Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Je napsáno v dopise Galatským 6,7: Nemylte se, Bohu se nikdo nebude po smívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Zde jsou příklady těch, kteří zesměšňoval.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Je napsáno v dopise Galatským 6,7: Nemylte se, Bohu se nikdo nebude po smívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Zde jsou příklady těch, kteří zesměšňoval."— Transkript prezentace:

1 Je napsáno v dopise Galatským 6,7: Nemylte se, Bohu se nikdo nebude po smívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Zde jsou příklady těch, kteří zesměšňoval i Boha:

2 John Lennon (anglický zpěvák) O několik let dříve během rozhovoru pro American Magazine řekl: "Křesťanství zanikne, vytratí se. Nemusím se o tom do h a d ova t, jsem o tom plně přesvědčen. Ježíš byl OK, ale jeho témata jsou příliš jednoduch á. Dnes jsme my slavnější než On. " Lennon, po tom co řekl, že Beatles jsou slavnější než Ježíš Kristus, byl postřelený šest krát.

3 Tancredo Neves (Prezident Brazílie) Během jeho předvolební kampaně řekl, že pokud dostane 500,000 hlasů, tak ani Bůh nebude moci zabránit, aby byl prezidentem. Dostal hlasy, ale onemocněl a den předtím, než měl být jmenován prezidentem, zemřel.

4 Cazuza (bi-sexuální brazilský skladatel, zpěvák a básník) Během jeho show v Rio de Janeiro kouřil cigaretu, vyfukoval obláčky kouře do vzduchu a řekl: "Bože, to je pro tebe." Zemřel ve věku 32 let, kdy měl AIDS a v ukrutných bolestech.

5 Thomas Andrews - hlavní konstruktér Titanicu Po dokončení se reportér zeptal, jak je bezpečný. S ironií v hlase odpověděl: "Ani Bůh ho nemůže potopit."... všichni víme co se stalo s Titanicem.. 1523 obětí této katastrofy

6 Marilyn Monroe (americká herečka) Byla navštívena největším americkým evangelizátorem Billym Grahamem během prezentace její show. Billy řekl, že Duch Boží ho poslal, aby jí kázal. Po vyslechnutí toho, co chtěl kazatel říci, odpověděla: "Ja nepotřebuji vašeho Ježíše." O týden později byla nalezena mrtvá ve svém apartmá.

7 Bon Scott (zpěvák) Bývalý vokalista AC / DC. V jedné písni z roku 1979 zpíval: "Nezastavujte mě, jdu cestou dolů, dolů po dálnici do pekla." 19. února 1980 byl Ben Scott nalezen mrtvý; zadušen vlastními zvratky.

8 Campinas (v roku 2005, Brazílie) Skupina opilých přátel šla vyzvednout jejich další přítelkyni. Matka doprováděla tuto dívku k autu a byla velmi znepokojena opilstvím ostatních, tak řekla dceři držíc její ruku: "Moje dcero, jdi s Bohem a ať tě ochrání." Ona odpověděla: "Pouze pokud by Bůh cestoval v kufru, protože už jsme plní". O hodinu později se matka dozvěděla, že se stala vážná nehoda a všichni zemřeli. Dokonce se nedalo poznat, o jaké auto šlo, ale kufr auta byl neporušený. Policie sdělila, že si nedokážou vysvětlit, jak mohl kufr zůstat neporušený. K jejich překvapení, uvnitř kufru byla krabička s vajíčky, ani jedno nebylo rozbité.

9 Christine Hewitt (Jamajská žurnalistka a bavička) Řekla, že Bible (Slovo Boží) je nejhorší knihou, jaká kdy byla napsána. V červnu 2006 ji nalezli uhořelou k nepoznání ve vlastním automobilu.

10 Ponaučení Ještě mnohem více důležitých lidí zapomnělo, že není jiné jméno, jemuž by byla dána taková autorita jako jménu Ježíš. Mnoho lidí zemřelo, ale pouze Ježíš vstal a stále žije.

11 Otázka Pokud by tento text byl vtipem, poslal bys ho mailem zřejmě každému. Nebojíš se poslat toto? Nezapomínej, že Ježíš řekl: "Pokud se za mne budete stydět, i já se za vás budu stydět před mým Otcem v nebesích."


Stáhnout ppt "Je napsáno v dopise Galatským 6,7: Nemylte se, Bohu se nikdo nebude po smívat. Co člověk zaseje, to také sklidí. Zde jsou příklady těch, kteří zesměšňoval."

Podobné prezentace


Reklamy Google