Elektronická příprava deklarace a podání JŽ. Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Aktivity v zájmu zvyšování bezpečnosti půdy Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský Hroznová 2, Brno Veronika Večeřová www.ukzuz.cz.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Zprostředkování kontaktu I N F O R M A C E O POSTUPU PŘI VYŘIZOVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ KONTAKTU (na základě § 8b zákona č. 133/2000 Sb.)
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
Registr přechodných pobytů
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Nitrátová směrnice v LPIS
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Praha, 2010 Představení připravovaného dotačního programu II.1.4 Platby na podporu dobrých životních podmínek zvířat Ing. Jiří Rádr.
Prezentováno na semináři v Litovli 18.dubna 2007 Ing. Mračkovou Návrh novely NV 242/2004 Sb. - HRDP.
Dopady spuštění základních registrů na subjekty územní samosprávy
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
Nařízení vlády o podmínkách provádění agroenvironmentálních opatření
Analýza infromačního systému. Matice afinity ISUD matice – Insert (vkládání dat) – Select (výběr dat) – Update (aktualizace dat) – Delete (vymazání dat)
Tvorba spojnicových grafů v aplikaci MS Excel
Sdílení dat ve veřejné správě Hradec Současný stav  V právním řádu neexistuje předpis, kterým by byla upravena jednotná pravidla pro sdílení.
Program rozvoje venkova environmentální opatření
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Programové období Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
 Smlouva o poskytnutí účelové dotace čl. V., odst. 14 (Pověření poskytováním SOHZ čl. IV., odst. 13) a dále Metodika PK část XIII., odst. 13  mezní.
ENVIRONMENTÁLNÍ OPATŘENÍ PRV Zemědělská opatření Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Ing.
LPIS ve vazbě na dotace Mgr. et Mgr. Tereza Gimunová MZE, odbor rozvoje a projektového řízení IT.
AEKO Agroenvironmentálně–klimatická opatření (AEKO) A podopatření integrovaná produkce ovoce B podopatření integrovaná produkce révy vinné B1.
Státní zemědělský intervenční fond Česká republika Souhrn nejčastějších kontrolních nálezů při kontrolách na místě v roce 2015.
ZEMĚDĚLSKÉ DOTACE OD VSTUPU DO EU PO SOUČASNOST. Platební agentura SZIF zprostředkovává finanční podporu z EU a národních zdrojů. Jedná se o následující.
Příprava a podání Jednotné žádosti. Standardně do 15. května (v roce 2015 byl termín posunut do 29. května) + 25 dní pro pozdní podání (se sankcí) Termín.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Základní registr územní identifikace a nemovitostí Zbyněk Havelda Úřad pro veřejné informační systémy Seminář sdružení Nemoforum.
 Materiál slouží pro pochopení a faktické vyplnění Jednotného registračního formuláře.
Příspěvek na hospodaření v rámci AGROENVIRONMENTÁLNÍCH OPATŘENÍ ČESKÉ REPUBLIKY LUŽE Listopad 2008 Jan Simek DAPHNE ČR - Institut aplikované ekologie.
Jednotná žádost 2016 Příprava deklarací se vstupem do aplikace LPIS.
Změny v LPIS v souvislosti s novou SZP a novelou zákona o zemědělství.
Informace k novému SW, práce s elektronickou žádostí Michaela Hofštetrová Knotková.
Návrhy změn požadavků podmíněnosti a greeningu Lubomír Smrček Podklady pro prezentaci pocházejí z materiálů odboru přímých.
Jednotná žádost 2017.
Dotační politika Bělá Ing. Ladislav Bittner. Ing
Elektronické žádosti na studijní oddělení
Zprostředkování kontaktu
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Zranitelné oblasti.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Přehled preferenčních kritérií
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
Dobré životní podmínky zvířat
Zprostředkování kontaktu
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Aplikace Monitorovací systém
Pracovní skupina CROSS COMPLIANCE
Prezentace modulů ROSTLINNÁ VÝROBA
PREZENTACE MODULU AGROEVIDENCE
Zranitelné oblasti.
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
LPIS, REGISTR SADŮ, REGISTR HNOJIV
Pěstování RRD na zemědělské půdě
DOTAČNÍ ROK 2018 – LFA; PPO; ANC LFA
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Vazba Fiche na článek Nařízení EP a Rady (EU) č. 1305/2013
Fond mikroprojektů v Euroregionu Glacensis v období
DOTAČNÍ ROK 2019 – LFA; PPO; ANC LFA
Státní zemědělský intervenční fond – RO České Budějovice OPŽL pro Jihočeský kraj I Ing. Ilona Veselá Telefon
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Elektronická příprava deklarace a podání JŽ

Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně mám audit 2) Vyřešené a účinné všechny DPB v LPIS a Enviro vrstvu na OOP 3) Bezpříznakové a správně nahlášené zvířata v ČMSCH (dojnice, telata..) 4) Připravený (nejlépe na PF) osevní postup, případně excel 5) Diverzifikace plodin – znám pravidla ha 2 plodiny nad 30 ha 3… 6) Plochy v ekologickém zájmu – mám nad 15 ha 5% prvků EFA

Vstup do Aplikace LPIS

Základní orientace v aplikaci LPIS Semafory u EFA a Diverzifikace Šedivý – nemusí plnit Červený - podmínka nesplněna Oranžový – podmínku lze splnit Zelený – podmínka splněna

Základní orientace v aplikaci LPIS – detail DPB

Základní orientace v aplikaci LPIS Obecná funkcionalita červený semafor – do dotačního titulu nelze vstoupit,

Základní orientace v aplikaci LPIS – aktualizace

Příprava Jednotné žádosti a žádostí AEO, AEKO, EZ Zemědělský podnikatel – indikátor ANO / NE Datové sady z LPIS a IZR připraveny Možno přistoupit k přípravě sady žádostí na PF.

Příprava sady v IZR pro podopatření welfare dojnic Příprava sady pro podopatření pro dojnice probíhá v IZR obdobným způsobem jako u krav s TPM. Pro podopatření zaměřená na chov prasat se datové sady v IZR nepřipravují! Příprava žádosti těchto podopatření probíhá pouze na portálu farmáře.

Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - dojnice Evidence umístění provozoven.

Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - dojnice Výběr objektů na portále farmáře (a výběr metody).

Příprava Jednotné žádosti a žádostí AEO, AEKO, EZ Zemědělský podnikatel – indikátor ANO / NE Datové sady z LPIS a IZR připraveny Možno přistoupit k přípravě sady žádostí na PF.

Jméno / Příjmení, Trvalé bydliště / Adresa sídla jsou přebírány ze Základních registrů Bankovní účet nutno zadat! -informační hlášení, -není-li vyplněn, nelze pokračovat

Aktivní zemědělec – NEGATIVNÍ ČINNOSTI – VÝJIMKY

Jméno / Příjmení, Trvalé bydliště / Adresa sídla jsou přebírány ze Základních registrů Bankovní účet nutno zadat! -informační hlášení, -není-li vyplněn, nelze pokračovat

Aktivní zemědělec

Aktivní zemědělec – deklarace příjmů/výnosů, Zpráva auditora

Ověřené údaje z Formuláře musí žadatel PŘEPSAT do Formuláře Jednotné žádosti!!!!

Nelze zaškrtnout žádné další opatření. Výjimkou je PVP (Top-Up) Nutno zaškrtnout! Odstranit opatření je umožněno.

Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - prasata Podopatření zaměřené na chov prasat – jednotlivá podopatření a tituly se vybírají přímo na portálu farmáře v menu Příprava žádosti.

Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - prasata Výběr objektů a zadání počtu zvířat

Děkujeme za pozornost