Příprava a podání Jednotné žádosti. Standardně do 15. května (v roce 2015 byl termín posunut do 29. května) + 25 dní pro pozdní podání (se sankcí) Termín.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

Operační program „Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství“ (OP Zemědělství) a Horizontální plán rozvoje venkova (HRDP)
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Chmelařský kongres Praha 2008
1 Zpracování dat o odpadech za rok 2011 Seminář pro ohlašovatele.
Pravidla pro žadatele I.3.2. Zahájení činnosti mladých zemědělců
Státní zemědělský intervenční fond
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Informační systém Benefit7+
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Zemědělství České republiky.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
Program rozvoje venkova environmentální opatření
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Praha, 2010 Představení připravovaného dotačního programu II.1.4 Platby na podporu dobrých životních podmínek zvířat Ing. Jiří Rádr.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
Předseda zemědělského výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR
Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.
Kulatý stůl dne Environmentální opatření PRV 2014+
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Program rozvoje venkova environmentální opatření
AGROCENZUS 2010 Strukturální šetření v zemědělství
Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropy
KM svaz stolního tenisu
ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Programové období Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Nástroje dotační politiky pro zemědělce hospodařící udržitelným způsobem Ing. Pavel Sekáč náměstek ministra zemědělství Sekce pro společnou zemědělskou.
ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PRV Zemědělská opatření Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Ing.
Elektronická příprava deklarace a podání JŽ. Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně.
LPIS ve vazbě na dotace Mgr. et Mgr. Tereza Gimunová MZE, odbor rozvoje a projektového řízení IT.
Business Consulting Services © 2005 IBM Corporation 9. ICT Forum, Praha Elektronická daňová správa Klientský přístup k daňovým subjektům.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
AEKO Agroenvironmentálně–klimatická opatření (AEKO) A podopatření integrovaná produkce ovoce B podopatření integrovaná produkce révy vinné B1.
CEFIF Založení FF s. r. o. Finanční úřad Dana Batelková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Státní zemědělský intervenční fond. PGRLF 2016 Pokyny pro poskytování podpory a formulář žádosti o podporu – na internetový stránkách v.
ZEMĚDĚLSKÉ DOTACE OD VSTUPU DO EU PO SOUČASNOST. Platební agentura SZIF zprostředkovává finanční podporu z EU a národních zdrojů. Jedná se o následující.
Příspěvek na hospodaření v rámci AGROENVIRONMENTÁLNÍCH OPATŘENÍ ČESKÉ REPUBLIKY LUŽE Listopad 2008 Jan Simek DAPHNE ČR - Institut aplikované ekologie.
Jednotná žádost 2016 Příprava deklarací se vstupem do aplikace LPIS.
Změny v LPIS v souvislosti s novou SZP a novelou zákona o zemědělství.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Návrhy změn požadavků podmíněnosti a greeningu Lubomír Smrček Podklady pro prezentaci pocházejí z materiálů odboru přímých.
Jednotná žádost 2017.
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Zelená nafta Seminář k novele zákona o spotřebních daních
Podání žádosti o dotaci
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
VY_52_INOVACE_63_Zemědělství ČR
Svítání na lepší časy. Odrazilo se naše zemědělství ode dna?
Svítání na lepší časy. Odrazilo se naše zemědělství ode dna?
Dobré životní podmínky zvířat
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
VY_32_ INOVACE_ 17_ VLASTIVĚDA 4
Aplikace Monitorovací systém
Pracovní skupina CROSS COMPLIANCE
AGROCENZUS 2010 Strukturální šetření v zemědělství
Aktuální informace.
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Pěstování RRD na zemědělské půdě
DOTAČNÍ ROK 2018 – LFA; PPO; ANC LFA
Informace pro externí administrátory
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Podání žádosti o dotaci
DOTAČNÍ ROK 2019 – LFA; PPO; ANC LFA
Státní zemědělský intervenční fond – RO České Budějovice OPŽL pro Jihočeský kraj I Ing. Ilona Veselá Telefon
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Příprava a podání Jednotné žádosti

Standardně do 15. května (v roce 2015 byl termín posunut do 29. května) + 25 dní pro pozdní podání (se sankcí) Termín pro podání Jednotné žádosti

Jednotná žádost 2015 – přehled opatření SAPS Greening Přechodné vnitrostátní podpory (PVP) Mladý zemědělec Dobrovolné podpory vázané na produkci (VCS) LFA NATURA 2000 na z. p. AEO AEKO Ekologické zemědělství Dobré životní podmínky zvířat (Welfare)

