Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Advertisements

Operační program Životní prostředí 2007 – 2013 Prioritní osa 6 Michal Slezák Odbor ochrany přírody, odpadů a EV Úsek řízení projektů SFŽP ČR.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE FINANCOVÁNÍ ČESKÉHO SPORTU Náměstek ministra Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 8. dubna 2013, Praha Seminář k problematice.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Připravované grantové programy Fondu Vysočiny pro rok 2008 Garant odbor životního prostředí Krajský úřad kraje Vysočina Jihlava
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Obecné informace Projektová část Ústí nad Labem, 11. února 2009.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Seminář k podprogramům Dotačního fondu Libereckého kraje – PROGRAM Č. 3 – Program resortu zdravotnictví, tělovýchovy.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV – výzva Gramotnosti Praha, 9. února 2016 Mgr. Jakub Krátký.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Program č PRAVIDELNÁ ČINNOST SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH ORGANIZACÍ.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Individuální projekt OP VVV
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Program MŠMT VIII v roce 2017
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Výzva k předkládání žádostí
Webová prezentace Libereckého kraje
Setkání regionálních výrobců
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 14. prosince 2016 Liberec.
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Rozpočet přímých NIV na rok 2015
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Program na podporu lesních ekosystémů
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – , 2016 – ) Dotační programy DOTAČNÍHO FONDU Libereckého kraje – PROGRAMY č. 4.2x (2015 – , 2016 – ) 2 CESTY

PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2016 Mimořádné sportovní akce Vybrané sportovní akce Sportovní infrastruktury a servisní centra sportu

INFORMACE MIMOŘÁDNÉ SPORTOVNÍ AKCE Sběr žádostí ukončen – Kč VÝZNAMNÉ KLUBY A REPREZENTACE – individuální i kolektivní sporty Kč, individuální dotace

KROK Č. 1 Kde naleznu veškeré informace k vyhlášeným dotačním programům? lbc.cz Krajský úřad Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Dotace sport a tělovýchova DOTAČNÍ PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2016

KROK Č. 2 1) Na stránkách ODKAZ najdu veškeré informaceODKAZ o vyhlašovaných programech – PODMÍNKY PROGRAMU 2) Ujasním si, do jakého programu můžu podat žádost. 3) Zjistím z podmínek programu, kdy mohu začít podávat žádost. Jak začít a na co se zaměřit?

PROGRAM VYBRANÉ SPORTOVNÍ AKCE – PODMÍNKY PROGRAMU 1)Účel podpory – PODPORA REALIZACE SPORTOVNÍCH AKCÍ S CELOKRAJSKÝM NEBO NADKRAJSKÝM VÝZNAMEM NA ÚZEMÍ LIBERECKÉHO KRAJE 2)Způsobilí žadatelé – právnické i fyzické osoby 3)Kritéria přijatelnosti – povinná a) Výdaje projektu vyšší než Kč b) Aktivní účast min. 50 závodníků 4) Kritéria přijatelnosti – povinně volitelná a) Akce se uskutečnila minimálně 3x v posled. 3 letech b) Minimální počet diváků 500 osob

PROGRAM VYBRANÉ SPORTOVNÍ AKCE – PODMÍNKY PROGRAMU 5) V 1. vlně k rozdělení Kč 6) Min. dotace Kč, max Kč 7) 2 žádosti 8) Účelová neinvestiční dotace 9) Dotace max. 50 % ze způsobilých výdajů DŮLEŽITÉ!: Příloha – POPIS PROJEKTU Účel – REALIZACE… Výstupy parametrů projektu – 2 POVINNÁ, 1 NEPOV. Podání žádosti – – , MANUÁL

PROGRAM SPORTOVNÍ STRUKTURY A SERVISNÍ CENTRA SPORTU– PODMÍNKY PROGRAMU 1)Účel podpory – PODPORA ČINNOSTI STŘEŠNÍCH ORGANIZACÍ V OBLASTI TĚLOVÝCHOVY A SPORTU 2)Způsobilí žadatelé – nestátní neziskové organizace 3)Kritérium přijatelnosti – 20 sdružených subjektů 4)K rozdělení Kč 5)Min. dotace Kč, max Kč 6)1 žádost 7)Účelová neinvestiční dotace 8)Dotace max. 70 % ze způsobilých výdajů

PROGRAM SPORTOVNÍ STRUKTURY A SERVISNÍ CENTRA SPORTU– PODMÍNKY PROGRAMU DŮLEŽITÉ!: Příloha – ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ Účel – CELOROČNÍ ČINNOST… Výstupy parametrů projektu – 1 POVINNÝ (ČINNOST…) Podání žádosti – – MANUÁL

INFORMACE PRO SPOLKY DŮLEŽITÉ INFORMACE Z PRÁVNÍHO ODBORU! 1) Vzhledem k požadavku § 3042 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, platného od , musí nejpozději od název spolku obsahovat buď slovo „spolek“ nebo „zapsaný spolek“ nebo zkratku „z.s.“ z naší strany kontrola ve Veřejném rejstříku NEUVEDENO VYZVEME K předložení dokumentu, z něhož bude patrné, že jste uvedli název vašeho spolku do souladu se zákonem (např. usnesení nejvyššího orgánu spolku o změně názvu).

INFORMACE PRO SPOLKY DŮLEŽITÉ INFORMACE Z PRÁVNÍHO ODBORU! 2) Nejpozději do musí všechny spolky přizpůsobit požadavkům nového občanského zákoníku i své stanovy (náležitosti jsou v § 218 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) a musí je založit spolu s oznámením dalších skutečností podle § 25 a násl. zákona č. 304/2013 Sb., o veřejných rejstřících, do veřejného rejstříku. 3) Dotace mohou být přiděleny pouze těm spolkům, které mají svůj název v souladu s platnou právní úpravou.

KONTAKTY Petr Hloušek ,