Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / 20.12.2011/Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studie: Data retention v ČR v praxi Petr Kučera Iuridicum Remedium, o. s.
Advertisements

Postup při hlášení pojistných událostí
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Pojistný program pro členy Federace vozmistrů
Pojištění firemní flotily
PROJEKTOVÝ DEN 27. ČERVENCE 2010 STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, MECHANIZACE A PODNIKÁNÍ, KRNOV, OPAVSKÁ 49 Ing. Marák Vladimír Tento projekt.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
POJIŠTĚNÍ Základní pojmy Rizika a změny v rozpočtu domácností Typy pojištění Pojišťovna.
Mimoškolní aktivity zábava a povinnost.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Prevence násilí na pracovištích 1. 2 šikana mobbing zastrašování urážky výhrůžky sexuální obtěžování rasové ponižování diskriminace fyzické napadení STRES.
Odměňování pojišťovacích zprostředkovatelů
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
Pojišťovnictví Charakteristika.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Obsah systému péče o zdraví zaměstnanců a jeho praktická aplikace v konkrétním prostředí POKRAČOVÁNÍ Ing. Kristýna Přibylová.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO164 Název.
Zprostředkovatelé v pojišťovnictví
Záchranné a likvidační práce a evakuace historicky cenných materiálů
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistník pojištěnému.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Pojištění.
ÚVODNÍ WORKSHOP Brno.  Cílem projektu je podpora profesního rozvoje pedagogických pracovníků základních škol s využíváním ICT ve výuce,
ÚVOD DO POJIŠŤOVNICTVÍ
E PUSA (elektronický portál územních samospráv)
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Ing. František Řezáč, Ph.D. Mgr. Silvie Kafková Masarykova univerzita Pojistné události.
ÚVOD DO POJIŠTĚNÍ 5 POJISTNÉ PLNĚNÍ (NÁHRADY). POJISTNÉ PLNĚNÍ DEF: náhrada, kterou poskytne/zaplatí (v určité podobě/výši a čase) pojistitel pojistníkovi.
Připravil: „Balíček“ pojištění kochleárního implantátu Připravil: Ing. Lucie Kobrová Obrázek možno vyměnit za tematický! Smazat a vložit jiný.
Aon Stach Česká republika 0 Využití pojišťovacího makléře na pojistném trhu V Praze dne Ing. Pavel Hendrych Aon Stach Česká republika, spol.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
Změny v průběhu kontrol (kontrolní řád) kpt. Mgr. Blanka Kliková Oddělení stavební prevence, kontrolních činností a ZPP HZS Karlovarského kraje kpt. Mgr.
LIKVIDACE POJISTNÝCH UDÁLOSTÍ PROJEKT POJIŠTĚNÍ SČMBD Sloužíme Vám s radostí.
1 Mgr. Ing. Bc. Radek Neděla. Odpovědnost za škodu Odpovědnost zaměstnavatele = objektivní; předpoklady vzniku: - vznik škody, - protiprávní jednání nebo.
Úvodní schůzka k projektu „Optimalizace procesů a nastavení způsobu komunikace“ Fulnek
PRVNÍ ZDRAVOTNÍ PORADENSKÁ ve spolupráci s advokátní kanceláří.
SIKP – Státní informační a komunikační politika Prezentace – aplikace vybraných zákonů ve společnosti NeXA, s.r.o. Eva Štíbrová Zdeňka Strousková Radka.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
Veřejná služba 2017.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Pojišťovnictví Pojišťovnické & pojistné právo
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje
Specializovaný tým MŘ PČR Brno na problematiku DmN
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti
Pojištění BYTOVÝCH DOMŮ
Podnikatelské profese v oblasti finančněprávních služeb
Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu
OSPOD NOVÝ BOR A SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Mgr. Balážová Dana OSPOD Nový Bor
NZDM V SÍTI – DOBRÁ PRAXE
Seminář – změny rámcové pojistné smlouvy „ pojištění v rámci projektu SČMBD“ Vždy ve Vašem zájmu.
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Mezinárodní pronájem pracovní síly
II. Setkání se starosty obcí
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
V. Setkání se starosty obcí
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj

Obsah 1. Profil společnosti 2. Odborný tým 3. Základní pravidla komunikace 4. Doporučené postupy 5. Kontakty 6. Diskuse

Profil společnosti Zajišťujeme komplexní služby a poradenství v oblastech nezávislé likvidace škod na movitém a nemovitém majetku, vozidel, expertních úkonů, prevenci rizik Jsme silnou a nezávislou společností s pevným zázemím na českém trhu Disponujeme zkušeným týmem spolupracovníků, znalců, likvidátorů a rizikových inženýrů Spolupracujeme s řadou tuzemských i zahraničních partnerů a jsme schopni poskytnout služby nejvyšší kvality Garantujeme odborné, rychlé, nezávislé a objektivní šetření všech druhů škod 2

3

Odborný tým Disponujeme vlastní sítí spolupracovníků, znalců, likvidátorů a specialistů Všichni naši pracovníci jsou pravidelně proškolovaní a jejich odbornost je kontinuálně rozvíjena za účelem dosažení maximálních výsledků a kvality při šetření škody Prvotní kontakt s klientem realizujeme neprodleně likvidace jsou realizovány dle předem dohodnutých postupů a zpracovány v požadovaném formátu 3

Základní pravidla komunikace Realizujeme a zabezpečujeme veškeré úkony spojené s likvidací škod. Hlaste všechny vzniklé škody Všechny vzniklé škody hlaste na CONTIN Oznámení škody pojistiteli zajišťuje CONTIN Veškerá komunikace je vedena prostřednictvím CONTIN Preferujeme osobní, či telefonickou konzultaci a poradenství V případě škody třetí osobě NESMÍ být písemně uznán nárok na náhradu škody poškozenému Informace o škodě podává pouze osoba k tomu určená Každá škoda je navedena do IS CONTIN „COS“ 4

Co je ještě důležité? Preferujeme elektronické hlášení škody - „ Hlaste všechny škody i ty, které nebude možné uhradit z pojištění Přesná evidence umožňuje v budoucnu upravit rozsah pojistného krytí a i vy se tak podílíte na tvorbě kvalitního risk managementu 6

Doporučené postupy 5 Bezprostředně po vzniku pojistné události je každý pracovník povinen postupovat podle požárních předpisů či jiných bezpečnostních a evakuačních norem V případě vzniku škody zajistěte, že nebudou vykonány žádné opravy nebo jiné práce, kromě naléhavých, výjimečných případů, kdy je nutné zajistit minimalizaci dalších škod dříve, než škodu prohlédne pověřený pracovník pojistitele. Vše organizuje po nahlášení škody CONTIN V případě dopravní nehody se držte pokynů pro případ vzniku dopravní nehody

Kontaktní údaje Kontaktní adresa: CONTIN s.r.o. Příkop Brno Česká Republika Kontaktní osoby: Pavlína Živělová Ladislav Burián Telefon: M T Web: 7

Rádi zodpovíme Vaše dotazy Děkujeme za pozornost 8