Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Zákon o sociálních službách
Koncepce zdravotní péče o bezdomovce
Posouzení nepříznivé sociální situace
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
Sociální služba – domov pro seniory
1 Domov Duha, p.o. Hřbitovní č Nový Jičín Sociální služba – domov pro osoby se zdravotním postižením Domov Duha, p.o. Hřbitovní č
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Obor: Sociální práce se zdravotnickým profilem
Prezentace pečovatelské služby
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Možnosti obce při zajišťování sociálních služeb pro duševně nemocné Mgr. Zuzana Domesová, poslankyně PSP ČR, místostatostka města Hodonína Brno,
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
Domácí ošetřovatelská péče. Domácí ošetřovatelskou péčí je zdravotní péče poskytovaná pacientům v jejich sociálním prostředí. Na základě doporučení: 
Transformace sociálních služeb z pohledu obce Jméno: Mgr. Alena Krušinová Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Sociální služby města HB – Domov pro seniory Bc. Milan Žák, DiS. Sociální pracovník organizace.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Domov se zvláštním režimem.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Vzdělávání pro zdrav í PředmětZdravověda Tematický.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
REHABILITAČNÍ DÍLNA - PŘÍPRAVA NA PRÁCI. C ÍLOVÁ SKUPINA Služba je určena osobám s mentálním postižením, které mají vážný zájem o začlenění do pracovního.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Osobní asistence. osobní pomoc osobám se zdravotním postižením zahrnuje služby, které zmírňují důsledky postižení pro jedince při všech jeho činnostech.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
Pracoviště ošetřovatelské péče s.r.o. Hana Pekárková Pracoviště pečovatelské péče, o.p.s. Andrea Turková Komparace domácí zdravotní péče a pečovatelské.
Denní stacionáře.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Pečovatelská služba.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Oddělení domova se zvláštním režimem
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Spolupráce zdravotníků a sociálních pracovníků; možnosti následné péče
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Domov se zvláštním režimem
Týdenní stacionáře.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Terapeutické komunity
Domov se zvláštním režimem
Věk sám o sobě není důvodem zvýšené potřeby péče.
Helena Chodounská Ukazatele potřebnosti sociálních služeb
Volný čas u lidí v pobytových sociálních službách
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Domov se zvláštním režimem
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
CENTRALIZACE ÚSTAVNÍ LÉKÁRNY V PODMÍNKÁCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
„Nad konáním dobra není třeba uvažovat“
Transkript prezentace:

Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130

Poskytujeme tyto sociální služby: Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem

Služby poskytujeme : osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu. osobám, které ke svému věku a trvalé změně zdravotního stavu potřebují péči nebo pomoc druhé osoby, při zmírňování problémů plynoucích ze stáří, chronické choroby či tělesného postižení a těžké sociální situace. osobám, které dosáhly důchodového věku a potřebují péči, kterou jim nemůže zajistit rodina, ani pečovatelská služba nebo jiná služba sociální péče.

Základní cíle poskytované služby : směřovat veškerou činnost k uspokojování potřeb a očekávání uživatelů, pomáhat vést uživatelům plný, nezávislý a aktivní život posilovat dobré zdraví a pohodu uživatelů, předcházet nemocem a nesoběstačnosti či ji zmírňovat poskytovat celkovou péči, do které je uživatel aktivně zapojen zabezpečovat uživatelům pocit jistoty a bezpečí pečovat o zdraví a osobní hygienu poskytovat pestrou nabídku aktivit na využití volního času vytvářet příjemné a inspirující prostředí poskytovat na přechodnou dobu ošetřovatelskou a rehabilitační péči uživatelům, kteří ji potřebují Poskytnout podporu a pomoc při finančních a administrativních úkonech, poskytnout uživatelům odbornou a efektivní obslužnou, ošetřovatelskou a sociální péči, v případě potřeby zabezpečit odbornou zdravotní péči, spolupracovat s uživateli a jejich rodinnými příslušníky a začlenit je do péče o klienty

Na Výšině 494 – pětipodlažní budova Ubytování seniorům Stravování 5x denně Ošetřovatelská péče Zdravotní péče Rehabilitace Zájmové vyžití Praní, úklid Další drobné služby (kadeřník, pedikúra, kantýna…)

Zdravotní a ošetřovatelská péče : 3 praktičtí lékaři 1 psychiatr 1 dentista Urolog Psycholog 14 diplomovaných sester 3 fyzioterapeuti 54 pracovnic sociální péče 6 pracovníků pro zájmové činnosti

Rehabilitace a zájmové činnosti 3 fyzioterapeuti 2 ergoterapeuti 4 sociální pracovníci se zaměřením na zájmové činnosti

Vážka, oddělení pro nemocné Alzheimerovou chorobou Školený zdravotní personál Vlastní ergoterapeut Spolupráce s ČALS

Oddělení pro ležící klienty Nově vybaveno nábytkem Lůžka s elektrickým ovládáním Snížený počet lůžek = 3 lůžkové pokoje Lepší manipulace s uživateli Kvalitnější péče o ležící obyvatele

Oddělení pro osoby s potřebou zvýšeného dozoru Školený zdravotní personál Větší počet ošetřovatelského personálu Pravidelné kontroly specialistou Vlastní ergoterapeut

Denní aktivity pro seniory Ranní cvičení Kondiční cvičení Zábavný blok Sportovní aktivity Zájmové kroužky a kluby Individuální rehabilitace Výlety, zábavné programy

Další služby : Celodenní stravování Praní a žehlení prádla Úklid Drobné údržbářské práce prodejna se základním sortimentem Kadeřnické služby pedikúra

Ruská 130 Ubytování seniorům Stravování 5x denně Ošetřovatelská péče Zdravotní péče Rehabilitace Zájmové vyžití Praní, úklid

Nashledanou u nás Přijďte a přesvědčte se !