Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti spolupráce a sdílení dat v cloudu
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
FUNKCE SHORA A ZDOLA OMEZENÁ
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Digitální učební materiál
TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Grafická úprava prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Google formuláře.
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
InfoPath Využití formulářů ve výuce zeměpisu. InfoPath Nadstavba k balíku MS Office Prostředí koresponduje s ostatními produkty Microsoftu. Program je.
Název a adresa školy Střední škola zemědělská a přírodovědná Rožnov pod Radhoštěm nábřeží Dukelských Hrdinů Rožnov pod Radhoštěm Název operačního.
Tabulkový procesor.
DalšíPředchozíTÉMA: M. K a d l e c o v á M. K a d l e c o v á.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Reklamní programy „Za málo peněz hodně reklamy.“.
* Slouží pro vytváření a úpravu textových dokumentů. * Dnešní pokročilé textové procesory umožňují do dokumentu vkládat kromě textu i obrázky, videa,
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Identifikátor materiálu: EU
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_ 2.3 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Textový editor - odstavec Typ: DUM - kombinovaný.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Dana Sigmundová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
Vytvoření tabulek a grafů na V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
Google Online kancelář: Krátké seznámení s kancelářským online balíkem. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF.
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Pojmy internetu - test Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2013.
ÚVOD DO PŘEDMĚTU INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE. OPERAČNÍ SYSTÉM Je v informatice základní programové vybavení počítače (tj. software), které je zavedeno do paměti.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – elektronická pošta Jak vytvořit vlastní ZDARMA?
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_238 AutorMgr. Romana Rybiařová.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_20 Open Office Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo projektu:
Pojmy internetu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2012.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
ResearcherID a ORCID jednoznačné určení autora
Freeware Shareware Demoverze Public domain
Textový Editor.
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Ústřední knihovna FSS MU
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
VLASTNOSTI FUNKCÍ FUNKCE SUDÁ A LICHÁ Podmínky používání prezentace
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Dotazníky Google docs Jan Juránek

Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto aplikací je třeba mít pouze účet Google (Gmail), který vám zdarma poskytne mnoho aplikací, dokonce i Google Disk s použitelnými 15GB volné paměti, což je internetový cloud, ale můžete si také vytvořit účet se svým stávajícím e- mailem. Google Docs nabízí základní "office", nebo-li kancelářské nástroje: textový editor prezentace tabulky kresbu formuláře

Formuláře Google Fungují na účtu google plně zdarma(Gmail vytvoříte podle instrukcí na  Přihlásit se / Registrovat) Lze nastavit typ otázky(zakřížkování, odpověď apod.) Nejčastěji se používají pro průzkum a zájmy lidí Tvorbu zvládne téměř každý Můžete si zobrazit odpovědi a dokonce i graf Formuláře na internetu jsou v dnešní době velice používáné a jistě jste se s nimi již setkali Zajímavé je, že si můžete libovolně změnit motiv(vizuální formu), vlastnosti písma apod.

Správa odpovědí Počet a typy odpovědí si můžeme zobrazit v sekci Odpovědi  Souhrn odpovědí Pokud například máme formulář na křížkování políček, můžeme si zobrazit kolikrát kdo zvolil určitou možnost a Google nám také vytvoří graf Analýzu pak lze publikovat na svém Google účtu Často se také tyto formuláře používají pro anonymní zasílání informací určité osobě (např. informace na webové stránky apod.)

Pro příklad jsem vytvořil formulář(dotazník), který můžete vyplnit zde: Svůj vlastní formulář vytvoříte : 1. krok – Založíte si účet google(Gmail) 2.krok- Přihlásíte se 3.krok- V sekci aplikace najdete formuláře nebo přímo přes tento odkaz Kliknete na bílé znaménko +. A tak vytvoříte vlastní formulář

Jako zdroje jsem použil

Děkuji za pozornost.