Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B. za rok 2015 Zpracováno: 3.1.2016 Zpracoval: Radek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov Modelářsko-robotický a CAD/CAM kroužek PROJEKT OPVK - PODPORA TECHNICKÉHO A PŘÍRODOVĚDNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Advertisements

Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,000 – 0,222“ Tento projekt byl spolufinancován z rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury.
STS/S 10 Obsluha, používání a údržba MPT v jednotce podle návodů k obsluze a interních aktů řízení Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina.
ZPRÁVA O ČINNOSTI SDH ZA ROK 2015 Výroční valná hromada SDH Senice na Hané
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 1. Požární ochrana Obor:Elektrikář.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Zdravotnická záchranná služba je zdravotní službou dle zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách, v jejímž rámci je na základě tísňové výzvy, není-li.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  probíhaly zavedené kurzy a školení dle plánu  - 33 specializačních kurzů (374.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory, se starostkami a starosty obcí Rozpočet 2015 Marek Pieter Liberec,
Projekt „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Příjezd k místu dopravní nehody a ustavení vozidel STČ 08/IZS.
Vytápění Účinnost spalování. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR STAV REALIZACE ENERGETICKY ÚSPORNÉHO.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_255_TÉMA_ Rezervy a fondy Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Ústav technicko - technologický ZHODNOCENÍ EFEKTIVNOSTI DOTAČNÍCH TITULŮ.
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Ostatní dotační programy Olomouckého kraje pro rok 2017 a další možnosti čerpání dotací z národních a evropských zdrojů.
VY_62_INOVACE_ , daň z nemovitých věcí - pozemků
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Ing. Kateřina Lichtenberková
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
„Váš kraj, Váš rozpočet“
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Regionální rozvojová agentura Východní Moravy 1998 – let partnerem v regionálním rozvoji Východní Moravy RNDr. Otakar Prudil.
Velkokapacitní cas tatra pro jsdh Jevíčko
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Společenská odpovědnost ve školství
Vytápění Tepelné ztráty
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Pásma požáru Požár a jeho rozvoj.
Snídaně starostů , Jedlí
Technické prostředky v požární ochraně
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Pozemkové úpravy.
Centrální nákupy SŽDC pro opravu, údržbu a modernizaci železničního svršku Stanislav Smeták Workshop „Oprava a údržba kolejí železničních drah“ Praha –
Podpora rozvoje venkova v ČR
Dotační program na podporu jednotek sboru dobrovolných hasičů pro rok 2018 Blanka Procházková.
Školení – představitelé příspěvkových organizací
Střední průmyslová škola Ostrov
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výroční zpráva o činosti školy
STŘEDNÍ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B.
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
Šablony I a jejich realizace
Dotační programy odboru životního prostředí v roce 2019
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Programy na podporu bydlení
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Monitorování provozní účinnosti
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
Dotace pro jednotky SDH obcí
Transkript prezentace:

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B. za rok 2015 Zpracováno: Zpracoval: Radek Buryánek, DiS.

Personální zajištění a technika JSDHO v roce 2015: K je v jednotce vedeno celkem 30 členů, z nichž je 5 velitelů (včetně VJ), 7 strojníků, 4 technici CHS a TS, 6 členů obsluha MŘP a 24 členů je proškoleno jako nositelé dýchací techniky. Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Doplnění k personální otázce: V září a říjnu absolvoval školení V-40 Tomáš Dohnal a stal se tak velitelem družstva (v této funkci nahradil pana Miroslava Břežného, který se rozhodl po mnoha desetiletích úspěšného působení na této funkci skončit – zůstává nadále plnohodnotným členem jednotky). 21. a úspěšně absolvovali dva členové jednotky – T. Melč a V. Zvoník kurz NDT 16 a o týden později 8 členů jednotky prošlo výcvikem NDT-8. Ve dnech 5., 17. a proběhlo školení VZOHV 40 na PS Přerov a Lipník nad Bečvou, kde kompletní kurz absolvovalo 6 členů jednotky. Uznání kurzů ze studia na SOŠ požární ochrany jsme získali NDT a obsluhu MŘP (O. Miklase) a strojníka (M. Popp), který je zatím v zácviku. Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Taktická cvičení: V letošním roce jsme se zúčastnili 2 taktických cvičení Cvičení složek IZS na únik nebezpečné látky na vodní hladinu řeky Bečvy – stavba norných stěn a jímání ropné látky Cvičení na ZŠ ulice Osecká v Lipníku n./B. na požár kotelny školy a evakuace žáků Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Významné zásahy JSDHO v roce 2015: – únik palmového oleje D1 z cisterny – úsek Lipník - Hranice – požár autodílny – ulice Osecká – Lipník I - město – DN 2 OA se zraněním – Osek n./B. (Chabrov) – požár lesa ve VVP Libavá – nad obcí Loučka – DN 2 NA se zraněním – R35 u obce Dolní Újezd - statistika – 9 x požár, 6 x dopravní nehoda, 3 x technická pomoc, 3 x únik NL, 2 x planý poplach – celkem 23 událostí - na k.ú. Osek nad Bečvou celkem 8 událostí Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Požár VVP Libavá Požár autoservis Dolejš

