Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
Advertisements

Závěrečná konference: „ INDIVIDUÁLNÍHO PROJEKTU MĚSTA CHEBU NA ZMĚNU SITUACE SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH OBYVATEL MĚSTA, ZEJMÉNA OBYVATEL SÍDLIŠTĚ ZLATÝ VRCH“
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Mgr. Barbora Hošková Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8.listopadu 2006.
Rozvoj a zdokonalení integrovaného diagnostického, informačního a poradenského systému v oblasti vzdělávání a volby povolání Priorita 3 Rozvoj celoživotního.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Individuální projekt národní – „K2“ Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.
Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Zlín, Jana Vodáková Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje Seznámení s výsledky analýzy potřeb ve ZK.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené rodiny a děti Pardubice, 25. říjen 2012 MPSV.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. Projektová příprava vzdělávacích akcí.
Informační a poradenské centrum ZČU
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/
Dokument KAP MSK - obsah
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Mgr. Jiří Starý Odbor strategického rozvoje
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
Podpora krajského akčního plánování
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Téma 11: Finanční plánování
Náměty pro činnost Národního fóra
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ A ČESKOU REPUBLIKOU
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Projekt „Strategické řízení rozvoje elektronického zdravotnictví v resortu MZ“ a příprava resortních metodik rozvoje elektronického zdravotnictví v oblasti.
Ing. Stanislava Správková
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Model intenzivní podpory
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Model intenzivní podpory
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Inovace VOV informace o projektu
Profesionalizace sociální práce v ČR
Model intenzivní podpory
Model intenzivní podpory
Transkript prezentace:

Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Cíl projektu Cílem projektu je podpořit adaptaci studentů programů celoživotního vzdělání na trh práce, na motivaci studentů k celoživotnímu učení, ale i na motivaci zaměstnavatelů k zaměstnávání této cílové skupiny a tím i na prevenci nezaměstnatelnosti absolventů vysokých škol již před vstupem na trh práce. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Dílčí cíl projektu Provést identifikaci, analýzu a evaluaci potřeb a klíčových kompetencí k uplatnitelnosti na trhu práce ve vazbě na akreditované studijní programy vysokých škol (vazba na formální vzdělání) Navrhnout nové metody projektování tréninku klíčových kompetencí ve vazbě na činnost CPPP, včetně řízení a realizaci evaluace těchto technik. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Dílčí cíl projektu Zpracovat metodiku tréninku zpracovatelů a školitelů vzdělávacích programů klíčových kompetencí a realizovat jejich proškolení. Vytvořit 5 vzdělávacích modulárních programů- vzdělávacích balíčků s vysokým podílem klíčových kompetencí a pilotně je ověřit na zapojených vysokých školách. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Dílčí cíl projektu Vytvořit systém sociálního partnerství v práci CPPP a zpracovat dobré příklady uplatnění rozvinutého kompetenčního modelu osobnosti při uplatnění na trhu práce v dané profesi Rozvoj distančních a kombinovaných prvků v modulárních programech, pro vzdělávání klíčových kompetencí (na CD nosiči). Adaptace informačního systémy bilanční diagnostiky osobnosti jako nástroje zhodnocení úrovně klíčových kompetencí CPPP a její pilotní ověření. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Cílové skupiny Cílové skupiny projektu jsou v projektu zájemci o další studium v kurzech celoživotního vzdělávání na VŠ (nevyjímaje současné studenty veřejných i soukromých vysokých škol), akademičtí pracovníci zodpovědní za návrhy kurzů, projektování tréninkových metod, evaluaci tréninkových modulů, pracovníci v oblasti profesního vysokoškolského poradenství a rozvoje sytému sociálního partnerství realizovaného prostřednictvím činnosti VŠ. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Projektové aktivity Vytvoření centra podpory, podnikavosti a praxe (CPPP) a jeho institucionální vymezení. Dokončeno zajištění chodu centra po ukončení projektu, ukončeno zaškolení pracovníků CPPP. Proběhla kompletace klíčových materiálů pro fungování CPPP a její uložení mezi projektové výstupy. Vytvořen CD disk se všemi plánovanými projektovými výstupy. Zpracována regionální analýza trhu práce, 6 sektorových studií uplatnitelnosti absolventů v praxi a analýza vzdělávacích potřeb ve vazbě na klíčové zaměstnavatele Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Projektové aktivity Realizace vývoje a pilotního ověření vyvinutých vzdělávacích kurzů CPPP Dokončení analýzy klíčových kompetencí, vývoje a pilotního ověření vzdělávacích balíčků, administrativní činnosti v rámci závěrečné fáze pilotního ověření. Ukončení kompletace dokumentace ke vzdělávacím modulům. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Projektové aktivity Vývoj informačního systému bilanční diagnostiky CPPP včetně naprogramování www stránky CPPP Zajištění provozu informačního systému bilanční diagnostiky a webové stránky projektu, jeho aktualizace a zajištění činnosti po ukončení projektu. Systém obsahuje všechny metodické a studijní materiály ( Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Bilanční diagnostika – elektronický dotazník Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Projektové aktivity Vytvoření systému sociálního partnerství v práci CPPP Konzultace se sociálními partnery k identifikovaným vzdělávacím potřebám, předávání informací o průběhu projektu a prezentace jednotlivých balíčků: Informatika v podnikání, Podnikavost, Komunikace v podnikání, Podnikatelské projekty, Finance. Vytvoření formálních smluvních vztahů se sociálními partnery a vytvoření formálních předpokladů pro pokračování projektu ve vazbě na centra celoživotního vzdělávání zapojených škol. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Diseminace a prezentace projektu Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Projektové výstupy Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Projektové výstupy metodika pro analýzu klíčových kompetencí metodika pro zaškolení pracovníku CPPP studie potřeb hlavních zaměstnavatelů v kraji ve vazbě na požadované přenositelné klíčové kompetence studie - organizační a personální zajištění CPPP metodika efektivního učení a její užití v systému CPPP metodika projektování tréninku v systému CPPP návrh systému hodnocení efektivity modulu celoživotního vzdělávání metodika pro návrh a přípravu vzdělávacích balíčků s vysokým stupněm klíčových kompetencí metodika pro adaptaci IS bilanční diagnostiky v systému CPPP analýza a návrh IS CPPP specifikace požadavku pro IS CPPP metodika pro tvorbu dobrých příkladu CPPP Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.

Děkuji za pozornost RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky.