OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 6.-8.3.2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
© Macura & partner, a.s. Veletrh řešení květen 2015 Podnikám a zaměstnávám.
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
TRINS Transportní informační a nehodový systém UNIPETROL RPA, s.r.o. Litvínov SCHP ČR Praha 23. března 2016.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
Český systém kvality služeb v kontextu státní politiky CR v ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Výroční konference 20 let od založení A.T.I.C. ČR Ostrava,
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
ČESKÁ TELEVIZE Petra Martináková, ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Systém správy dokumentace akreditované zkušební laboratoře Bc. Jan Randl, 4912.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Obchodní akademie Náchod
Návraty žen do práce očima zaměstnavatelů
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Členská schůze MAS Nepomuk,
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
DĚTI VĚZNĚNÝCH RODIČŮ Zkušenosti a plány Věznice Světlá nad Sázavou
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu

Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Huslenky V obci se nachází evangelický kotel, který byl nedávno rekonstruován a je postavem i ve skanzenu v Rožnově. Historie obce začíná v roce 1949.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Obec Pstruží pro občany
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Název projektu: Moderní škola
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výchova k občanství Státní správa a samospráva
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Principy fungování spolku BISON
Setkání kariérových poradců
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Hodnocení informačního střediska
Michaela Hofštetrová Knotková
Výstava BETON a 22. listopadu 2018
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
Život bez střeva , Praha.
Úvodní informace o Fondu malých projektů
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Jaké jsou obzory digitální Evropy?
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Zákon o statusu veřejné prospěšnosti.
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
Transkript prezentace:

OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION

OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Ostravské výstavy,a.s. -obchodní společnost statutárního města Ostravy. Činnost společnosti je zaměřena zejména na : organizování výstav a veletrhů, kongresy a konference správu majetku statutárního města Ostravy: – Výstaviště Černá louka – Městečko miniatur – MINIUNI – Slezskoostravský hrad – Městská tržnice – Pohádkový sklep strašidel Turistické atraktivity, které spravují Ostravské výstavy se v posledních letech drží v TOP 20 nejnavštěvovanějších turistických atrakcí v České republice.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION historie 17. ročník veletrhu cestovního ruchu Dovolená a Region 2014 si udržel svou vysokou úroveň a je odborníky z oblasti cestovního ruchu řazen na přední místa v České republice z hlediska přínosu pro rozvoj cestovního ruchu.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 6. – V minulém ročníku jsme ve spolupráci s Vámi pro rozšíření nabídky návštěvníkům našeho veletrhu, obzvláště pak proto, že návštěvníci vyhledávají ve větší míře než v minulých letech možnost trávení svého volného času v českých a moravských turistických destinacích a vzhledem k tomu, že informační centra mají největší a nejucelenější přehled o turistických atraktivitách a aktivitách v daném regionu. Po této dobré zkušenosti přicházíme pro rok 2015 s ještě vylepšenou nabídkou na Vaši prezentaci.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 6. – Po letošních zkušenostech jsme připravili 2 typy prezentačních stánků. Typový stánek č. 1, který se skládá z výstavního prostoru 2 x 2 m, 4 ks výstavního panelu Octanorm, límce včetně názvu, 1 pultu a 2 židlí. Cena za tuto expozici je 4000,- Kč bez DPH na celou dobu výstavy. Pro členy A.T.I.C. ČR je cena 3000,- Kč bez DPH.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 6. – Typový stánek č. 2, který se skládá z výstavního prostoru 2 x 2 m, 4 m2 stavby systému Octanorm, límce včetně názvu, 1 pultu, 2 židlí a 1 regálu. Cena za tuto expozici je 6000,- Kč bez DPH na celou dobu výstavy. Pro členy A.T.I.C. ČR je cena 5000,- Kč bez DPH.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 6. – Děkuji za pozornost! Kontakt: Dan Tyleček Ostravské výstavy, a.s. Výstaviště Černá louka Ostrava 1 Tel: