Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule."— Transkript prezentace:

1 Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule

2 Zadání projektu fiktivní firma Jednoduchý zakladatelský rozpočet fiktivní firmy (název firmy) Cíl projektu: Cílem je vytvořit jednoduchý zakladatelský rozpočet fiktivní firmy. Rozpočet je zjednodušený, jde o předpoklad financování prvního měsíce podnikání a nalezení bodu zvratu firmy. Neuvažujeme odvody daní. Projekt vypracujte na výpočetní technice ve Wordu (tabulky a graf v Excelu).

3 A.Titulní list B.Obsah C.Představení firmy nejméně 2 stránky, velikost písma 14, řádkování 1,5 D.Tabulky zakladatelského rozpočtu E.Graficky bod zvratu F.Matematický výpočet bodu zvratu Struktura práce:

4  Ekonomika a management.  Výpočetní technika.  Český jazyk a literatura. Projekt bude hodnocen z předmětů: Vypracování rozpočtu je povinné. Žák, který neodevzdá vypracovaný projekt, bude hodnocen jako neklasifikovaný z předmětu ekonomika a management za II. pololetí školního roku. V projektu bude pokračováno v dalších ročnících. Fiktivní firma se bude posílat mailem příslušnému vyučujícímu!!!!


Stáhnout ppt "Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule."

Podobné prezentace


Reklamy Google