Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Advertisements

Sociální služby SOZ.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Zákon o sociálních službách
Benchmarking poskytovatelů sociálních služeb v Olomouckém kraji metoda napomáhající plánování rozvoje, zjišťování výkonu a efektivity sociálních služeb.
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
POPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Vznik  jeden z výstupů projektu „Vytvoření střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Prostějově“  realizace byla zahájena  v pěti.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
PREZENTACE ORGANIZACE
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb.
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR. SOCIÁLNÍ SLUŽBY Pojem sociální služby je používán v odborné literatuře ve dvou úrovních: jako forma sociální pomoci poskytovaná.
ČINNOST AGENTURY DOMÁCÍ PÉČE LADARA. Agentura domácí péče LADARA poskytuje: pečovatelskou službu (od ) osobní asistenci (od ) tísňovou.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
Krajská zdravotní, a.s. Sociální péče 3316/12A, Ústí nad Labem IČ: společnost vedená Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
KLÍČOVÁ AKTIVITA Č. 6 – RANÁ PÉČE Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.2.00/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím OP LZZ.
Poradenství v sociálních službách. Sociální poradenství Základní Odborné.
Monitorovací systém sociálních služeb města Plzně k podpoře dotační politiky Mgr. Karolína Vodičková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Sociální služby v ČR Mirka Wildmannová
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Klíč.
FOKUS Vysočina v průběhu 20 let. FOKUS začal poskytovat služby na Vysočině již začátkem devadesátých let jako součást celostátní organizace Fokus – Sdružení.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Humanitární sdružení PERSPEKTIVA. Působnost organizace  HS Perspektiva poskytuje služby cílové skupině již 10 let  Sociální rehabilitaci od
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Tísňová péče. je terénní distanční sociální služba, jejímž základním cílem je snížit zdravotní a sociální rizika starých nebo zdravotně postižených lidí.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
FARNÍ CHARITA LITOMYŠL Sídlo: Bělidla 392, Litomyšl.
Sociální služby poskytované obcemi aktuální problémy Ing. Daniela Lusková.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Kolpingova rodina Smečno
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
MOBILNÍ HOSPIC SV. KRYŠTOFA
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné sociální poradenství Domácí hospicová péče Spolek OPORA je nevládní nezisková organizace se samostatnou právní subjektivitou, která vznikla v roce 1997 v Roudnici nad Labem a postupem času svou činnost rozšířila i na další území České republiky. Nyní poskytuje sociální služby na třech pracovištích na území Ústeckého a Středočeského kraje. IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Pečovatelská služba 2014Celkem Roudnice nad Labem Počet uživatelů 8420 Počet hodin péče IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem Hlavním cílem pečovatelské služby je zvýšit kvalitu života uživatelů služeb a umožnit jim zůstat v přirozeném prostředí - ve svých domovech a blízkosti rodiny a přátel. Terénní sociální služba s nepřetržitou dostupností byla poskytována občanům města Roudnice nad Labem a blízkých obcí celoročně včetně víkendů a státních svátků.

Pečovatelská služba – náklady částka% Provozní náklady ,6 - materiálové náklady ,4 - cestovné ,7 - ostatní náklady ,4 Mzdové náklady ,4 - pracovníci v přímé práci ,3 - ostatní pracovníci ,0 Celkem ,0 IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Pečovatelská služba – výnosy částka% Dotace a granty ,7 - MPSV ,4 - město Roudnice nad Labem ,4 - jiné dotace a granty00 Ostatní výnosy ,3 - příjmy od uživatelů za péči ,3 - ostatní výnosy00 Celkem ,0 IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Odborné sociální poradenství Služba odborné sociální poradenství byla poskytována v průběhu celého roku v pracovních dnech v ambulantní a terénní formě. Ambulantní forma služby byla poskytována na adrese Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem. Fakultativní součástí služby je půjčovna zdravotních a kompenzačních pomůcek. 2014Celkem Roudnice nad Labem Počet intervencí11845 Počet kontaktů20278 Počet půjčených pomůcek IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Odborné sociální poradenství– náklady částka% Provozní náklady ,7 - materiálové náklady ,1 - služby ,4 - ostatní náklady ,2 Mzdové náklady ,3 - pracovníci v přímé práci ,6 - ostatní pracovníci ,7 Celkem ,0 IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Odborné sociální poradenství – výnosy částka% Dotace a granty ,7 - MPSV ,3 - město Roudnice nad Labem ,4 - jiné dotace a granty00 Ostatní výnosy ,3 - příjmy z fakultativní činnosti ,6 - ostatní výnosy2 4950,7 Celkem ,0 IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Domácí hospicová péče Služba je zaměřena především na poskytování péče osobám v terminální fázi života a na zajištění nutného odpočinku pro osoby, které o ně pečují. Služba Domácí hospicová péče byla realizována prostřednictvím registrované terénní sociální služby odlehčovacího typu a byla poskytována celoročně včetně víkendů a státních svátků. 2014Celkem Roudnice nad Labem Počet uživatelů 124 Počet hodin péče IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Domácí hospicová péče – náklady částka% Provozní náklady ,5 - materiálové náklady ,5 - cestovné ,5 - ostatní náklady ,5 Mzdové náklady ,5 - pracovníci v přímé práci ,0 - ostatní pracovníci ,5 Celkem ,0 IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Domácí hospicová péče – výnosy částka% Dotace a granty ,4 - MPSV ,4 - město Roudnice nad Labem ,3 - jiné dotace a granty ,7 Ostatní výnosy ,6 - příjmy od uživatelů za péči ,6 - ostatní výnosy00 Celkem ,0 IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem

Děkujeme za pozornost IČ: , Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem OPORA Jungmannova 1024, Roudnice nad Labem Miroslav Tuháček Dis sociální pracovník tel: Mgr. Jan Bartoníček projektový manažer tel: