Použití počítačů NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/21.1611 ČÍSLO ŠABLONYIII/2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Advertisements

Inf Používání a tvorba databází. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_12_INOVACE_II.ICT4 Vytvořeno:2.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název materiálu: Služba Edu Live Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Notebook NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2 Inovace.
Návrhové systémy. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_I.ICT3 Vytvořeno:3. 7.
Microsoft Office 2010 Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce: , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Kód DUM :VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu:
Společnost a informační prostředí. Informační prostředí Odborné poznatky uložené v dokumentech Instituce a jednotlivci přispívající ke komunikaci informací.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_037.ICT.34 Tvorba webových stránek – databáze import.
Software =je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost. - Software je protiklad k hardwaru,
Způsoby připojení k internetu
Databáze © Mgr. Petr Loskot
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Internet.
Marketing 6 Nástroje propagace.
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
KOULE 2 - Objem tělesa NÁZEV ŠKOLY
INFORMATIKA – použití počítačů
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Grafické programy - opakování
Inf Počítač a lidé s handicapem
RAM, rozšiřující karty NÁZEV ŠKOLY
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Oblasti využití výpočetní techniky
KUŽEL 6 - Výpočet objemu NÁZEV ŠKOLY
Funkční styl odborný Oblast odborných publikací, časopisů, učebnic.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Části počítače NÁZEV ŠKOLY
Teoretické pojmy z výpočetní techniky
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Windows – WordPad VY_32_INOVACE_32_649
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Název projektu: Moderní škola
Software počítače 1 - opakování
SOFTWARE OSOBNÍHO POČÍTAČE
Inf Ovládání operačního systému
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
POČÍTAČ VY_32_INOVACE_02 Sada 6 ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Násobení racionálních čísel
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Název: Pozvánka DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_17
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Informatika – Grafika.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Teorie Informace, signál
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
PRŮZKUM FYZICKÉHO STAVU NOVODOBÝCH KNIHOVNÍCH FONDŮ - 8 LET PRAKTICKÝCH ZKUŠENOSTÍ - VÝVOJ APLIKACE A JEJÍ VYUŽITÍ ODBOR OCHRANY KNIHOVNÍCH FONDŮ.
Předmět: Informatika Ročník: VII. Tématický celek: Základy práce s PC
MS Word - otevření a uložení souboru
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Střední škola obchodně technická s. r. o.
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Software Mgr. Václav Chvál.
Informační a komunikační technologie Informatika
Střední škola obchodně technická s. r. o.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Transkript prezentace:

Použití počítačů NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT NÁZEV MATERIÁLUPoužití počítačů ČÍSLO SADY1 ČÍSLO MATERIÁLUVY_32_INOVACE_02 AUTOR MATERIÁLUMgr. Michal Divíšek

Použití počítačů : 1)Kancelářské aplikace – dříve nejčastější a mnohdy jediné využití jako moderní psací stroj ve spojení s jehličkovou tiskárnou. Dnes vlivem používání moderního software pro k ancelář Open Office, Microsoft Office tvorba graficky upravených dokumentů, tabulek, grafů,...

Použití počítačů : 2) Databázové aplikace – kartotéky, seznamy, přehledy, evidence Každá firma shromažďuje data o lidech, zboží, platbách,… I naše firma - škola má evidenci žáků s daty v programu Bakaláři. Zaznamenáváme tvé rodné číslo, bydliště a i to, co jsi měl například v 1.třídě z matematiky.

Použití počítačů : 3) Komunikace – rozvoj Internetu umožnil dříve nemyslitelné funkce – posílání dat, textových informací, hlasová komunikace, vyhledávání dat, využití ové služby a další

Použití počítačů : 4) Grafika a grafické systémy – zpracování grafiky, projektování, konstruování, úprava mapového zobrazení, grafické informační s ystémy, prezentace, tvorba webových stránek, úprava tiskovin a časopisů, tvorba reklamy,….

Použití počítačů : 5) Řídící systémy – kontrola, měření a řízení určitého technologického procesu. Jedná se mnohdy o celé řízení výroby. Postupné zavádění plně robotizovaných a automatických linek ovládaných počítačem.

Použití počítačů : 6) Výzkum a vývoj – složité výpočty, simulace děje, modelování různých vědeckých experimentů provádějí dnes vědci pomocí počítače. Výhodou je především rychlost a množství získaných dat při nastavení velmi složitých podmínek.

Použití počítačů : 7) Zábava – hry a zábavný software a hardwarové doplňky jsou velikou skupinou využití výpočetní techniky asi i u tebe žáka ZŠ. Mnozí dospělí lidé hry berou jako velmi dobrou relaxační činnost a také si rádi pohrají.

Použití počítačů : 8) 0statní použití – speciální použití na zakázku, pro daný konkrétní účel. Člověk postupně zařazuje počítače do nejrůznějších odvětví a oborů a učí se je maximálně využít.

Odkazy a uvedení autorů : Snímky : sp2.htm sp2.htm Combi_orange?$Download-Source$ Combi_orange?$Download-Source$ nejslavnejsim-vedeckem-centru-prac nejslavnejsim-vedeckem-centru-prac