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Nehoda cisterny s palmovým olejem na D1

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Nehoda 2 x OA Osek - Chabrov

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Nehoda 2 x NA na R35

Soutěže a fyzická příprava: Radslavská přilba – – 4. místo Základní kolo v požárním sportu – – 4. místo Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Oprava CAS K25 T 815 – II. etapa: Provedení opravy na vozidle CAS K25 T 815 za podpory dotace z OLK a fondu plnění škodní události pojišťoven formou úhrady specifických zásahů JSDHO (realizace Asmont s.r.o. a Talosa s.r.o.): Instalace stabilizátorů přední a zadní nápravy Oprava externího vytápění vozidla Výměna vzduchojemů Oprava servořízení Oprava předních brzd Oprava nádrže na vodu – laminování Instalace snímačů hladiny v nádržích Oprava snímačů indikujících otevření dveří nástavby, lafety apod. Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Oprava a údržba další techniky: V roce 2015 provedena série údržby a oprav další techniky: Oprava DA 12 A 31 – podvozková část vozidla Provedení STK na vozidlech Oprava brzdového systému NK A 31 Údržba PS 12 – sportovní i zásahové Údržba věcných prostředků PO Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Roční vytíženost MPT v roce 2015:

Oprava hasičské zbrojnice – II. etapa: V rámci realizace investiční dotace poskytnuté ze SFŽP provedena oprava hasičské zbrojnice – II. etapa se zaměřením na snížení energetické náročnosti budovy. Na tuto investici navazovala akce instalace nového otopného systému: Provedení zateplení obvodového pláště a hasičské věže Výměna okna a větracích mřížek ve věži Výměna oplechování budovy, instalace hromosvodů a svodu Zateplení stropů v garážích pro stání MPT a chodbě Nátěr podlahy v garáži speciální barvou Instalace nového kondenzačního plynového kotle Instalace radiátorů a zprovoznění nového systému vytápění Realizace firmami TELKAS s.r.o. a Teplo Lipník n./B.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Hasičská zbrojnice v novém kabátě:

Plán práce a rozvoje JSDHO na rok 2016: - provedení údržby a opravy techniky s přípravou na provedení STK - prohloubení nadstandartní spolupráce s obcí Osek n./B. - realizace činnosti a aktivit dle schváleného plánu práce SDH Osek n./B. - účast na školení a instrukčně metodických zaměstnáních pořádaných HZS - zlepšování prostředí pro údržbu, skladování a servis MPT a VPPO - realizace nákupů s přispěním dotačních titulů a fondu zábrany škod - podání žádosti o dotaci na nákup navijáku na CAS K25 T 815

Širší plán rozvoje JSDHO a SDH Osek nad Bečvou: - pokračování rekonstrukce budovy hasičské zbrojnice - rekonstrukce schodiště a vnitřní části věže na sušení hadic - výměna elektrického rozvaděče - oprava vstupních schodů do budovy - obnovení nátěru vjezdových vrat do garáží MPT - výmalba prostoru chodby a jednacího sálu - výměna podlahové krytiny v 1.NP hasičské zbrojnice - zlepšení materiálně technické základny sboru za přispění dotačních titulů - možnost prověření nákupu a dotačních titulů k pořízení nového DA Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

Možná vizualizace vozidla (??):

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou

DĚKUJI ZA POZORNOST Radek Buryánek, DiS. 3. ledna 2016 Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou