HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
ZLÍNSKÝ KRAJ.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Jak budovat turistický potenciál města?. Známé destinace PÍSEK KARLOVY VARY ČESKÝ KRUMLOV BRANDÝS NAD LABEM Turisté nezůstávají přes noc. Průměrná délka.
Jan Chroust Pavel Sleza
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Setkání informačních center Zlínského kraje Uherské Hradiště
Česká centrála cestovního ruchu
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Východní Morava, ráj pro cykloturistiku
Zlínský kraj Baťův kraj → Baťa svojí výrobou
Zlínský kraj.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Zlínský kraj Z.
49.1 Zlínský kraj – poznáš jeho dominanty?
SLUŽBY Nevýrobní složka hospodářství. Nejdynamičtěji se rozvíjející sektor hospodářství (za 10 let vzrostl o 15% podíl na HDP na 55%). Maloobchod, peněžnictví,
Zlínský kraj Přírodní poměry
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Destinace cestovního ruchu ?!
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_65.
Materiálně technické předpoklady
CESTOVNÍ RUCH.
Zlínský kraj.
Vsetín Město ve kterém žiji
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy- dosavadní zkušenosti, nové příležitosti VÝROČNÍ KONFERENCE CESTOVNÍHO RUCHU TURISTICKÉHO REGIONU VÝCHODNÍ MORAVA.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
 Součást regionu Krkonoše a Podkrkonoší  sdružení založeno v r jako zájmové sdružení měst a obcí  36 členských obcí.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Michaela Čapková Datum: Název:
Vyhlášení HITu sezony Východní Moravy Záštita: Rostislav Vondruška Generální ředitel Czech Tourism.
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY 2013 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY.
Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření Listopad 2011 Ročník9. Vzdělávacíoblastobor tematický okruh Člověk a příroda Zeměpis Hospodářský potenciál.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Projekt Otevřené brány zpřístupnění významných sakrálních památek ve Zlínském kraji.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
_ Marketingový mix na podporu domácího cestovního ruchu 21/05/13 Radka Neumannova.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Zlínský kraj Jméno autora: Mgr. Dana.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu.
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
Moravskoslezský kraj.
Hospodářská soudržnost ORP v regionu soudržnosti Střední Morava
Anotace Prezentace obsahuje přehled míst regionu Zlínska. Je určena žákům 4. a 5. tříd, lze ji využít i v jiných předmětech, kde se probírá téma Můj region,
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
VY_52_INOVACE_29_02_Zlínský kraj
ZLÍNSKÝ KRAJ.
Předmět: Vlastivěda Ročník: V. Tematický celek: Česká republika
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_19_Zlínský_kraj
Zlínský kraj Baťův kraj → Baťa svojí výrobou
ZÁKLADNÍ KLASIFIKAČNÍ SCHÉMA TURISMU
ČLENĚNÍ CESTOVNÍHO RUCHU
Transkript prezentace:

HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism. Mediální partneři: C.O.T. media, Turistika.cz

Přihlášené produkty veřejný/neziskový sektor EnviCentrum dětem 2013, Jižní Valašsko Nejkrásnější dovolená na Jižním Valašsku SLOVÁCKÉ IMPRESE aneb „Úprk za Uprkou“, MIC Uherské Hradiště Ro(c)k ve Zlíně, UTB Zlín Zlín město příběhu, UTB + FBM Zlín Živá Voda, obec Modrá Hodné království, město Kroměříž Multižánrový piknik v Květné zahradě, klub UNESCO

Vítězný HIT sezony EnviCentrum dětem 2013 –Produkt je balíčkem cestovního ruchu v oblasti Jižního Valašska, konkrétně pak MAS Ploština nedaleko Valašských Klobouk, –určený především skupinám s dětmi a dětským zařízením, –zahrnuje 4 noci v ubytovacím zařízení EnviCentrum, stravování, návštěvu vybraných zajímavostí a lokalit v okolí včetně služeb průvodce, atraktivní způsob přepravy mezi lokalitami a aktivní nabídku trávení volného času.

Přihlášené produkty podnikatelský sektor Wellness dovolená v lázních a na horách aneb To nejlepší z wellness Východní Moravy Léčebný pobyt Intensiv Luhačovice Krásný týden v Luhačovicích nejen pro cyklisty Lázeňská dovolená pro rodiny s dětmi Užívejte si život všemi smysly aneb Relaxace pro pohodu těla i ducha v SunJardin Chateau – zámku Napajedla

Vítězný HIT sezony Wellness dovolená v lázních a na horách aneb To nejlepší z wellness Východní Moravy –Společnosti Lázně Luhačovice a Resort Valachy společně představují wellness produkt pro náročnou klientelu. Obě společnosti disponují odpovídajícími ubytovacími a wellness kapacitami v lázeňském městě Luhačovice a ve Velkých Karlovicích v Beskydech. Uvedený produkt bude nabízen a prodáván oběma společnostmi, které budou koordinovat i jeho propagaci. –Pobyt je nabízen v délce 7 dní/6 nocí např. od soboty do neděle tzn. 3 noci v Luhačovicích a 3 noci ve Velkých Karlovicích. Pořadí si určuje sám klient. Během pobytu tak budou představeny dvě turisticky významné oblasti Východní Moravy. –Cílem produktu je získání nové náročné klientely.

Významné počiny v cestovním ruchu v turistickém regionu Východní Morava v roce 2012 Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy

Cena COT media Projekt Zlín – město příběhů