Dobrovolné podpory vázané na produkci (VCS) produkce brambor určených pro výrobu škrobu produkce konzumních brambory produkce ovocných druhů s velmi vysokou pracností produkce ovocných druhů s vysokou pracností produkce zeleninových druhů s velmi vysokou pracností produkce zeleninových druhů s vysokou pracností produkce chmele produkce cukrové řepy produkce bílkovinných plodin chov telete masného typu chov krávy chované v systému chovu s TPM chov bahnice nebo chov kozy

AEO a AEKO AEO  ekologické zemědělství  integrovaná produkce ovoce  integrovaná produkce vinné révy  integrovaná produkce zeleniny  ošetřování travních porostů  zatravňování orné půdy  pěstování meziplodin  biopásy AEKO  integrovaná produkce ovoce  integrovaná produkce vinné révy  integrovaná produkce zeleniny  ošetřování travních porostů  zatravňování orné půdy  biopásy  ochrana čejky chocholaté

Welfare Zvětšení lehacího prostoru v chovu dojnic Zlepšení stájového v chovu dojnic Zajištění přístupu do výběhu pro suchostojné krávy Zlepšení životních podmínek v chovu prasat  Zlepšení životních podmínek pro prasničky  Zlepšení životních podmínek pro prasnice Zvětšení plochy pro odstavená selata

Jednotnou žádost lze včetně příloh (!) podat: o Portálem farmáře bez elektronického podpisu přihlášen pod svým jedinečným přístupovým oprávněním (!) o Portálem farmáře bez elektronického podpisu (Potvrzení do pěti dnů) o Portálem farmáře s elektronickým podpisem o Datovou schránkou o V papírové formě / poštou o em na adresu: Způsoby podání Jednotné žádosti

Žádost o přístup do PF může podat pouze: a) Fyzická osoba evidovaná v základních registrech b) Statutární zástupce právnické osoby evidované v registrech c) Zplnomocněný zástupce osobou podle písm. a) nebo b) k získání přístupového hesla do registrů na eAgri Žadatel registraci získá na místně příslušném pracovišti regionálního odboru – Oddělení příjmu žádosti a LPIS nebo na podatelně Regionálního odboru SZIF. Registrace a přístup na portál farmáře (PF)

Registrovaní žadatelé se mohou přihlásit z internetových stránek Fondu. Přihlášení na PF SZIF

Vstup do Aplikace LPIS

Základní orientace v aplikaci LPIS

Import osevního plánu – import osevního plánu připraveného na PF MZe Import osevního plánu CSV – import osevního plánu připraveného v excel Nastavení plodiny – manuální přiřazení jedné plodiny pro více DPB

Základní orientace v aplikaci LPIS – detail DPB

Základní orientace v aplikaci LPIS – funkcionalita semaforů

Obecná funkcionalita červený semafor – do dotačního titulu nelze vstoupit, existuje zásadní překážka oranžový semafor – do dotačního titulu lze vstoupit, pokud bude splněna plodina nebo podmínka minimální intenzity zelený semafor – do dotačního titulu lze s některými DPB vstoupit

Základní orientace v aplikaci LPIS – volba opatření

po zaškrtnutí check boxu „Chci“ u daného opatření dojde k natažení všech DPB, které splňují pro dané opatření podmínky

Základní orientace v aplikaci LPIS – přidání a odebírání DPB

Základní orientace v aplikaci LPIS – odeslání datové sady

Příprava Jednotné žádosti Zemědělský podnikatel – indikátor ANO / NE Datové sady z LPIS a IZR připraveny Možno přistoupit k přípravě sady žádostí na PF.

Jméno / Příjmení, Trvalé bydliště / Adresa sídla jsou přebírány ze Základních registrů Bankovní účet nutno zadat! -informační hlášení, -není-li vyplněn, nelze pokračovat

Aktivní zemědělec

Nelze zaškrtnout žádné další opatření. Výjimkou je PVP (Top-Up) Nutno zaškrtnout! Odstranit opatření je umožněno.

Mladý zemědělec – na PF vyplňuje pouze PO Právní nástupnictví

Žadatel přihlášen pod svým jedinečným přístupovým oprávněním Registrovaný uživatel pokračuje přímo v podání = nenabízí se varianta podání s elektronickým podpisem či bez něj.

Podání žádosti bez elektronického podpisu Totožné jako s el. podpisem. Nepřipojuje se el. podepsané pdf. Liší se Potvrzení, které je navíc nutno do pěti dnů doručit na OPŽ. Jinak je podání neplatné !

Děkujeme za pozornost