ale nevím jak,… tak pošlu opět vtipný mail.

Když nevím, co mám napsat, ale myslím na Tebe, tak pošlu opět něco vtipného. Když nevím, co mám napsat, ale myslím na Tebe, tak pošlu opět něco vtipného.

Abych Ti dal znát, že na Tebe nezapomínám a že bych Tě chtěl potěšit, tak co potom dostaneš ? Správně, vtipný mail. Abych Ti dal znát, že na Tebe nezapomínám a že bych Tě chtěl potěšit, tak co potom dostaneš ? Správně, vtipný mail.

Tak, moji přátelé, když někdy dostanete nějaký mejl, neříkejte: « to už je zase jen nějaký vtip », Ale uvědomte si, že jsem na Vás dnes myslel a chci vám poslat trochu úsměvu. Tak, moji přátelé, když někdy dostanete nějaký mejl, neříkejte: « to už je zase jen nějaký vtip », Ale uvědomte si, že jsem na Vás dnes myslel a chci vám poslat trochu úsměvu.

Ať žije internet ! Můžeme být stále v kontaktu, i když i díky němu máme na sebe stále méně času…. Ať žije internet ! Můžeme být stále v kontaktu, i když i díky němu máme na sebe stále méně času….