Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Advertisements

Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Jak psát seminární práci
Formální stránka práce
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Zadání samostatné práce SP1 Základy HTML. CÍL Ověřit znalosti použití základních HTML construkcí –Základní kostra –Kódování češtiny –Nastavení pozadí.
Žákovské práce ZŠ ŠVERMOVA.
Seminární prací žák prokazuje schopnost:  vyhledávat a třídit informace,  pracovat s odbornou literaturou a internetem,  porozumět danému tématu, 
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Jak napsat odbornou práci?
Pokyny pro vypracování maturitní práce
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2014/2015
Textový editor opakování Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
Access Formuláře, cvičení
Koordinátoři ICT Organizační informace
Power Point– sestavujeme prezentaci
Tereza Konečná /0 Obálka 2/1 Obálka Titulní list/patitul 2/2.
EXKURZE _ UPV_0023, UPVK_0023 Zakončení: zápočet Garant: doc. JUDr. PhDr. Ivo SVOBODA, Ph.D. Cvičí: Mgr. Radovan HANZLOVSKÝ Kontakt:
EXKURZE 2013 UPVK_0023, OP3BP_DEX1, OP3BK_DEX1
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule.
Ing. Luboš Zatloukal.  Vypracování semestrální práce:  V případě, že v zaměstnání pracujete s NIS, tak kde pokynů zadávacího listu  V případě, že v.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
Personální písemnosti I
Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Katedra managementu ŘÍZENÍ INOVACÍ A ZMĚN Ing. Patricia Jakešová
Základy regionální geografie
Výuková praxe 2 Mgr. Libuše VODOVÁ Katedra biologie PdF MU.
Fyzická geografie Podzim 2013 Z0026/4 – pondělí 13 – 13.50, Z3 Z0026/5 – pondělí 12 – 12.50, Z3 Cvičení 1 - Organizační pokyny Mgr. Ondřej.
Jméno Příjmení 2015 Název práce Gymnázium, Nový Bydžov, Komenského 77.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
PREZENTACE PRO STUDENTY TŘETÍCH ROČNÍKŮ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA EMILA KOLBENA V RAKOVNÍKU Ročníkové práce.
PREZENTACE PRO STUDENTY TŘETÍCH ROČNÍKŮ STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA EMILA KOLBENA V RAKOVNÍKU Ročníkové práce.
Katedra managementu ŘÍZENÍ OBCHODU – SEMINÁRNÍ PRÁCE Nesplněná docházka Ing. Patricia Jakešová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
ŽÁKOVSKÉ PROJEKTY ENERSOL VYMEZENÍ TÉMAT PRO ZPRACOVÁNÍ PROJEKTŮ Úspory energií v bydlení - nízkoenergetické, pasívní a inteligentní domy s využitím.
Inf Normy pro citování knih a dalších zdrojů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony Klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_.
Žákovské projekty Enersol 2017
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Praktické dovednosti absolventa
Textový Editor.
Třídní schůzky T4
JOINME (Journal of Interactive Media)
Odstavec a jeho formát Autor: Mgr. Jiří Maršík
Písmo v Adobe Photoshop
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Praktické dovednosti absolventa
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
SZ7BP_SP1S Seminář ke speciální pedagogice 1
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Přijímací řízení pro žáky vycházející z 5. ročníků
Metodický a supervizní seminář k praxi I.
Obhajoba maturitní práce
ROČNÍKOVÁ PRÁCE pokyny ke zpracování
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2018/2019
Transkript prezentace:

Portfolio podkladů z odborné praxe Pokyny pro žáky Ing. Jana Macháčková, Ing. Mgr. Šárka Čepelková

Obsah – 2. ročník VÝSTUPY Z PRAXE 1.Potvrzený docházkový list a hodnocení praxe organizací/podnikem (nebude součástí tohoto portfolia – viz dále) - odevzdáte třídnímu učiteli ihned po skončení praxe. 2.Portfolio se bude skládat: titulní strana portfolia vyplněný pracovní deník hodnocení praxe studentem Veškeré vzory naleznete na stránkách školy v sekci Pro studenty – odborné praxe.

Portfolio – formální náležitosti Obsahová náplň pracovního deníku bude odpovídat vzoru (viz. odkaz na webu). Termín odevzdání hotového portfolia: do 6. června 2016 (včetně) třídnímu učiteli Docházkové listy a portfolio odevzdávejte v tištěné podobě svým třídním učitelům (docházkové listy do desek portfolia nedávejte). Všechny náležitosti portfolia budou vloženy do desek, tzv. rychlovazačů (obrázek dále), a rychlovazač bude na boční straně označen vaším jménem a příjmením a třídou.

Rychlovazače

Formální náležitosti (povinné) Text je psán po jedné straně listu, zarovnání do bloku, vždy stejný formát odražení. Číslování stránek dole uprostřed. Velikost písma 12, řádkování 1,15, typ písma Calibri Obrazové a grafické doplňky lze integrovat do textu nebo uvést v příloze. Výsledné hodnocení bude ovlivněno také úpravou práce (čistota, ohnuté rohy,....)

Docházkový list/absence a hodnocení praxe Docházkové listy pro jednotlivé třídy obdržíte v elektronické podobě na stránkách školy. Absence: veškerá absence musí být omluvena lékařem či úřadem. Jste v práci, není možno např. rodiči omlouvat nevolnost či rodinné důvody. Je nutno odpracovat celou praxi, pokud by absence překročila 50 % celkové doby, musí být nahrazena v době letních prázdnin Nejpozději do 6. června 2016 (včetně) doneste svému třídnímu učiteli potvrzený docházkový list s hodnocením praxe a desky s vypracovaným deníkem – portfolio z praxe. Neodevzdání docházkových listů v určeném termínu je považováno za hrubé porušení školního řádu a student může být i podmínečně vyloučen.