WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Advertisements

1 1 1.
Začínáme s WiFi. WiFi technologie • b – rychlost až 11 Mb/s • g – rychlost až 54 Mb/s • h – rychlost až 54 Mb/s, pásmo 5 GHz (2004)
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
iHC-MA iNELS Home Control pro smartphony s OS Android
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Přehled mobilních zařízení
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
SmartPhone start - Apple iPhone
PC T CAN / R PROG T CAN Po připojení programátoru se na pracovní ploše zobrazí informace o novém hardwaru a spustí se “Průvodce novým nalezeným hardwarem”.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_050 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Bakaláři - žákovská knížka
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Ovládací panely Systém a zabezpečení.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_14_16_ovládací panely.
Ovládací panely obecně.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem.
Ovládací panely Síť a internet.
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Název materiálu: Bluetooth Jméno autora: Mgr. Petr Ivánek Vytvořen: leden 2012 Vzdělávací obor: Člověk a svět práce (předmět Využití digitálních technologií)
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – základní ovládání VY_32_INOVACE_01 Sada 26 Základní.
Název materiálu: Bezdrátové sítě Jméno autora: Mgr. Petr Ivánek Vytvořen: únor 2012 Vzdělávací obor: Člověk a svět práce (předmět Využití digitálních technologií)
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_232.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Naplánování schůzky v Lyncu Schůzku v Lyncu můžete naplánovat s doplňkem Outlooku pro Lync (pokud.
Školní y v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice.
Tutoriál Holdings Management Poznámky – Vytváření, editace a propojování se zdroji support.ebsco.com.
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV10 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Rozdělení počítačů (2). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Ovládací panely Šablona 32 VY_32_INOVACE_1_7_Windows-ovládací panely.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Web server SEA a monitorování dat pomocí tabletu nebo „chytrého“ telefonu Jan Voříšek.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
WINDOWS Základní popis a údržba operačních systémů.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Využití moderních technologií v rámci zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků Projekt OP VK – Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Paměti PC HDD, CD/DVD, USB Flash RAM a ROM Vnější paměť Disková paměť
SOFTWARE Operační systémy.
Radiofrekvenční řízení budov
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
JAK ZAČÍT Aleš Přibyl
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Chytrý zámek.
TÉMA: Počítačové systémy
Kofigurace & napájení Windows
Informatika Internet.
Transkript prezentace:

WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE

Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet

USB Connection Display Board WiFi Module

Co budete potřebovat: Mobilní telefon Operační systém: Android (above version 3.1) nebo IOS (above version 6.1) Místo pro ukládání dat: alespoň 20MB. Klimatizace s WIFI modulem Jedinečný QR kód, který je součástí balení modulu. QR kód identifikuje jednotku a pomocí něj propojíte jednotku a router Wireless Router Běžný router dostupný v kterémkoliv obchodě s elektronikou

Software NETHOME PLUS

Jak se připojit Vytvoření nového účtu: Otevřete aplikaci, klikněte na „Create Account”, zadejte registrační údaje a klikněte na „Registration“

Jak se připojit Uvedení jednotky do stavu konfigurace pro WiFi připojení Vypněte jednotku a pomocí dálkového ovladače během 3 minut 7krát zmáčkněte tlačítko LED. Ne panelu jednotky se objeví nápis „AP“

Jak se připojit Nastavení propojení mezi jednotkou a routerem Zadejte uživatelské jméno a heslo, zmáčkněte „Sign in“, klikněte na „Add Device“ a naskenujte QR kód (součástí balení WiFi modulu) Poznámka: Ujistěte se, že váš mobilní telefon je během nastavování připojen k vaší vlastní WIFI síti

Jak se připojit Pokud máte mobilní telefon od Apple: Vraťte se do nastavení iPhonu, klepněte na WIFI a vyberte net_ac_XXXX. Zadejte výchozí heslo: a klepněte na „Join in“. Vraťte se do aplikace a klepněte na Next. Vyberte svoji domácí Wi-Fi síť, například My Home. Zadejte heslo pro přístup do vaší Wi-Fi sítě a klepněte na OK.. Když je konfigurace úspěšná, objeví se zařízení v seznamu.

Jak se připojit Pokud máte mobilní telefon s Androidem: Vyberte svoji domácí WiFi síť, například My Home. Zadejte heslo pro přístup do vaší WiFi sítě a klikněte na OK. Když je konfigurace úspěšná, objeví se zařízení v seznamu.