Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové."— Transkript prezentace:

1 Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové dokumentace částkou: ,50 Kč

2 „Pěší stezka - lokalita Šance“
Projektová dokumentace pod názvem "Pěší stezka-lokalita šance" byla v průběhu realizace rozdělena na 2 etapy. Důvodem bylo, že v místě u kapličky a autobusové zastávky nebylo možno vyprojektovat chodník průběžný z důvodu již existující autobusové zastávky a bylo nutno celou délku chodníku rozdělit na 2 etapy což bylo prověřeno studií. Projektová dokumentace pro obě etapy je vypracována v rozsahu dokumentace pro územní rozhodnutí (DUR), pro stavební povolení (DSP) v rozsahu pro realizace stavby a pro zadání je doplněna rozpočtem. Podrobná realizační dokumentace je zpracována pouze u I. etapy a to v části místa pro přecházení z důvodu , že musel být dořešen přechod pro MŠ Šance. Ve všech stupních je PD zpracována na objekty: SO01 - Chodník, SO02 - Úprava silnice (rozšíření silnice na požadovanou š. dle vyjádření správce komunikace) SO03-Odvodnění v souladu se stavebním zákonem a vyhláškami. Projektová dokumentace byla odevzdána v termínech na základě předávacích protokolů. V současné době jsou projektové dokumentace použity jako přílohy k dotačním titulům MAS Jablunkovsko, výzva č. 4 MAS Jablunkovsko – IROP – Udržitelná doprava - bezpečnost a bezbariérovost na komunikacích. Titulní stránky všech stupních PD jsou opatřeny logem Moravského kraje, výši dotace a číslem smlouvy.

3 „Pěší stezka - lokalita Šance“
Projekt chodník řeší území od točny na Šancích kolem kapličky a MŠ Šance až k místu Napojení na MK „Renštoky“ Studie prověřila, že chodník může být max. 1,5 m široký aby byla dodržena podmínka SÚS F-M a zachována šířka 6,2 m u silnice III/01179 V dalším stupni PD byla stavba Rozdělena na dvě etapy

4 „Pěší stezka - lokalita Šance“

5 „Pěší stezka - lokalita Šance“

6 „Pěší stezka - lokalita Šance“ – místo pro přecházení


Stáhnout ppt "Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové."

Podobné prezentace


Reklamy Google