TJ Spartak Nové Město nad Metují. Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen 6.12.1970. V sezoně 2008-2009 byl zprovozněn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Hry VII. zimní olympiády dětí a mládeže ČR – Ústecký kraj.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
Starší přípravka + mladší přípravka A,B sezóna 2014/2015 trenér starší přípravky Allan Kheil, trenér mladší přípravky A Petr Vokáč trenér mladší přípravky.
Základní škola náměstí Míru 83 Kojetín „5. prosince 1903 byla nová budova dívčí obecné školy otevřena a k ní byly připojeny dívčí pobočky měšťanské školy“
HLUŠICE Obec sportovní a kulturní. Pojďme si v pár krocích představit sportovní a kulturní život v obci Hlušice. A že je bohatý, to uvidíme v následujících.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Dětské dopravní hřiště Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Náklady.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Střední škola Absolventi ZDŠ, přijďte mezi nás!. Škola s více než 40-ti letou tradicí Vás ráda uvítá ve svých třídách. Co Vám můžeme nabídnout?
Královéhradecký kraj. Základní údaje Na severu kraje se vypínají Krkonoše a Orlické hory, směrem k jihozápadu se krajina svažuje do úrodné Polabské nížiny.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Halový turnaj mladších žáků O putovní pohár předsedy ČMFS JUDr. Ivana Haška – Sportovní hala Orlovna Rtyně v Podkrkonoší dne Halový turnaj mladších.
I. Literární exkurze II. Sout ěž e III. Projekt Mladé fronty Dnes IV. Č tená ř ské dílny V. Literární ve č ery.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
Setkání zástupců 1. ročníků
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Moravská Ostrava, Ostrava
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Podpora v nezaměstnanosti
Proč ZŠ Hostýnská?. Proč ZŠ Hostýnská? Dětské hřiště ZŠ Hostýnské disponuje dětským hřištěm, které nevyhovuje z hlediska bezpečnosti (chybějící dopadové.
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou Spolek Odyssea Tišnov
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Bojíte se francouzštiny?
Moravskoslezský kraj – využití areálu Bílá
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU 1 – Množiny – teorie
AUTOR: Jiřina Dáňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Druhy vět - tázací
Dobrý den Horská klinika 2011.
LETNÍ ŠKOLY INSTRUKTORU
o ochraně zvířat během přepravy a souvisejících činností …
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
Větrné mlýny na Slovácku
Zveme Vás na 4. ročník turnaje v badmintonu smíšených párů
Léto v přírodě VY_32_INOVACE_18_03
Informační a komunikační technologie
Věcné učení Ochrana přírody
ZIMNÍ SPORTY VY_32_INOVACE_09_03
ABC Braník fotbal představuje
SPORTU A SPORTOVNÍCH HER
Děti jsou naše budoucnost
KRKONOŠE a PODKRKONOŠÍ
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
BASKETBAL DÍVKY
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
5. Ročník Memoriálu Jana Marka
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
PŘEDZÁVODNÍ OBDOBÍ KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Označeno za nejlepší roku
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Jeseníky Kateřina Sladká, 4.A.
Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
Školní rok 2018/2019 Prezentace školní družiny při Základní škole s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, se sídlem: Ke Koldomu 1615,
ARABELA se vrací aneb Rumburak králem říše pohádek...
MŠ Odborářů Pardubice Zřizovatelem mateřské školy je Statutární město Pardubice.
KINO ASTRA Vypracovali: Petr KALOuda Veronika OčAdlíková
Transkript prezentace:

