Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz "— Transkript prezentace:

1 EMAGISTER.PROWEB.CZ

2 Microsoft office je kancelářský balík od firmy Microsoft. První verze office se jmenovala 95 a vyšla 24 srpna 1995. Microsoft office je placený kancelářský balík, ale existují i programy zdarma. Jsou to programy Libre office, open office a stovky další.

3 Microsoft office je možno zakoupit v několika edicích, které se liší obsažení balíku. Verze pro studenty a domácnosti je určena výhradně pro nekomerční použití. Tabulka s informace o edicích bude na na našem webu hned pot touto prezentací

4 Microsoft Word – textový editor Microsoft Excel – tabulkový kalkulátor Microsoft PowerPoint – program na vytváření prezentací Microsoft Access – databázový program Microsoft FrontPage – aplikace pro vytvaření internetových stránek HTML Microsoft Publisher Microsoft InfoPath – XML – vytváření formulářů Microsoft Projekt – program na správu projektů ( není součástí balíku MS Office, ale Externí částích Microsoft Visio – program na kreslení schémat – není součástí balíku MS office, ale je jeho Extrémních součástí - Microsoft OneNote – program na vytváření textových textových ne grafických poznámek )

5 Microsoft Word – Microsoft Excel – Microsoft PowerPoint – Microsoft Access – Microsoft NoneNote

6 EMAGISTER.PROWEB.CZ


Stáhnout ppt "Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz "

Podobné prezentace


Reklamy Google