Přenos zkušeností v oborech Právní administrativa, Veřejná správa a Ekonomika podnikání. Súkromná stredná odborná škola SSOS Poprad Střední odborná škola.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační gramotnost na středních školách
Advertisements

Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
Vypracoval: Jiří Hlaváček
Prezentace bakalářského oboru
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Úvodní stránka.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Název: Access - i mport dat z tabulky zpracované v Excelu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Obor informační technologie
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Studijní programy a LMS František Koliba Petr Korviny Katedra Informatiky OPF v Karviné SU v Opavě
Výuka ekonomických předmětů VOŠ a SPŠ Šumperk. Výuka ekonomických předmětů SPECIFIKUM NAŠÍ ŠKOLY: – řada studijních oborů denního studia na SPŠ rozdílná.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Gymnázium Horní Počenice
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
Univerzita Karlova v Praze Filozofická fakulta
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Víme jak na to! Jiná cesta k výučnímu listu SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora Další vzdělávání Dílčí kvalifikace UNIV 2 Kraje Budoucnost.
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Certifikované školy v roce 2014: platnost certifikátu 3 roky Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o. Most Střední škola společného stravování, Ostrava.
Evropské jazykové portfolio v praxi
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
Závěry ze semináře k problematice strukturovaného studia učitelství KONFERENCE „STRUKTUROVANÉ STUDIUM UČITELSTVÍ“ v Srní.
1 Zasedání spoluřešitelů projektu AU3V Praha 11. – doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Vysoká škola ekonomická v Praze
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Úvodní informace Informatika v agrobyznysu LS 2011/2012.
Inspirativní studijní prostředíMediaSite na VŠESnímek 1 Případová studie MediaSite na Vysoké škole ekonomické v Praze doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Přenos zkušeností v oborech Právní administrativa, Veřejná správa a Ekonomika podnikání. Berufsbildende Schulen Rotenburg – Europaschule Střední odborná.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Sekce elektrotechnická Ing. Jaroslav Král SPŠ elektrotechniky a informatiky Ostrava.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
ORGANIZAČNÍ FORMY VYUČOVÁNÍ
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Kde jsme a kam jdeme na cestě k digitální ekonomice?
Multimediální podpora výuky klinických oborů RITM a MEFANET: Přehled aktivit a návrh meziuniverzitní spolupráce při vytváření vzdělávací sítě lékařských.
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Kdo jsme ? Největší odborná zemědělská knihovna v ČR
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Školní knihovny součástí krajského systému knihoven (?)
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Projekt VOV Ekonomická sekce jazyky
Transkript prezentace:

Přenos zkušeností v oborech Právní administrativa, Veřejná správa a Ekonomika podnikání. Súkromná stredná odborná škola SSOS Poprad Střední odborná škola pro administrativu Evropské unie Lipí 1911, Praha 9 – Horní Počernice Střední odborná škola a Střední odborné učiliště řemesel Kutná Hora, Čáslavská 202 Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace

Setkání a pracovní jednání s vedením školy

Sdílíme a konzultujeme informace o škole oficiální začátek výuky, zřizovatel Tatranská akademie Obory Právo, ekonomika a podnikání, Informační a digitální technologie, Vlastní notebooky, elektronické učebnice, zpracovávají on- line testy a domácí úkoly na internetu Nové perspektivní obory bez předmětů a náplní, které jsou nemoderní a které již studenti nepotřebují Skladba předmětů směřovaných na odbornost a přijímací zkoušky na VŠ Propracovaný systém konzultací a individuální výuky s osobním přístupem k typu žáka a jeho profesní orientaci (VŠ, praxe) v odpoledních hodinách

Prohlídka učeben s ukázkami aktivní výuky na SSOS Poprad

Postřehy O přestávkách všichni na chodbu a stěhujeme se do jiné odborné učebny za učitelem příští vyučovací hodiny Originální a podnětné zpracování a koncepce výzdoby s využitím počítačových sítí i multimediálního studia školy Velmi podobná koncepce zpracování praxí a praktické zkoušky z odborných předmětů Manažerské a marketingové zpracování akcí školy Málo informací o prostředí (okolí), ve kterém studujeme (s výjimkou spolupráce s VŠ) Prosklený náhled do učeben Upravené prostory pro relaxaci a možnost výuky i na čerstvém podtatranském vzduchu

Speciální postřehy navštívené oblasti Lanovka na Lomnický štít a zimní turistika Lyžařská střediska a jejich infrastruktura Bývalé vojenské prostory a jejich přeměna na areály CR Změny chování Slováků ve službách CR Koliby a salaše Speciální nabídky v oboru gastronomie a CR AquaCity Poprad