TJ Spartak Nové Město nad Metují

Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen V sezoně byl zprovozněn nový bufet, který je umístěn hned u ledové plochy a není tedy potřeba opouštět halu. V roce 2010 byla ukončena výstavba nových šaten a tím bylo konečně dosaženo stavu, který si tradice hokeje v Novém Městě zasluhuje. Zimní stadion nabízí pronájem ledové plochy k výcviku bruslení, krasobruslení, ledního hokeje a broušení bruslí pro veřejnost. Kapacita je 300 míst k sezení, míst k stání. Zajímavým stavebním prvkem našeho stadionu je klenba kulaté konstrukce, která není orientována na šířku, ale na délku, takže strop je velmi vysoký. Stadion využívá náš hokejový klub TJ Spartak Nové Město nad Metují. V dopoledních hodinách je ledová plocha k dispozici místním mateřským a základním školám, odpoledne k tréninkům našich hokejistů, nebo krasobruslařů. Dále je zde po celou zimní sezónu pořádána hokejová soutěž neregistrovaných pod názvem Krčínská hokejová liga.

Hotel Z-SPORT ( v areálu zimního stadionu ) Klidné a příjemné místo v lipové aleji u řeky Metuje, na kraji města, mimo hlavní silnice a městský ruch. - Nabízí pohodlné ubytování ve 25 dvou a třílůžkových pokojích. - Další možnosti rozšíření kapacity přistýlkami. - Vždy dva pokoje mají společnou chodbičku s umývárnou, sprchou a WC. - Společenská místnost s televizí. - Wi-Fi, možnost připojení na internet. - Na pokoji je televize, rychlovarná konvice a lednice. - Ve druhém patře je k dispozici kuchyňka.

Mládežnické kategorie – lední hokej V našem klubu působí většina mládežnických kategorií, od ročníku 2011 až po junioři, kteří hrají krajské přebory královehradeckého kraje. Velký úspěch zaznamenal vloni tým dorostenců, který se stal přeborníkem kraje. I v letošní sezóně je tým ve finále a pokud uspějí, Budou bojovat o možnost hrát 1.ligu dorostu.

Činnost klubu – lední hokej Kromě běžné činnosti klubu, což jsou reprezentace města v krajských přeborech se jednotlivé ročníky několikrát ročně účastní i mezinárodních turnajů mládeže, jak v Čechách, tak i v zahraničí. I u nás takovéto turnaje mládeže pořádáme… V našem klubu se hokejem baví nejen děti, ale i rodiče…

Činnost klubu – oddíl krasobruslení Náš klub provozuje i oddíl krasobruslení. Děvčata i chlapci trénují minimálně 4 x týdně. O víkendech se účastní soutěží po celé republice. I u nás pořádáme závody krasobruslení pod názvem „ NOVOMĚSTSKÁ BRUSLIČKA“ a „MALÁ CENA NOVÉHO MĚSTA“

Činnost klubu mimo sezónu Ani po skončení sezóny nezahálíme, organizujeme pravidelné tréninky, kempy a soustředění… Velice oblíbený je letní hokejový tábor na chatě Juráška v Olešnici v Orlických horách

Činnost klubu – školička bruslení Každoročně také organizujeme pro všechny kluky a holky od 4 let ŠKOLIČKU BRUSLENÍ, ve které následně náborujeme děti do oddílu ledního hokeje i krasobruslení.

Činnost klubu – mateřské školky Pro místní, ale i přespolní mateřské školky, organizujeme dopolední kurzy bruslení. Cílem těchto kurzů je především seznámit děti s ledovou plochou a naučit je základní prvky bruslení.

Lední hokej neregistrovaných KHL – krčínská hokejová liga, je sezónní hokejová soutěž pro neregistrované hokejisty, která je pořádána našim klubem. Celkem 6 týmu po celou sezónu v rozlosovaných utkáních bojuje o putovní pohár. Je to jedna z možností, jak hokej přiblížit chtivým, kteří nikdy neměli možnost si tuto hru zahrát. Soutěž získává mezi hráči čím dál větší oblibu a v budoucnu se dočkáme její rozšíření. týmy KHL

Klub - kontakty TJ Spartak Nové Město nad Metují Pod Lípami 459 Nové Město nad Metují, Tel.: Mobil.: Kamil Praus Předseda klubu Mobil: Michal Vaněk Organizační pracovník Mobil: