17. KVĚTNA 2016, BRNO. Kdo jsme?  Sociální firma  Vznik prosinec 2013  Počátek – dotace z projektu financovaném z OP Lidské zdroje a zaměstnanost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Advertisements

Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
Podívejme se nejen na mobilní bezpečnost v širším kontextu Michal Rada Iniciativa Informatiky pro Občany.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Ostatní vnitřní komponenty
Statutární město Karlovy Vary
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
EKONOMICKÉ STUDIE A STRUKTURÁLNÍ FONDY EU Ing. Patrik Sieber KPE VŠE Praha
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Sociální podnikání ve Zlínském kraji Mgr. Šárka Dořičáková
ISSS 2003, Hradec Králové1 Elektronická podatelna Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Projekt FRVŠ 1547/2007/E/b Budování digitální knihovny starých a vzácných dokumentů Řešitel: Ing. Věra Svobodová Ústav vědecko-pedagogických informací.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Krajský úřad Libereckého kraje
Digitalizace knihovních fondů – praktické postupy
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Sociální podnikání Standardy sociálního podnikání.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Zákon o eGovernmentu ► Návrh zákona o elektronizaci některých procesních úkonů v oblasti orgánů veřejné moci a o změně některých zákonů ► Některé problémy.
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Krajská digitální spisovna Vazby mezi projekty 2 Vysvětlivky: TCK … Technologické centrum kraje eSpS … Elektronická spisová služba DUD …
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Sběr a zpracování statistických dat Praha, 21. dubna 2008 Ústav informačních studií.
Podpora podnikání ze SF EU OP Podnikání inovace Globální cíl: zvýšit do konce programovacího období konkurenceschopnost české ekonomiky a.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
U l t r a S p a r c T 1. 2 Program prezentace ₪ Zařazení procesoru ₪ Technická data ₪ Aplikace ₪ Shrnutí.
FONDY EU Programové období
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
Vytvoření dokumentu bylo financováno ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.32/ Počítačová.
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
1 © AGIT AB Telemedicína Brno března 2008 v Brně Od bezfilmových nemocnic k bezfilmovému Ústeckému kraji Martin Zeman, Aleš Daniel, Jan Pejchal.
KONFERENCE projektu „Net ZP - Síť péče o osoby se zdravotním postižením „ j Prezentace s názvem: Proč a jak zaměstnávat OZP na volném trhu práce Tomáš.
Sociální podnikání jako nástroj integrace lidí s mentálním postižením nebo duševním onemocněním - zkušenosti z Plzeňského kraje Martin Fojtíček.
PhDr. Libor Blažek. Digitalizace v archivech obecně Využitelnost ochrana fyzického stavu nejohroženějších archiválií, možnost lepšího zpřístupnění nejvyužívanějších.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V OP ZAMĚSTNANOST Mgr. Svatava Škantová vedoucí oddělení projektů sociálního podnikání 18. srpna 2015, Olomouc.
Zkušenosti s fungováním sociálního podniku 3B sociální firma s.r.o.
KONVERZE DOKUMENTŮ. 2 KONVERZE – LEGISLATIVA Zákon o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů č. 300/2008 Sb. (účinný od 1. července 2009)
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Ekonomika Tematický.
LIGA o. p. s. Bruntál Vznik Poskytování registrovaných sociálních služeb Zvyšování zaměstnatelnosti Vznik a podpora vzniku pracovních míst.
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek. Obsah přednášky:  Fondy předvstupní pomoci  PHARE  ISPA  SAPPARD.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Workshop 3. června 2008, Praha Rozvoj služeb eGovernmentu v ČR a elektronizace zadávání veřejných zakázek Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Jednodušší cesta k dotacím v novém programovém období Místní akční skupina Rakovnicko.
Co se skrývá uvnitř skříně?. 1. Počítačová skříň (Case) je obvykle plechový obal, který zakrývá vnitřek počítače. Existují 4 základní druhy skříní (dělené.
Sociální podnikání v Praze
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Krajský úřad Ústeckého kraje 9. února 2009
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Ministerstvo financí ČR
Studijní obor: Sociální činnost
Společensky odpovědné podnikání
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
EVVO v operačních programech
Multifunkční zařízení
Změny na trhu práce?.
Transkript prezentace:

17. KVĚTNA 2016, BRNO

Kdo jsme?  Sociální firma  Vznik prosinec 2013  Počátek – dotace z projektu financovaném z OP Lidské zdroje a zaměstnanost

Pro koho tu jsme?  osoby se zdravotním postižením  osoby do 26 let  osoby (dlouhodobě) nezaměstnané  osoby s nízkou kvalifikací

Co je sociální podnikání?  ekonomický rozměr  51% ze zisku je zpětně investováno do firmy  environmentální rozměr  úcta k životnímu prostředí  sociální rozměr  podpora znevýhodněných osob ze 40%

DIGITALIZACE LIKVIDACE NEPOTŘEBNÉ DOKUMENTACE Co tedy podnikáme? Zbavíme vás stohů dokumentů, které není nutné uchovávat podle zákona. Vše, co skladujete na papíře, naskenujeme do elektronické podoby.

KRÁTKODOBÉ ÚLOŽIŠTĚ … a další služby Co tedy podnikáme? Převedení dokumentu do datové zprávy nebo datového souboru, ověření shody obsahu těchto dokumentů a připojení ověřovací doložky. Uchováme to, co má pro vás zvláštní hodnotu. Třeba vaši první vystavenou fakturu. např. KONVERZE

Ideální dispozice  10 pracovních sil  5000 listů / den – třídění, skenování (300dpi, šedá barva), kontrola vstupu s výstupem  Znalost účetní dokumentace  Lokalita v centru Brna  Od nového kalendářního roku možnost náhradního plnění  Skart spojený s likvidací nepotřebné dokumentace včetně recyklace  Šetrné zacházení se všemi druhy dokumentů, včetně jejich navrácení do původního stavu  Nastavený proces toku dokumentů od přijetí až po kontrolu

 5x pevná počítačová stanice s Win7/Pro  1x PC 64 bitů, i5, 8 GB paměť  4x PC 32 bitů, i3, 4 GB paměť  3x NTB Windows 8, 64 bitů, i3, 4 GB paměť  Server Dell PowerEdge R520  Dle potřeby je možné navýšit paměť až na 384 GB, a uložiště na kapacitu 32 TB  2x Multifunkční zařízení Konica Minolta  bizhub 220  formát předloh až A3, rozlišení scanneru 600x600 dpi, bar. hloubka 8 bitů  bizhub 253  formát předloh až A3, rozlišení scanneru 600x600 dpi, bar. hloubka 24 bitů  Komunikační linka 100 Mb – možné navýšení na 1GB Technický stav

Výhody/nevýhody 1.Sociální podnik a konkurenceschopnost 2.Vznik pracovních míst a jejich udržitelnost 3.Finanční možnosti pro rozjezd podnikání nebo na provoz firmy 4.Srovnání - podnikatelský subjekt X sociální podnik 5.Vize do budoucna – spolupráce s veřejnou sférou, vzájemné propojení sociálních firem a síť, medializace tématu sociálního podnikání, zákon o sociálním podnikání, připravenost lidských zdrojů

Děkuji za pozornost Bc. Lenka Šebelová Tel: