Základní škola Moravičany 2015/2016 5. ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Filip Elsner 8.A
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
DOMOV ADRESA oslovení jméno a příjmení ulice a číslo domu obec, město
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
Jmenuji se Michaela Petrová
Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám.
My, Hladnováci.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Co rádi děláme.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Vesnice Strupčice.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Osobní údaje Telefon: E – mail: Adresa: Sukova 370 Nový Bydžov Icq,qip : Web: Tomáš Čerych.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Moje Rodina.
Mé záliby a koníčky.
Moje Rodina Sára Bolacká.
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Pro pokračování prezentace klikejte myší.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Životopis Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Co máme společného Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Moje Rodina Lucka.
Moje osoba.
To jsem já. This is me. A kdo jsi ty? And who are you? To jestem ja. A ty kim jesteś? Jmenuji se Kateřina Karlíková. My name is Katherine. Mam na imię.
Družinové noviny Měsíčník pro školáky, rodiče, učitele a vychovatele vydává 5.oddělení ŠD.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníkvěten 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk.
ANOTACE Materiál je určen pro žáky 3. a 4. ročníku. Patří do vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace. Žáci procvičují pádové otázky a doplňují.
..kam jdu a odkud přicházím.. Sestavil: Willi Nowak.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Exercise 1.
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
ŽIVOTOPIS části ŽOMJ-Životopis-části-karty-Výzva 2016.docx
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Základní škola Moravičany 2015/2016
Naše první školní krůčky
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
Exercise 1 Translate: Hi, my name is Darcy. I study Math and English.
Transkript prezentace:

Základní škola Moravičany 2015/ ročník

Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a věnuji se pohybu. Ve škole mě nejvíce baví matematika. Nejméně mi jde angličtina, ale baví mě. Ráda se o volném čase věnuji zvířatům. Chtěla bych se stát lékařkou.

Barbora Havlíčková Ahoj, jmenuji se Barbora Havlíčková. Jsem z Moravičan a chodím tady do školy. Je mi 11 let a chodím do 5. ročníku. Baví mě tancování. Ve škole mám ráda angličtinu, matematiku a vlastivědu. Příští rok budu chodit do ZŠ Mohelnice Mlýnská.

Lukáš Kratochvíl Jmenuji se Lukáš Kratochvíl, je mi 10 let. Bydlím v Moravičanech, kde chodím do místní školy. Ve volném čase hraji fotbal. Mezi mé oblíbené předměty patří tělocvik a vlastivěda. V budoucnu bych se chtěl věnovat fotbalu.

Miroslav Horníček Jmenuji se Miroslav Horníček. Moje nejoblíbenější vyučovací hodiny jsou tělocvik a matematika. Chodím do fotbalu a hraji na trubku. Chci být právníkem, nebo fotbalistou. Půjdu na ZŠ Mohelnice Vodní.

Jsem žákem 5. třídy. Mám 12 let. Bydlím v Moravičanech. Jezdím rád na kole. Zajimají mě auta a hraji na keyboard. Starám se o pejsky, které máme doma. Antonín Šimek