Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sada č. XIV Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XIV _ SP, DUM č.14
Advertisements

Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:
Moučníky z tvarohového těsta
Houbový koláč s parmezánem
Popis. Grafy vět. Český jazyk 2. stupeň
Mgr. Adéla Kostrounová Mgr. Marcela Rychlá
Minidezerty z italských cukráren
Vánoční cukroví od Adély Pracovní postup
Návod k přípravě štřůdlu
Kynuté buchty Katrin Steinvaldová A
Pokrmy z brambor.
Vánoční perníková vesnička
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Recept na perník.
Tak to jsem já Velikonoční Beránek :P Teď vám řeknu jak se peču.
Velikonoční beránek Poslední snímek Další snímek.
Jak upéct perníky Klikni zde..
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
Objem LC.
Moučníky z litého těsta
Vánoční stromeček Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Týdenní stáž ve firmě Novicom Praha, spol. s r. o.
Sněhové kokosy Z bílků ušleháme sníh, po částech do něj všleháme krupicový cukr, poté moučkový cukr a nádobu vložíme do horké vodní lázně a šleháme, až.
SVATEBNÍ DORT DVOUPATROVÝ
200 g másla 200 g krupicového cukru 1 vanilkový cukr 4 vejce 300 g polohrubé mouky šťáva z citrónu nebo citrónovou kůru trochu mléka.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
HORKÝ BANÁN PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE. PŘIPRAVTE SI: 8 PLÁTKŮ TMAVÉHO TOUSTOVÉHO CHLEBA MÁSLO 2 BANÁNY 2 LŽÍCE MOUČKOVÉHO CUKRU 1 SÁČEK VANILKOVÉHO.
Ořechovo medové řezy Medovník.
ZDRAVÉ MLSÁNÍ Ivana Paletová
Vložky a zavářky do polévek
Projektový Den Vánočka Chléb Rohlík zpracovali Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
V ELIKONOČNÍ BERÁNEK. P OTŘEBY : 4 vejce 120 gramů pískového cukru 200 gramů polohrubé mouky Hrst nasekaných ořechů Hrst rozinek 1 lžička prášku do pečiva.
Recept jak udělat krtkův dort…
©Jiří Kos g hladké mouky 130 g moučkového cukru g tuku 2 celá vejce 1/2 čajové lžičky sody 1 lžička perníkového koření 3 lžíce medu.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):1.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Těsta Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál slouží.
Obilné kaše Jednoduché restaurační moučníky. Krupicová kaše Do vařícího, mírně osoleného mléka sypeme tenkým pramínkem krupici Za stálého míchání zvolna.
Čokoládové muffiny Ingredience: Pokračujete kliknutím.
Štědrovečerní večeře.
VY_32_INOVACE_ _Rozvoj klíčových kompetencí v předmětu Pracovní činnosti v ročníku. Příprava kynutých knedlíků s ovocem Autorem materiálu.
Vánoční stromeček Autor: Mgr. Helena Uhříková Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
Ročník:2. Vzdělávací obor:65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh:Základní technologické úpravy vývarů a polévek.
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_489 Vzdělávací obor: Cukrář H/01
VY_62_INOVACE_A NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách.
Vánoční perníčky 1. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Žižka. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
Mramorová bábovka Od babičky.
Suroviny : náplně Cukr krupice Mléko Hladká mouka Droždí + vajíčka : na další stránce.
RECEPT NA PALAČINKY VY_32_INOVACE_18_PRAKTICKÉ ČINNOSTI Příjemce: ZŠ Břidličná, okres Bruntál Komenského Břidličná Doporučeno pro: ročník.
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
VICTORIA SPONGE CAKE (Tony) 15/04/15 | Recept | Velká BritánieVelká Británie
TĚSTA LITÁ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsta litá, litá kynutá, lívance palačinky, trhanec.
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
DUM - Digitální Učební Materiál
Rybolov Aneb od udice na talíř Jirout Jakub.
DUM - Digitální Učební Materiál
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
TVAROHOVÉ TĚSTO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky.
DUM - Digitální Učební Materiál
Recept – Hororové cupcakes
Šlehačkový dort s ovocem
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 2
VY_32_INOVACE_14_Slovní úlohy
LÍVANCE pancakes.
Donuty.
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Transkript prezentace:

donuty

Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat a promíchat se zbývajícími ingrediencemi v hladké těsto. Pekárnu na donuty připravit tak, jak je uvedeno v návodu. Donuty péct tak, jak je uvedeno v návodu. Když jsou donuty dopečeny, vyjměte je z pekárny a posypte je trochou moučkového cukru. Donuty můžete případně přelít také čokoládovou či jinou polevou. Přístroj na donuty - popis: * výkon 800 W * na 7 donutů * s optickou signalizací ukončení pečení * jednoduché čištění díky nepřilnavé vrstvě * včetně receptů Cena v Lidlu: 299,- Kč (od )

Voňavé donuty (cca 50 donutů) 260 g mouky 1 bal. prášku do pečiva 130 g cukru 1 bal. cukru vanilkového 3 vejce 0,25 litru mléka 5 PL oleje slunečnicového Donuty s jogurtem 150 g hrubé mouky 3 lžičky prášku do pečiva 50 g ovesných vloček 40 g cukru 4 lžíce slunečnicového oleje 4 polévkové lžíce vody 180 g jogurtuovocného 1 malý pohárek jahod nebo banánu Dietní donuty 175 g mouky tmavé 1 bal. prášku do pečiva 1 špetka muškátového oříšku 1 špetka skořice 6 PL cukru třtinového 8 PL oleje 8 PL jogurtu