ITEG a.s.. Úvod  Představení firmy  Praxe  Příručka školení  Projektové řízení  Závěr  Prostor na dotazy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Založen 1926 Petr Prokůpek Certifikace systémů. Akreditace k certifikaci výrobků pro inspekční orgán pro kalibrační laboratoř pro zkušební laboratoř k.
Advertisements

Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Jana Smiggels Kavková Praha, PODPORA VYVÁŽENÉHO ZASTOUPENÍ ŽEN A MUŽŮ V ROZHODOVACÍCH POZICÍCH.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. C7 - Projektová kancelář Metodický výklad výzvy C7 Mgr.
Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Pravomoci orgánů obcí dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
MANAGEMENT - ORGANIZOVÁNÍ. Obsah Management - Organizování © Ing. Jan Weiser  Manažerská funkce organizování  Nejdůležitější nástroje organizování 
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Příloha č. 1 – specifikace předmětu plnění Řízení lidských zdrojů Procesy a nástroje VZ 2015.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
IROP předpokládaná podoba implementace.
Plánovací část projektu Cíl projektu - vychází z řešení z prognostické části, - odpovídá na otázku, čeho má být dosaženo? - představuje slovní popis účelu.
1. Podnikání 1.část členění organizací podnikání (definice podnikání, kdo může podnikat) obchodní firma živnostenský rejstřík živnosti (podmínky, druhy,
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
ASEBS, 4. sem..  Široké chápání profesní sebeobrany a jejího projektování  Samostatná práce  Schopnost integrovat znalosti  Pochopení problému v širších.
Vnitřní předpisy účetní jednotky Porada odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ing. Tomáš Sluka Ministerstvo financí odbor Regulace a metodika účetnictví.
1. WORKSHOP.
Akreditační standardy SAK ČR pro nemocnice - I
Setkání se starosty Čáslav
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
Standardy funkčního programu prevence a kontroly infekcí
Integrovaný inspekční plán Marcel Stigter Koncepční poradce DCMR
NOVELA ZÁKONŮ Č. 95/2004 Sb. A Č. 96/2004 Sb. REZIDENČNÍ MÍSTA
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
– CZ01-KA Ambrožová Jitka
Role Úřadu Regionální rady
Plánování ve školní tělesné výchově
Systémy řízení EMS/QMS/SMS
Společenská odpovědnost ve školství
Aplikace Monitorovací systém
Marketingový informační systém
Aplikace Monitorovací systém
Vzdělávání.
Průvodce společností Název společnosti.
Digitální učební materiál
Národní Technická Knihovna
Základy sociální politiky - sociální reforma - sociální doktrína, Evropská sociální charta, Lisabonská strategie sociální statistika Mirka Wildmannová.
Podnik je organizace, která má vytvářet hodnotu pro vlastníky.
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Digitální učební materiál
19. zasedání Monitorovacího výboru Operačního programu Doprava
Hlavní kapitanát vodních skautů
Energetický management
Bezpečnost nade vše... Dominik Marek.
BEZPEČNOSTNÍ PLÁN - OBECNÁ ČÁST
MBA Executive – úvodní informace
Performance management v Arcelormittal Ostrava a.s
PROCES CERTIFIKACE EnMS
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Metodika řízení projektů
Projektové řízení výstavby podle PMBOK 2. Řízení rozsahu
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
O požadavcích ISO 9001 Ing. Josef Veselý, CSc..
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
Novinky z České společnosti pro jakost
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Hodnocení, realizace a kontrolní etapa
Zabezpečování metrologického pořádku v organizacích
Transkript prezentace:

ITEG a.s.

Úvod  Představení firmy  Praxe  Příručka školení  Projektové řízení  Závěr  Prostor na dotazy

 Název firmy: Iteg, a.s.  Adresa: Pankrác, budova City Tower  Vznik: 2004  Počet zaměstnanců: 26  Roční obrat: 100 mil  Zákazníci: o Vodafone o Středočeský kraj o 1. Multimediální o Ministerstvo vnitra o Ministerstvo dopravy o a další… Iteg a.s.

 Příručka školení podle normy ISO  ISO Projektový Manažer  Co je to ISO  LifeMethod Project Dosavadní aktivity na praxi

ISO/IEC Všeobecné požadavky na orgány pro certifikaci osob  Struktura organizace – pravomoci a odpovědnost  Proces certifikace  Stanovení bezpečnostní politiky, systém řízení záznamů  Požadavky na školitele, zkoušející a žadatele  Způsob hodnocení Příručka školení

Struktura organizace Programov á komise Zkoušející Školitel Žadatel Certifikační orgán Zpráva o % úspěšnosti ve vztahu ke školiteli Průběh zkoušky Průběh školení Stížnosti, odvolání, dotazník spokojenosti

 ISO 10006:2003 Systémy managementu jakosti – Směrnice pro management jakosti projektů o Procesy projektu  ISO 10006:2003 vs. LifeMethod Project Management  Organizační struktura  Projekt  Fáze projektu ISO Projektový Manažer Řídící výbor Výkonný výbor Pracovní týmy ZahájeníPlánováníRealizaceUkončení

Fáze projektu Zahájení Stanovení cílů Stanovení odpovědnosti Plánování Vznik projektové organizace Definice předmětu díla Řízení výstupu Zdroje Výstupy Vznik projektového plánu Realizace Vytvoření předmětu díla Akceptace díla Kontrola postupu Ukončení Dosažení cílů projektu Archivace dokumentace Závěrečná zpráva Hodnocení postupu

Závěr Prostor pro dotazy Kontakt: Kontakt: