ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ 2013 2013. KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  probíhaly zavedené kurzy a školení dle plánu  - 33 specializačních kurzů (374.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prohlášení o dráze Jiří Černý 7. setkání s dopravci, Praha, 30.a
Advertisements

Aktuální úkoly AČR v problematice řešení krizových stavů nevojenského charakteru a součinnost s IZS.
STS/S 10 Obsluha, používání a údržba MPT v jednotce podle návodů k obsluze a interních aktů řízení Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina.
Spolupráce personálního oddělení a psychologické laboratoře Jana Gutiérrez Chvalkovská, personální ředitel VÍTKOVICE Ostrava.
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Zdravotnická záchranná služba je zdravotní službou dle zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách, v jejímž rámci je na základě tísňové výzvy, není-li.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/17 Osmileté studium.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÝ ŠKOLNÍ ROK 2016 / 2017 přihlášky na střední školu podáváme do přihlášky na Sš s talentovou zkouškou podáváme do
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Vzdělávací program v oboru dětské lékařství MUDr. Jana Mathonová, prim. dětského oddělení Kroměřížské nemocnice a.s.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Konference k projektu „Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu.“ Martin Konečný.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. Projektová příprava vzdělávacích akcí.
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Problematika řešení potřeb zrakově postižených při mimořádných událostech zdolávaných hasičským záchranným sborem Kroměříž 2013 nstržm. Jaroslav Gondko.
Standardy funkčního programu prevence a kontroly infekcí
Dokument KAP MSK - obsah
Dětský domov a Základní škola Liptál
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
AKREDITACE K USKUTEČŇOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU dle novely zákona č
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Hotel Co to je?.
Náš svět Tematická oblast
Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů
Název opory – Právní předpisy – požární ochrana
Interní grantová agentura
Pracovnělékařské služby
Tajemnice Kancelář úřadu Odbor ekonomický Odbor majetku a
Státní plavební správa
Orofacionální cvičení I
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ČINNOST UNO OK V OBDOBÍ 2014+
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
ÚPDI - Úřad pro přístup k dopraní infrastruktuře
Přehled nejdůležitějších novinek
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Zvláštní odborná způsobilost
Naše vlast Anotace: Materiál je určen k výuce věd ve 3. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se státními symboly ČR, s polohou ČR v rámci Evropy a s našimi nejbližšími.
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2016
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Uskutečněné a očekávané změny právních předpisů důležité pro zástupce ředitele Praha
Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B.
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
Informační systém údržby dálnic (ISUD) - zavedení systému na SSÚD-
Výstavba D35 metodou PPP? Ing. Martin Janeček, Odbor strategie MD
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Systém odměňování výkonu
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
Transkript prezentace:

ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  probíhaly zavedené kurzy a školení dle plánu  - 33 specializačních kurzů (374 příslušníků) - 34 kurzů k získání řidičského oprávnění (197 příslušníků) školení řidičů referentů (4495 příslušníků)  odloučená třída – Zbiroh (VMP – přehrada Hracholusky)  specializační kurzy VMP, MP – Z/P, ZSS, Dekonta, MAN, IOMP – Z/P  zabezpečení přihlášek a povolání do specializačních kurzů u ŠVZ HZS ČR pro příslušníky ZÚ HZS ČR v systému CEP  evidence a zabezpečení ubytování na budově č.5 (ubytování PČR, Hradní stráž atd.)

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Oddělení vzdělávání  Pokračovaly naplánované kurzy ZSS, MAN, VMP, MP-Z atd. při naplnění kapacity kurzů.  Zajištění výcviku studentů SOŠ PO Frýdek Místek ve VVP Libavá - Barnov.  Zařazení techniky Karosa C934 do výcviku pro skupinu „D“  Zajištění praktických závěrečných zkoušek VMP (Děčín)  Mediální prezentace činnosti (112, Deník, MF DNES, ČT, atd.)  Zajištění školení řidičů referentů po celé ČR  Změna v personálním obsazení oddělení k  Příprava na nově zaváděné kurzy pro rok 2014

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Celkový počet absolventů ve specializačních kurzech pořádaných v roce 2013 ∑ příslušníků HZS ČR

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  Kurzy Autoškola (D,C,CE,B): 197 absolventů  Pořádáno 34 kurzů k získání řidičského oprávnění pro příslušníky HZS ČR  Řidičské oprávnění skupiny D – 53 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny C – 62 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny C+E – 81 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny B – 1  v roce 2013 ujeli lektoři resp. žáci v kurzech D,C,CE celkem km v rámci školení řidičů bylo najeto dalších km

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  Provádění školení řidičů referentů: V roce 2013 lektoři pracoviště AŠ provedli 128 školení řidičů referentů po celé ČR v počtu 4495 Kurzy pořádané Oddělením vzdělávání absolvovalo v roce příslušníků HZS ČR.

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ  provádění kurzů všech typů dle plánu na 2014  zabezpečení výcvikových prostor VMP, MP, MAN atd.  Zabezpečit mimořádné kurzy ZSS pro USAR tým, JE Temelín a Dukovany.  Připravit a zabezpečit provádění nově zaváděných kurzů (NZP, JEŘ VAZ, POT I,II,III)  Připravit se na možné znovuzavedení kurzů vstupní přípravy „ZOP“  Požadavek na skupinu řidičského oprávnění „T“  jednání s partnery: Ministerstvo dopravy, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Moravskoslezský kraj, Město Hlučín, Městská policie Ostrava, Lesy ČR, Státní plavební správa ČR, ZOO Ostrava, ŠS Opava atd.

Děkuji za pozornost