ČESKÁ TELEVIZE Petra Martináková, ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Vznik a funkce bank. Co to vlastně banka je? Instituce, poskytující finanční služby Základní činnost – shromažďování volných peněžních prostředků Umožňuje.
HITRÁDIO FAKTOR  Zahájení vysílání: 1990 (tehdy na frekvenci 99,7 MHz)  Fůze: v r fůze Faktoru do společnosti MMS  Sídlo: U Tří lvů 5, České Budějovice.
Krajská správa ČSÚ v Plzni | Slovanská alej 36, Plzeň | Miloslav Chlad CIZINCI V ČR A PLZEŇSKÉM KRAJI Tisková konference, Plzeň,
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Škoda Auto a.s. (GQA - STRATEGIE QM A AUDIT KVALITY) Barbora Fantová Martin Jirků Petr Hrdý.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
ZMĚNY ŠKOLSKÉHO ZÁKONA NOVELOU č. 472/2011 Sb. SE ZAMĚŘENÍM NA ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Seminář 20. února 2012 Liberec.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
Neziskové organizace Motto: „Abychom zbohatli materiálně, musíme nejprve zbohatnout v mysli.“
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Já a společnost Výchova k občanství ročník III
Dětské dopravní hřiště Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Náklady.
MSV Brno 2013 Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
NNO Neziskový sektor v České republice Snímek 2 Tento sektor můžeme v zásadě rozdělit do dvou skupin 1. Nestátní neziskové organizace 2. Jiné.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Ernest Seifert Název materiálu: VY_32_INOVACE_6_CLOVEK_JAKO_OBCAN_05.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Jak přistupovat k inovačním možnostem s dotacemi Richard Lev Ředitel odboru Projektového poradenství Mob:
VY_32_INOVACE_08/3/8 Náměty pro výuku výchovy k občanství v 6. – 9. ročníku Právo v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast/oblast dle RVP: Člověk a společnost Okruh dle RVP:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Televize 8. ročník.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Místní rozpočtové jednotky
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Národní zpráva z Mezinárodní studie občanské výchovy
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Základní informace o poskytovateli
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
VY_32_INOVACE_43A_STÁTNÍ SVÁTKY A VÝZNAMNÉ DNY V ČESKÉM KALENDÁŘI
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Jan Maršák Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí
22 / 9 / 2010.
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
ČESKO-BRATRSKÁ CÍRKEV EVANGELICKÁ
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Váňová Stanislava, Mikeladzová Jana
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
2. ČNB a její role v platebním styku.
Výzkum v malých a středních firmách
Název projektu: Moderní škola
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_23
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ústav podnikové strategie Analýza komunikačních chyb řídících pracovníků ve vybrané společnosti.
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Životní cyklus.
Název projektu: Moderní škola
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Zpráva o činnosti Renata Schejbalová
Výstupy z projektu PROGRESS
AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_01 Čas
Transkript prezentace:

ČESKÁ TELEVIZE Petra Martináková, ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání

EXKURZE Dne jsem se zúčastnila exkurze do České televize Exkurze se mi velice líbila. Exkurze byla realizována díky projektu E-synergie ( vědeckovýzkumná síť pro rizika elektronické komunikace) Dozvěděli jsme se mnohé o historii České televize, nahlédli jsme do studií, kde jsme dokonce byli svědky natáčení, mohli jsme si zkusit, jak se zachází s kamerou a mnoho dalšího…

ZÁKLADNÍ INFORMACE Zahájení vysílání – 1. ledna 1992 Provozovatel- Česká republika Generální ředitel- Petr Dvořák ( od 1.října 2011) Slogan- Česká televize ve vašich barvách Poskytovatel veřejné služby v oblasti televizního vysílání Jediná česká veřejnoprávní televizní společnost Poskytuje své vysílání na celém území Česka Může být zrušena pouze změnou zákona

VYSÍLÁNÍ A PROGRAM V současnosti ČT vysílá čtyři celoplošné programy ČT1- První program České televize vysílá pořady především pro většinové publikum, tedy se nejvíce podobá komerčním stanicím ČT2- Na rozdíl od jedničky by dvojka měla být určena pro náročnější diváky ČT24- je zpravodajskou stanicí vysílající 24 hodin denně zprávy a publicistiku ČT sport- je sportovní stanicí zaměřenou na sportovní přenosy, pořady o sportu a další sportovní relace

ČT :D- je televizní stanice určená mladým divákům od 4 do 12 let ČT art- je kulturní kanál České televize

ORGANIZACE ČT Česká televize v Praze, Televizní studio v Brně, Televizní studio v Ostravě Financována z koncesionářských poplatků Od března 2011 je v České televizi povoleno vysílat nejvýše 6 minut reklamy za jednu hodinu V televizním vysílání čas vyhrazený reklamě nesmí přesáhnout jedno procento denního vysílacího času Hlavou České televize je generální ředitel volený Radou ČT na šestileté období

OSTATNÍ AKTIVITY Kromě výroby českou kinematografii. Za její spolupráce byly natočené mimo jiné filmy jako Kolja(oceněný Oskarem). Česká televize je jedním ze zakladatelů humanitární organizace Člověk v tísni. Rovněž spolupracuje s Nadací rozvoje občanské společnosti na projektu Pomozte dětem