WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Advertisements

Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Novelizace zákona o elektronickém podpisu – vliv na praxi Ing. Petr.
Technické řešení PostSignum QCA
Webová aplikace MS PRAHA.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Podání projektové žádosti v MS2014+ Ing. Kateřina Procházková
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Martina Brandejsová Seminář pro SC 3.1 Zefektivnění prezentace, posílení ochrany a rozvoje.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
zelená linka: Dočerpání OPŽP & představení nového OPŽP Seminář OPŽP pro potenciální žadatele.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Petr Šústal Seminář pro SC 2.3 Zvýšení kvality návazné péče (výzva č. 31)
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová Seminář pro SC 1.2 Nízkoemisní a bezemisní vozidla (kolová výzva č. 20) 4.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Dominika Mikulášová Centrum pro regionální rozvoj České republiky 9. února 2016.
INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE IS KP Cheb, Olga Blašková MAS 21, o. p. s. Tel.: 608.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 27. října 2015.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Ljubomir Džingozov Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení Kolová.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Základy práce s portálem CzechPOINT HW, SW, tokeny, certifikáty, administrace.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
6. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
České republiky Mgr. Martina Brandejsová
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
MS2014+ Podání projektové žádosti v IS KP a 47. výzva IROP
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 9. listopadu 2016.
Seminář pro žadatele/příjemce
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Podání projektové žádosti v MS2014+
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Webová aplikace MS OLOMOUC.
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
České republiky Mgr. Martina Brandejsová
INFORMACE ZE ŠKOLENÍ VYHLAŠOVÁNÍ VÝZEV A HODNOCENÍ PROJEKTŮ
Integrovaný regionální operační program Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Michaela Brožová , Hradec Králové.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Brno, Ing. Petr Šústal, MPA
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Základní informace o aplikaci MS2014+
6. Výzva MAS Hustopečsko IROP Podpora hasičů
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Integrovaný regionální operační program
Základní informace o aplikaci MS2014+
Výzva MAS KRÁLOVÉDVORSKO-IROP- SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ II
Základní informace o aplikaci MS2014+
Integrovaný regionální operační program – IROP
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
2. Výzva MAS Střední Haná IROP IZS - Stanice IZS č
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 8. VÝZVA IROP - Podpora sociálního začleňování“
Transkript prezentace:

WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika pro integrovaný záchranný systém

PORTÁL MS STRUČNÉ PŘEDSTAVENÍ Prostřednictvím MS2014+ probíhá podání: Žádosti o podporu včetně příloh Dokumentace ze zadávacího/výběrového řízení Žádosti o platbu a zprávy o realizaci Žádosti o změnu Zprávy o udržitelnosti projektu

PRÁCE S PORTÁLEM MS2014+ Příloha č. 1 Specifických pravidel - Postup pro podání žádosti o podporu v MS2014+ Edukační videa pro vyplnění žádosti - projekt/Elektronicka-zadost/Edukacni-videa projekt/Elektronicka-zadost/Edukacni-videa Kontaktní pracovníci na CRR – administrátor MS na krajském oddělení CRR/ oddělení administrace OSS CRR.

PORTÁL MS HLAVNÍ ZMĚNY Podání úloh je pouze elektronické prostřednictvím MS2014+ Pozor!!! (není třeba zasílat papírově poštou/odevzdávat na pracoviště CRR). Žadatel vyplňuje jednotlivé úlohy přímo v okně internetového prohlížeče. Pro bezproblémový chod doporučujeme nejnovější verzi prohlížeče Internet Explorer. Pozor!!! K podepsání úloh je vyžadován kvalifikovaný elektronický podpis. Aby bylo možné úlohy podepsat je nutné mít na počítači nainstalován balíček založen na technologii Silverlight, který slouží pro přístup k podpisovým certifikátům. Instalační balíček TescoSW Elevated TrustTool naleznete v MS2014+ na záložce HW a SW požadavky.TescoSW Elevated TrustTool

PORTÁL MS ELEKTRONICKÝ PODPIS Je nutné mít kvalifikovaný platný certifikát vydaný akreditovaným poskytovatelem certifikačních služeb dle zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu, v platném znění. Pozor!!! Certifikát musí být vydaný některou z podporovaných certifikačních autorit (Postsignum, I.CA,eIdentity). Např. služby PostSignum jsou dostupné se službami Czech POINT. K podepisování všech nebo určitých úloh je možné zmocnit jinou osobu plnou mocí, která se oskenovaná nahraje do MS2014+.

PORTÁL MS HLAVNÍ ZMĚNY Pozor!!! Žadatel by měl vždy přístup do MS2014+ s rolí správce přístupů (přidělování rolí – čtenář/editor/signatář). Veškeré úlohy i v době udržitelnosti projektu je nutné podávat přes MS Komunikace s Centrem po podání projektové žádosti bude probíhat pouze prostřednictvím depeší (zpráv) přes MS Informace o stavu projektu včetně výsledků hodnocení projektu se žadatel/příjemce dozví pouze přes MS Dokument Rozhodnutí o poskytnutí dotace včetně podmínek bude příjemci zpřístupněn taktéž pouze přes MS Doporučujeme si v MS2014+ nastavit notifikace na telefon nebo , kde budete informováni o události/změně. stavu projektu.

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST. Ing. Anna Kreutziger