Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: 222 580 138, 731 604 172

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh komunitního plánu na rok
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Přinášíme světlo do života potřebným
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Zákon o sociálních službách
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Veřejné projednání návrhu 2
ohroženým domácím násilím
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
Protidluhové poradenství Most, Duchcov CZ.1.04/3.2.01/
PŘEDSTAVUJEME Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností.
2014.
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
STŘEDISKO VÝCHOVNÉ PÉČE HELP
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Plánování sociálních služeb metodou komunitního plánování Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Ministerstvem pro místní rozvoj.
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
Pavel Slouka.
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Petr Kopečný Katedra speciální pedagogiky
Petr Kopečný Katedra speciální pedagogiky PdF MU Prešov,
CHUDOBA A SOCIÁLNÍ VYLOUČENÍ
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
Osobní asistence pro osoby se zdravotním postižením a seniory Bezplatná právní poradna pro osoby v krizi Rodinné centrum Krumlík a další služby pro rodiny.
OBLASTNÍ CHARITA MOST NÍZKOPRAHOVÉ ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ ZASTÁVKA DUCHCOV.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Sociální služby v ČR Mirka Wildmannová
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Čtyřlístek – centrum pro osoby se zdravotním postižením Ostrava je příspěvkovou organizací statutárního města Ostravy, zřízenou k Poskytujeme.
KS Osoby v krizi Mgr. Barbora Fleischerová
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Ostrava © Bílý kruh bezpečí, o. s.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Tereza Pulkrtová.  je třeba zorganizovat, propagovat a osobně se zúčastnit nejméně dvou exkurzí?
Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.
Denní stacionáře.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
Lenka Herčíková,
Týdenní stacionáře.
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
Projekt Evaluace sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: ,

Činnost Diakonie CB Podpora provozu 5 sociálních služeb ve střediscích DCB; Pomoc samostatným 10 pobočkám DCB; Podpora diakonické práce při sborech; Spolupráce s ostatními institucemi a organizacemi zabývajícími se pomocí potřebným

Středisko DCB - Bethesda Domov pro seniory Kapacita 33 lůžek, z toho 25 žen a 8 mužů Doplňkové aktivity – pastorační práce, výlety, koncerty apod.. Kontakt: Ivana Reicholdová – vedoucí

Středisko DCB - Xaverov Chráněné bydlení pro osoby s mentálním postižením Kapacita 6 mužů Doplňkové aktivity – pastorační práce, výlety, koncerty, apod.. Kontakt: Gabriela Čumplová - vedoucí

Středisko DCB – Černý Most Osobní asistence ● Centrum denních služeb ● Chráněné bydlení pro osoby se ZP Kapacita 6 osob Doplňkové aktivity – pastorační práce, koncerty, přednášky, vycházky apod. Kontakt: Zuzana Nováková – vedoucí

Ostatní diakonická práce Pobyty pro seniory Zprostředkování finanční pomoci rodinám (příspěvky ze sborů) Podpora diakonické práce při sborech

Pobočky Diakonie CB » Pobočka Diakonie CB v Berouně » Dluhová poradna » ( » Pobočka Diakonie CB v Brně » Poradna pastorační, terapeutická a lidská ( » Pobočka Diakonie CB v Hrádku nad Olší » Bydlení a služby sociálně znevýhodněným osobám » ( » Pobočka Diakonie CB v Kladně » Zábradlí – Středisko křesťanské a sociální pomoci » ( » Pobočka Diakonie CB v Kolíně » Preventivní programy na školách » ( » Pobočka Diakonie CB v Litvínově » Benjamín – Mateřský klub » ( » Pobočka Diakonie CB v Mostě » Klub Záplata – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež » (cb.cz/most/index.php?nadpis=Diakonie) » Pobočka Diakonie CB v Olomouci » Enganim – Křesťanská psychologická poradna » (enganim.webnode.cz) » Pobočka Diakonie CB v Praze – Žižkov » Stacionář pro děti s kombinovaným postižením » ( » Pobočka Diakonie CB v Třinci » Misijní práce a podpora zahraniční diakonie » (

Rozvoj Diakonie CB Zlepšení spolupráce mezi středisky a pobočkami Zvýšení informovanosti v CB návštěvy seniorátů, sborů Podpora vzniku dalších poboček Diakonie konzultace, poradenství, další pomoc Podpora nových projektů zaměření na lokální a individuální potřeby sborů Rozvojový fond DCB z celocírkevní sbírky vyčleněné finanční prostředky určené na rozvoj diakonické práce při sborech

"V tebe nechť doufají, kdo znají tvé jméno. Vždyť ty, kdo se dotazují po tvé vůli, neopouštíš, Hospodine." (Žalm 9,11)

© DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ 2015