Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.2 - 2015 Dne 30. 3. 2015 od 17:00hod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Advertisements

Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
DOTACE MŠMT Investice 2011.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Zákon č. 137/2006 Sb.,o veřejných zakázkách platí pro v š e c h n y dotované zadavatele.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Seminář pro žadatele k 18. a 19. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 9. –
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Výběr dodavatele, veřejné zakázky. Legislativa, informace Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Důležité.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Seminář pro žadatele k 14. výzvě IROP „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání“ a 15. výzvě „Infrastruktura pro předškolní vzdělávání pro sociálně vyloučené.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
1 Efektivní systém hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací (IPN Metodika) Zasedání Dozorčí rady
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Seminář pro žadatele k 13.,14., a 15. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Zadávání a kontrola veřejných zakázek 16. –
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Podmínky pro zadávání veřejných zakázek. Důležité upozornění! Uvedené postupy se vztahují na celou dobu realizace projektu!!! U aktivit spojených s regenerací.
Seminář pro žadatele k 49. výzvě IROP „Deinstitucionalizace sociálních služeb za účelem sociálního začleňování II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
PROBLÉMOVÁ MÍSTA PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK 15. prosince 2011.
Seminář pro žadatele k 34. a 35. výzvě IROP „Sociální bydlení (pro SVL)" Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Schválením žádosti projekt nekončí
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Seminář pro žadatele IROP „Administrace projektů ve fázi realizace"
Seminář pro žadatele k 25. výzvě IROP „KNIHOVNY"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
„Mosty u Jablunkova – odstředivka kalů“
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Seminář pro žadatele k 21. výzvě IROP „MUZEA"
Seminář pro žadatele k 29. výzvě IROP „Rozvoj sociálních služeb"
Seminář pro žadatele IROP
Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové.
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Finanční kontrola v příspěvkových organizacích kraje
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Transkript prezentace:

Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.

Program 1) Aktuální informace z obce 2) Schválení firmy na zpracování zadávacího řízení pro zajištění dotace na dokončení vodovodu a kanalizace Květinov. 3) Rozpočtové změny 4) Různé – diskuse 5) Závěr

1. Aktuální informace z obce Pořádané akce: Ples hasiči – Karneval pro děti – 1.3. Setkání seniorů – 28.3.

1. Aktuální informace z obce Navštívené akce: Sdružení Vrchovina MAS Okrouhlička – KV LD Štoky Setkání starostů s radou Kraje (Třešť) SOV (Střítež)– Valná hromada LD Štoky – Evidence obyvatel (HB) – 27.3.

1. Aktuální informace z obce Průběh prací na stavbě vodovodu a kanalizace

1. Aktuální informace z obce Bioodpady: Umístění kontejnerů, pravidla pro ukládání, svoz (viz. Dana Brožová)

1. Aktuální informace z obce Doplnění náplně činnosti SPOZ: Směrnice pro SPOZ č.j. : ZO /01 Schválení odměny správci KD ve výši 150Kč (dle skutečnosti, vykázané pracovní doby)

2. Schválení firmy na zpracování ZŘ pro zajištění dotace V cenové nabídce je zahrnuto: Vypracování Předběžného oznámení veřejného zadavatele a odeslání formuláře pro zveřejnění ve Věstníku veřejných zakázek provozovateli informačního systému o veřejných zakázkách, včetně poštovného a úhrady za zveřejnění formuláře. Vypracování Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, včetně spolupráce při umístění dokumentu na profil zadavatele. Vypracování Oznámení o zakázce a odeslání formuláře pro zveřejnění ve Věstníku veřejných zakázek provozovateli informačního systému o veřejných zakázkách, včetně poštovného a úhrady za zveřejnění formuláře. Zpracování textové části zadávací dokumentace a koordinace přiložení všech potřebných příloh (včetně spolupráce při umístění na profil zadavatele) Následná administrace zadávacího řízení (vypracování veškerých písemných dokladů stanovených pro řádnou administraci zadávacího řízení – tj. Protokol o otevírání obálek, Protokol o posouzení kvalifikace, Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek, Protokol o jednání komise, Písemná zpráva zadavatele, příprava a rozeslání následných písemných dokladů po rozhodnutí o přidělení zakázky atd., vypracování a odeslání formuláře pro zveřejnění výsledku zadávacího řízení ve Věstníku veřejných zakázek, úhrada za zveřejnění formuláře provozovateli informačního systému o veřejných zakázkách za zveřejnění výsledku VŘ ve Věstníku veřejných zakázek, poštovné, spolupráce při umístění všech povinných dokumentů ze zadávacího řízení na profil zadavatele). Cena po slevě: ,- Kč bez DPH (21%), ,- Kč včetně DPH (21%)

3. Rozpočtové změny Pověření starosty k provádění rozpočtových změn – limity pro schvalování starostou Pro dodržení zákona o účetnictví a vzhledem k obvyklému konání schůzi obecního zastupitelstva 1x za tři měsíce, navrhuje se pověřit starostu obce k provádění rozpočtových změn v oblasti příjmů neomezeně a v oblasti výdajů do výše ,- Kč. Na následujícím zasedání zastupitelstva budou zastupitelé s těmito případnými rozpočtovými změnami seznámeni. Směrnice č.j. : ZO /02

5. Diskuse Připravované akce: Vodovod a kanalizace, ČOV Oprava komunikace Květinov, Kvasetice Zeleň náves pod prodejnou Květinov VO Svitálka Točna, ochrana studny dolní Radňov Chodník před OÚ Územní plán Brigáda - zeleň náves pod prodejnou Květinov - vyřezání křoví úvoz dolní Radňov

6. Závěr Děkujeme za pozornost a Vaši aktivní účast!