Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Advertisements

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Sociální prevence -sport- Cílem projektů je vytvářet podmínky pro smysluplné a aktivní prožívání volného času v kriminálně rizikovém a sociálně patologickém.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Potřeby a strategický rozvoj měst v evropském kontextu Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České republiky Konference.
„Finanční gramotnost jako nejlepší prevence předlužení občanů“ S ENÁT P ARLAMENTU Č ESKÉ REPUBLIKY 31. března 2009.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
DOBROVOLNICTVÍ V DIVADLECH Akreditace dobrovolnické služby.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
KDO CO je PR OČ KDO CO je PR OČ. Roman Šebrle Změlík Robert.
PŘÍLEŽITOSTI V MEZINÁRODNÍM DOBROVOLNICTVÍ během ERD Eurocentrum Praha, Robin Ujfaluši, ředitel INEX-SDA.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Akce 2 – Evropská dobrovolná služba EDS je součástí programu EU Mládež v akci Akce 1 - Mládež pro Evropu Akce 2 - Evropská dobrovolná služba Akce 3 -
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Multilaterální setkání mládeže partnerských měst Jičín –
1 Popularizace Jiří Dolejší, Jiří Rameš, Stanislav Němeček, Vladimír Wagner… nejen ÚČJF MFF UK Tyto aktivity se dějí v korelaci s popularizací v rámci.
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Dotační projekty Vysokého Mýta
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
II. Kriminologické dny České Budějovice, 27. – 28. ledna 2014 Konference pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly České Budějovice 27.
 Evropský sociální fond  Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost  Doba realizace projektu: –
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
Projekt Etická výchova na ZŠ nám. Curieových v Praze.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Analýza sociálně vyloučených lokalit v ČR Tisková konference.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
EU_32_sada1_14_SV_Vláda_Cup
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
turistická oblast v srdci Čech
Dobrovolníci neslyšícím a SP
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
Hrozby a příležitosti pro vzdělávání v pražském prstenci
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Městská knihovna jevišovice
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Š A B L O N Y II.
Volby prezidenta
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých Budějovicích, zhruba čtyři tisíce účastníků z pětadvaceti evropských zemí, více než polovina jsou občané nejvyspělejších států, věkové rozpětí od deseti do dvaceti let, nejméně 80 procent tvoří dvanácti až osmnáctiletí účastníci, podle zkušeností z minulých ročníků tvoří asi 75 procent účastníků dívky.

Čím jsou zvláštní účastníci EUROGYM? jsou to mladí lidé se zájmem o sport, pohyb, cestování a aktivní zábavu, jsou dynamičtí a představují opinion makers své generace, obvykle středoškoláci a vysokoškoláci, budoucí leadeři spotřebitelských zvyklostí.

Jaký bude dopad akce v České republice? díky podpoře vedení města a kraje budou informace o setkání distribuovány na střední a vysoké školy v kraji, asi deset až dvanáct procent přímých účastníků bude z ČR, EUROGYM 2016 „zaplní“ na celý týden město České Budějovice, čtyři venkovní pódia akce jsou na frekventovaných a dobře viditelných místech, organizaci bude podporovat dalších více než 400 dobrovolníků, především místních studentů.

Kde bude EUROGYM 2016 vidět? čtyři venkovní pódia – Lannova třída, náměstí Přemysla Otakara II., Sokolský ostrov, Mariánské náměstí, vždy prostor pro umístění reklamy, billboardy, plakáty, na různých místech se budou uskutečňovat workshopy (výukové lekce), tyto prostory budou označeny emblémem akce a příslušnými materiály partnerů, společné akce (Opening Ceremony, Opening Party, Gala, Closing Ceremony, Farewell Party) se uskuteční v Budwar Aréně, která bude po dobu trvání akce označena příslušným způsobem, ubytovací prostory (koleje vysokých škol, budovy školních zařízení) budou označeny emblémy akce a také partnerskými logy, možnost umístění dalších nosičů uvnitř jednotlivých prostor, akce má komunitu na FB (cca 1200 „přátel“, týdenní nárůst je zhruba kolem 20 až 50 sledujících), nejvýraznější růst počtu příznivců na FB očekáváme v březnu 2016 a poté (cílový stav je minimálně 5000 sledujících, významná komunikace probíhá přes webové stránky postupně nabíhá twitter, za důležitou pokládáme charitativní část akce, jejíž výsledek půjde na podporu konkrétních sociálně slabých a handicapovaných mladých sportovců z Českých Budějovic.

Kdo poskytl záštity? předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Hamáček, ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová, hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola, primátor Českých Budějovic Jiří Svoboda, EUROGYM 2016 je součástí projektu Jižní Čechy olympijské

Těšíme se na spolupráci