Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Advertisements

Seminář TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum celoživotního vzdělávání Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Cesta k modernímu vzdělávání
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Cloverleaf Limited s.r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v rámci Operačního.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Personální plán pro podnikatelský plán
Struktura podnikatelského plánu
Vzdělávání členů OHK Jablonec EDUCA – vzdělávací centrum Jablonec nad Nisou PhDr. Eva Kořánová APERTA, s.r.o. Liberec Mgr. Věra Růžičková Subdodavatel:
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ÚSTECKÉM KRAJI 2 - POSOSUK 2
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Vzdělávání členů OHK Jablonec
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
E-learningový kurz e-learningu
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Komunitární program PROGRESS
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
GENDER FOCAL POINT.
Transkript prezentace:

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Vzdělávání členů OHK Jablonec Úplný název projektu: Zvýšení adaptability zaměstnanců členských firem Okresní hospodářské komory v Jablonci nad Nisou a zaměstnanců partnera pracujících v odvětví cestovního ruchu reg.č. CZ.1.04/1.1.06/

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Realizační tým projektu – personální změny Projektový manažer Ing. Oskar Mužíček Finanční manažerka Anna Radovská Koordinátorka - administrátorka Ing. Jitka Kořínková Projektový manažer Bc. Radek Drašnar Koordinátorka, specialistka vzdělávání Mgr. Kateřina Bartoňová Koordinátorka akcí Veronika Volná Koordinátor akcí partnera HK KHK PhDr. Čestmír Jung

Vítězem výběrového řízení je sdružení firem: Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Zastoupené zde přítomnými: PhDr. Eva Kořánová EDUCA – Vzdělávací centrum s.r.o. Mgr. Věra Růžičková Aperta, s.r.o. Ing. Alžběta Cedidlová, MBA Asociace hotelů a restaurací ČR a zástupci lektorského týmu Zastoupené zde přítomnými: PhDr. Eva Kořánová EDUCA – Vzdělávací centrum s.r.o. Mgr. Věra Růžičková Aperta, s.r.o. Ing. Alžběta Cedidlová, MBA Asociace hotelů a restaurací ČR a zástupci lektorského týmu

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Rozsah vzdělávacích aktivit v roce 2011

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Hotelnictví a gastronomie

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 14. – Lázně Bělohrad / Hotel. škola Turnov Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. 21. – Hotelová škola Turnov Kurz určený pro kuchaře a kuchařky členských firem OHKJ a KHK KH.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 28. – Hotelová škola Turnov Kurz určený pro kuchaře a kuchařky členských firem OHKJ a KHK KH. v týdnu 12. – Lázně Bělohrad / Hotel. škola Turnov Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Regionální cestovní ruch (workshopy)

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kurz určený všem zájemcům z řad managementu a obslužného personálu zapojených členských firem OHKJ a KHK KH.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kurz určený všem zájemcům z řad managementu a obslužného personálu zapojených členských firem OHKJ a KHK KH.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. Pro ostatní členské subjekty bude tento kurz otevřen v 1. čtvrtletí roku 2012.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Právní a podnikatelské minimum

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s Jablonec nad Nisou Kurz určený pro management a vedoucí pracovníky členských firem OHKJ a KHK HK.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Manažerské a ekonomické dovednosti

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky Jablonec nad Nisou Kurz určený pro management a vedoucí pracovníky členských firem OHKJ a KHK HK.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. Pro ostatní členské subjekty bude tento kurz otevřen v 1. čtvrtletí roku 2012.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Komunikační a obchodní dovednosti

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky Jablonec nad Nisou Kurz určený zaměstnance členských firem OHKJ a KHK HK.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky Jablonec nad Nisou Kurz určený zaměstnance členských firem OHKJ a KHK HK Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s Kosmonosy Kurz vyhrazen pro zaměstnance hotelu Galatea.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s. Pro ostatní členské subjekty bude tento kurz otevřen v 1. čtvrtletí roku 2012.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. IT vzdělávání

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. 5. – Jablonec nad Nisou Kurz určený zaměstnance členských firem OHKJ a KHK HK. 7. – Lázně Bělohrad Kurz vyhrazen pro zaměstnance společnosti Lázně Bělohrad, a.s.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Jazykové vzdělávání

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Předpokládané zahájení prezenčních jazykových kurzů v lednu 2012, začátečnické skupiny možná dříve. Budete včas informováni.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kde zjistit bližší informace a jak se přihlásit do kurzů

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Základní informace o projektu Aktuality Vzdělávací kurzy –Členění dle programů –Detailní informace k jednotlivým kurzům: časová dotace, obsah, metody výuky vhodné vstupní znalosti, výstupní znalosti, výukové materiály Akce - kalendář projektových akcí, bude doplňováno, rozšířeno o možnost přímé registrace Zapojené subjekty – přehled firem zapojených do projektu Dokumenty ke stažení – vše důležité umístíme na web Další obvyklé sekce – Fotogalerie, Napsali o nás / Pro média, Kontakty… Projektové internetové stránky

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. REGISTRACE DO KURZŮ Pravidla: 1.Do kurzů se registrujte s dostatečným předstihem, ideálně 1 měsíc před plánovaným termínem školení, minimálně však 14 dní předem. 2.K registraci do kurzů používejte přihlašovací formulář. Tištěný formulář- vyplňujte čitelně a úplně Elektronický formulář – ke stažení na www, rozeslán em On-line formulář – registrace přímo na projektovém webu 3.V případě, že jste nuceni svoji registraci do kurzu zrušit, oznamte tuto skutečnost koordinátorům co nejdříve, nejdéle 14 dní před termínem školení. 4.Pozdější stornování účasti (13 a méně dní před školením) akceptujeme pouze pokud evidujeme náhradní zájemce o daný kurz.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. PŘIHLASTE SE CO NEJDŘÍVE!!! Kapacita kurzů je omezena, maximální počet účastníků ve skupině je 15 osob. Rozhoduje rychlost registrace. Pokud už teď víte, které kurzy z nabídky chcete absolvovat, můžete se do nich zaregistrovat IHNED. Vyplňte přihlášku ručně a odevzdejte nám ji před odchodem. Děkujeme.

Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky. Kontaktní osoby: Ing Oskar Mužíček – ředitel OHK, projektový manažer tel.: Bc. Radek Drašnar - projektový manažer Mgr. Kateřina Bartoňová - koordinátorka akcí, specialistka vzdělávání tel.: Veronika Volná - koordinátorka akcí UNIVERZÁLNÍ PROJEKTU: Děkujeme za pozornost.