Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/17.09395 Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/17.09395 Projekt je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
Advertisements

Komplexní řešení metropolitních sítí
METODOLOGIE PROJEKTOVÁNÍ NÁVRH IS PRO TECH. PROCESY Roman Danel VŠB – TU Ostrava HGF Institut ekonomiky a systémů řízení.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Kontaktní a koordinační centra
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
17. března 2003 Univerzální přípojka – brána do IVS Miroslav Nováček Libor Neumann.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Projekt realizace referenčního rozhraní Ing. Jan Pokorný Ministerstvo informatiky ČR ISSS, 5. dubna 2005.
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
Portál Jednotné digitální technické mapy
Krajský úřad Libereckého kraje
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Vladimír Šiška Náměstek ministra – ředitel sekce
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Zahájení úvodní slova představení projektu etapy projektu představení projektového týmu Národní digitální archiv.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Koncepce rozvoje eGovernmentu Strategický rámec Mgr. Bohdan Urban Chomutov,
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Biomedicíncký výzkum s podporou evropských zdrojů v nemocnicích 2012 Perspektivy elektronizace ve zdravotnictví v ČR 12. dubna 2012.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
SAFETY 2017 Význam a zásady fyzické bezpečnosti při ochraně (nejen) utajovaných informací. Hradec Králové duben
Kybernetická kriminalita
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Informačních systémů veřejné správy
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Informační zdroje české veřejné správy
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu. Aktualizace dne:

Obsah prezentace Základní informace o projektu Důvody realizace Cíle projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Základní informace o projektu Celkové náklady na projekt: Kč Dotace z fondů EU IOP (85%) ,9 Kč Spolufinancování projektu (15%) ,1 Kč Zahájení projektu:1. července 2014 Realizace do: 30. listopadu 2015 Indikátor výstupu: 1 Území působnosti: celá ČR Identifikační číslo: CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je realizován z fondů EU z Integrovaného operačního programu (IOP), oblast podpory 1.1 – „Rozvoj informační společnosti ve veřejné správě“.

Důvody realizace Přístup uživatelů z interní sítě Policie ČR do veřejné sítě internetu nebyl v informačním prostředí PČR umožněn. Množství pracovních stanic nebylo schopno plnit bezpečnostní kritéria, která jsou kladena na zařízení připojená do Internetu. Pracovní stanice nepodporovaly a neměly potřebné HW a SW vybavení pro bezpečný přístup do veřejné sítě Internet. Realizací projektu bylo zajištěno, že koncové stanice v interní síti Policie ČR, mají technickou možnost přístupu do Internetu.

Cíle projektu Cílem projektu bylo udržet prostředí ICT PČR v souladu s uvedenými provozními a dalšími požadavky a platnou legislativou (například se Zákonem o kybernetické bezpečnosti), vytvořit zabezpečená datová úložiště pro spolehlivý provoz virtuální platformy a významných systémů PČR. Dále bylo nezbytné dosáhnout minimální požadované technologické úrovně všech koncových stanic v síti Hermes Ministerstva vnitra. Podstatou projektu bylo zajistit, aby všechny koncové stanice u PČR, které jsou připojeny jak do interní sítě Hermes, tak do sítě Internet MV, splňovaly veškeré definované bezpečnostní standardy a požadavky na HW a SW vybavení.

Klíčové aktivity Příprava projektu; zajištění řídící, kontrolní a administrativní činnosti napříč celým projektem; realizace veřejných zakázek, výběr dodavatelů a podpis smluv; dodání pořízeného vybavení a propagačních předmětů; uvedení pořízeného vybavení a moderních technologií do provozu.

Kontaktní údaje pplk. Ing. Miroslav Krejčí manažer projektu Policejní prezidium České republiky Ředitelství pro podporu výkonu služby tel.: plk. Mgr. Pavel Osvald ředitel projektu Policejní prezidium České republiky ředitel pro podporu výkonu služby tel.: