1 KVALITA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Ostrava, 14. 3. 2013 Příspěvek na péči aktuálně Praha, 26.3.2013 Konference a setkání sekce ambulantních služeb Praha, 28.3.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
Advertisements

Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
P. P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent.
Význam odborné praxe v rámci vysokoškolského profesního vzdělávání
Praha, 24. července 2007 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE Zkvalitnění péče o válečné veterány.
Zajišťování kvality, garance kvality Středisko rané péče SPRP České Budějovice Mgr. Martina Papoušková.
Závěrečná konference k individuálnímu projektu „Podpora vzdělávání a supervize u pracovníků v oblasti sociálních služeb a pracovníků v sociální oblasti.
Vzdělávejte se pro růst v Karlovarském kraji II seminář pro zaměstnavatele Karlovy Vary
Fakultní nemocnice Ostrava
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
Legislativa.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Zpráva o činnosti prezidia ČAS 2008 Dana Jurásková Luhačovice.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Česká asociace sester Pracovní skupina pro kvalitu
Návrh legislativních změn v oblasti náhradní rodinné péče (výstupy projektu) PhDr. Miloslav Macela Praha, 16. června 2015.
Informace o službách půjčoven kompenzačních pomůcek
Příspěvek na péči z pohledu poskytovatele sociální služby
Financování sociálních služeb pro města a obce
Projekt Optimalizace sítě zdravotních a sociálních služeb MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ červen 2011.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Konference pro ředitele a ekonomy 2014, Praha. Kulatý stůl s GŘ ÚP problematika v kontextu poskytování sociálních služeb Praha, Alzheimerova.
Reforma systému péče o ohrožené děti 25. listopadu 2011 Miloslav Macela Odbor 21 rodiny a dávkových systémů MPSV.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
K RAJSKÁ RADA M ORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Zpráva o činnosti pro Krajskou konferenci Ostravě 20.října 2015.
Domněnka Pavla Pěnkavy Na počátku:  jak se identifikovat  jak se sdružovat  jak na sobě pracovat  jak se posilovat  jak se chránit  jak se prezentovat.
Podpora profesního rozvoje učitelů Programové prohlášení vlády Vláda bude prosazovat následující priority rozvoje ČR: Rozvoj kvalitních a všeobecně dostupných.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
S LUŽBY PRO SENIORY. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu.
Národní ústav odborného vzdělávání Aktuální úkoly v příštím období Jitka Pohanková Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol Špindlerův Mlýn,
Z ÁKON O SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 108/2006 S B.. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III.
Mgr. Petr Hanuš KOORDINÁTOR ODBORNÝCH SEKCÍ ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ŘEDITEL SEKCE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIE ZAMĚSTNAVATELSKÝCH SVAZŮ ČR.
Příležitosti a rizika profesní komory pro sociální pracovníky v sociálních službách Presentace pro seminář Výboru pro sociální politiku PČR Daniela.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Paliativní péče a sociální služby - vhled do souvislostí
Oddělení domova se zvláštním režimem
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
APSS ČR – Ústecký kraj Krajská síť poskytovatelů sociálních služeb
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Domov pro seniory U Pramene Louny Organizační schéma
Financování vybraných sociálních služeb prostřednictvím výzev MAS
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
Sociální práce TEĎ a TADY II
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Helena Chodounská Ukazatele potřebnosti sociálních služeb
KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
OD KATALOGU K MAPĚ PODPORY
POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR
Alzheimerova choroba a sociální služby
Transkript prezentace:

1 KVALITA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Ostrava, Příspěvek na péči aktuálně Praha, Konference a setkání sekce ambulantních služeb Praha, Konference pro církevní poskytovateleKonference pro církevní poskytovatele Brno, Brno,

2 Česko – bavorská konferenceČesko – bavorská konference Prachatice, Prachatice, Konference sekce sociálních služeb pro osoby bez domova Praha, Profesní svaz zdravotnických pracovníků v sociálních službáchProfesní svaz zdravotnických pracovníků v sociálních službách Brno, Brno,

3 Nový občanský zákoník – dopady pro poskytovatele sociálních služebNový občanský zákoník – dopady pro poskytovatele sociálních služeb Praha, Praha, Perspektivy terénních a ambulantníchPerspektivy terénních a ambulantních Brno, Brno, V. český národní kongres Bazální stimulace Praha, 16 – Praha, 16 – Stravování a provoz v sociálních službách Luhačovice,

4 Semináře pro ředitele poskytující sociální službySemináře pro ředitele poskytující sociální služby Monínec, 13. – Monínec, 13. – Lore Wehne- Smyslová aktivizaceLore Wehne- Smyslová aktivizace Tábor, Tábor, V. Výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb Tábor, 10. –

5 - odborné semináře - odborné semináře - Geronto-oblek - Geronto-oblek - programy paliativní péče - programy paliativní péče - vzdělávání pro zdravotnické pracovníky - vzdělávání pro zdravotnické pracovníky - energetické úspory - energetické úspory - E-Qalin - E-Qalin - a další - a další