Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Michaela Hofštetrová Knotková

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Michaela Hofštetrová Knotková"— Transkript prezentace:

1 Michaela Hofštetrová Knotková
Portál Dekubity.eu Michaela Hofštetrová Knotková

2 Dekubity.eu Dřívější stav informací o dekubitech a naše vize

3 Dekubity.eu Vznik Portál k prevenci proleženin/dekubitů je podporovaný
odborem ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů MZ ČR Hlavní sestrou ČR a odborně garantovaný Českou společností pro léčbu ran Českou asociací sester.

4 Portál je spravován a provozován
Dekubity.eu Vznik Portál je spravován a provozován Národním centrem ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů (NCO NZO) Brno.

5 Dekubity.eu Vznik 1. 2. 2015 byl spuštěn webový portál Dekubity.eu.
Realizace výstupu z kulatých stolů k problematice dekubitů, které organizovala Hlavní sestra České Republiky v rámci mezinárodní akce STOP dekubitům na výzvu Evropského poradního panelu pro prevenci dekubitů (EPUAP).

6 Dekubity.eu Účel Informace pro laickou veřejnost
Informace pro zdravotnické pracovníky – vytvoření diskuzního fóra, přehledy publikací k tématu, ankety, možnosti vzdělávání Základní evropská doporučení k prevenci, ošetřování a léčbě dekubitů Další informace k mezinárodním aktivitám, vzdělávání a akcím k problematice prevence a léčby dekubitů

7 Dekubity.eu Struktura Webový portál je připraven pro použití v rámci mobilních zařízení (tablet, mobilní telefon apod.) Pro použití je nutné mít naistalován webový prohlížeč (FireFox, Explorer atd.) Tematicky je webový portál rozdělen do dvou kategorií pro: laickou veřejnost odbornou veřejnost

8 Záměrně jednoduchý a zároveň graficky lákavý styl portálu – uživatelsky příjemný a intuitivní

9 Dekubity.eu Materiály ke stažení

10 Dekubity.eu Materiály ke stažení

11 Dekubity.eu Materiály ke stažení

12 Dekubity.eu Materiály ke stažení

13 Dekubity.eu Materiály ke stažení Dokument EWMA:
Péče o rány v domácím prostředí Souhrn, výzvy a hlediska Poslední verze směrnice/doporučení Evropského poradního panelu pro prevenci a léčbu dekubitů v českém jazyce.

14 Dekubity.eu Materiály ke stažení

15 Dekubity.eu Pomocník pro všechny

16 Dekubity.eu Pomocník pro všechny

17 Dekubity.eu Webový portál je jednou z realizovaných priorit
Den STOP dekubitům Webový portál je jednou z realizovaných priorit Umožňuje naplnění dalších vytýčených cílů Je otevřený všem námětům, podnětům   a informacím, které je možné zasílat na

18

19

20 Dekubity.eu Partneři portálu

21 Dekubity.eu Kontakty Kontakt na správce portálu: Redakční rada:
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů Vinařská 6, Brno tel: Redakční rada: PhDr. Michaela Hofštetrová Knotková - NCO NZO Brno - Mgr. Nina Müllerová – Česká asociace sester doc. PhDr. Andrea Pokorná, Ph.D. – Česká společnost pro léčbu ran

22 NCO NZO Brno Krátké představení
Zřizovatelem Národního centra ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů v Brně je Ministerstvo zdravotnictví České republiky. Jsme: centrem pro podporu regulačních procesů, odbornou institucí pro podporu a rozvoj celoživotního vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, koordinačním, poradenským a informačním centrem pro řešení otázek odborného vzdělávání a regulace nelékařských zdravotnických povolání, akreditovaným zařízením s celorepublikovou působností, které poskytuje širokou nabídku vzdělávacích programů specializačního vzdělávání, kvalifikačních a certifikovaných kurzů včetně dalších forem celoživotního vzdělávání zdravotnickým pracovníkům i široké veřejnosti.

23 NCO NZO Brno Krátké představení Centrum v rámci dalších služeb nabízí:
služby specializované knihovny, nakladatelskou a vydavatelskou činnost, maloobchodní prodej odborné literatury, včetně elektronického prodeje, služby ubytovací a stravovací, pronájem moderně vybavených výukových prostor. Nabízíme spolupráci jako solidní partner. Při realizaci aktivit klademe důraz na kvalitu, spolehlivost, erudovanost, kontinuitu a flexibilitu, kterou může podtrhnout více jak padesátiletá tradice naší organizace. Na prvním místě je vždy náš klient.

24 Dekubity.eu Děkuji za pozornost, těšíme se na podněty k rozvoji portálu a vzájemnou spolupráci.


Stáhnout ppt "Michaela Hofštetrová Knotková"

Podobné prezentace


Reklamy Google