ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Advertisements

Zahajovací konference projektu UNIV 3 BRNO
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Den Země – svátek planety
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Evropský sociální fond v ČR
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Udržitelná energetika 3 Czech BCSD Praha, Ing. Vladimír Vlk, energetický poradce.
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Společenské a hospodářské prostředí
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Marcela Chovancová Název šablonyIII/2.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
Teplárna Otrokovice a.s.
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Sociální zemědělství Nová možnost sociálního podnikání

Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Attavena, o.p.s. Jana Kloudová Eva Kalmíková. Vzdělávání a rozvoj neziskových organizací v České republice a střední a východní Evropě; podpora a vzdělávání.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Uhelný průmysl v Evropě nová publikace EURACOAL Dr. Renata Eisenvortová Manažer evropských záležitostí Czech Coal a.s. Člen výkonného výboru EURACOAL Těžební.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Jaderná zařízení a jejich dopad na okolní prostředí
Regionální politika EU v období
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
ZPRÁVA O STAVU RESORTU Alena Losová členka Rady Libereckého kraje
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Tisková konference Štrasburk dva roky poté
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název projektu: Ve škole po škole
Ing. Stanislava Správková
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Středisko rané péče SPRP, pobočka Brno
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ.
Transkript prezentace:

ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature

Skupina ENERGO-PRO - Přehled ENERGO-PRO Group / 1

Skupina ENERGO-PRO Založena roku 1994 v České republice ve Svitavách Hlavní zaměření v oblastech střední a východní Evropy, Černého moře a Kavkazu Více než 8 tisíc zaměstnanců v 5 zemích Více než 2 miliony zákazníků Celková instalovaná kapacita MW Několik projektů vodních elektráren ve vývoji Produkce elektrické energie šetrná k životnímu prostředí o objemu přes 3.00TWh ročně Dodavatel technologického vybavení pro vodní elektrárny a čerpací stanice Rozvíjí historickou průmyslovou tradici Střední Evropy ENERGO-PRO Group / 2

CSR - ENERGO-PRO v Bulharsku Distribuce & Produkce & Obchod s elektrickou energií ENERGO-PRO Group / 3

Vzdělávání a rozvoj odborníků v oblasti elektrotechniky Program stáží Finanční podpora středoškolské národní soutěže „Energetika a My“ Podpora sociálně znevýhodněných dětí Pro děti bez rodiny jsou organizovány prázdniny a je jim poskytována finanční podpora Zlepšení městského životního prostředí Zahájena série akcí „Vysaď zahradu“ – cílem je zlepšit životní prostředí ve městě a vést mladé lidi k péči o přírodu CSR - ENERGO-PRO v Bulharsku Distribuce & Produkce & Obchod s elektrickou energií ENERGO-PRO Group / 4

CSR - ENERGO-PRO v Bulharsku Distribuce & Produkce & Obchod s elektrickou energií Péče o přírodu Instalace ochranných prvků a plošin pro čapí hnízda ENERGO-PRO Group / 5

CSR - ENERGO-PRO v Gruzii Produkce & Distribuce ENERGO-PRO Group / 6

CSR - ENERGO-PRO v Gruzii Produkce & Distribuce ENERGO-PRO Group / 7 Podpora univerzit a studentů Stipendijní program pro studenty Tříměsíční stáž zahrnující praktickou i teoretickou výuku – po jejím úspěšném absolvování možnost stát se zaměstnancem společnosti Účast v grantové soutěži tisíciletí „Odborné vzdělávání pro ekonomický rozvoj“ V rámci projektu budou vybudována nová vzdělávací centra Vzdělávací programy Spolu s gruzínským Ministerstvem školství a vědy jsou aktualizovány vzdělávací programy v oblasti energetiky

CSR - ENERGO-PRO v Gruzii Produkce & Distribuce ENERGO-PRO Group / 8 Podpora ZOO v Tbilisi po povodních v roce 2015

CSR - ENERGO-PRO Industries Technologické vybavení Skupina Litostroj Power Výroba vodních turbín a hydro energetických zařízení ENERGO-PRO Group / 9 Podpora vzdělávacích institucí Od dětí po odborníky na strojní inženýrství Spolupráce s Univerzitou v Lublani Zejména s Fakultou strojního inženýrství Podpora prezentace české kultury ve Slovinsku Pomoc potřebným Lidé postižení přírodními katastrofami Invalidé Slepí a zrakově postižení

ENERGO-PRO Group / 10 Děkuji za pozornost. Q/A