Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. C7 - Projektová kancelář Metodický výklad výzvy C7 Mgr.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. B6 – Zvýšení kvality řízení lidských zdrojů a optimalizace.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Seminář pro žadatele Výzva č. 78 Výzva pro předkládání grantových projektů v rámci oblasti podpory 3.1 Podpora vzdělávání a procesů v sociálních službách.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let  Datum vyhlášení.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OPLZZ č. C7 – Projektová kancelář Způsob a forma předkládání žádostí.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář k výzvě OP LZZ č. 69 – Představení výzvy, žadatelé, typy projektů, témata projektů a Desatero.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Dotazníkové šetření Analýza poptávky po dalším profesním vzdělávání v Jihomoravském kraji Brno.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Inkluzivní vzdělávání pro KPSVL Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Strukturální fondy v gesci Ministerstva vnitra Ing. Pavel Kryštof Ředitel odboru strukturálních fondů MV ČR.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.3 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. dubna 2013.
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
Interreg V-A Česká republika – PolskoSpolečný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc Kontrola přijatelnosti Nejčastější chyby.
Rozpočet přímých NIV na rok 2011 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2011 KÚ Liberec.
Vnitřní předpisy účetní jednotky Porada odboru veřejné správy, dozoru a kontroly Ing. Tomáš Sluka Ministerstvo financí odbor Regulace a metodika účetnictví.
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Národní program podpory cestovního ruchu
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP Náměšť nad Oslavou
Seminář pro žadatele IROP výzev Prostějov venkov o.p.s.
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Úřad práce České republiky
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
Podpora krajského akčního plánování
Seminář pro příjemce OPVK
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Finanční část Praha, 25. července 2017.
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Praha Petra Schwarzová Monika Puškinová
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. C7 - Projektová kancelář Metodický výklad výzvy C7 Mgr. Alena Sirotková, Ing. Michaela Benešová oddělení metodik a hodnocení projektů Seminář pro žadatele k výzvě OP LZZ č. C7 - Projektová kancelář Metodický výklad výzvy C7 Mgr. Alena Sirotková, Ing. Michaela Benešová oddělení metodik a hodnocení projektů

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Představení výzvy OP LZZ č. C7 Datum vyhlášení: Benefit7: Datum ukončení: do 14:00 hod. Celková alokace na výzvu: Kč Max. objem finančních prostředků na projekt: Kč Min. objem finančních prostředků na projekt: Kč Typ projektů individuální projekty systémového charakteru, naplnění strategie „Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby“

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Kdo může žádat? Ústřední orgány státní správy vymezené §1 zákona č. 2/1969 Sb., o zřízení ministerstev a jiných ústředních orgánů státní správy České republiky, ve znění pozdějších předpisů Cílové skupiny Správní úřady, organizační složky státu, zaměstnanci těchto úřadů a organizace a organizační složky zřizované/řízené těmito orgány a jejich zaměstnanci

Podporujeme Vaši budoucnost Podporované aktivity výzvy č. C7 A.Rozvoj a provoz projektové kanceláře (= PK) –Zabezpečení efektivního řízení projektů daného resortu a organizačních složek státu řízených/zřízených danými orgány ústřední státní správy nejen s důrazem na projekty financované ze SF EU (= předmětné projekty projektové kanceláře) Výstupy: –Ustanovení PK do organizační struktury resortu –Metodika projektového řízení –Akční plány na plynulé zabezpečení realizace předmětných projektů a jejich realizace –Projektový reporting a evaluace –Nové projektové záměry

Podporujeme Vaši budoucnost Podporované aktivity výzvy č. C7 B.Zvyšování kompetencí zaměstnanců projektové kanceláře jako podpůrný nástroj k aktivitám uvedeným v bodě A –Vzdělávání zaměstnanců PK v oblasti projektového řízení (metody moderního projektového řízení – Prince2, IPMA) –Vzdělávací plány pro zaměstnance PK –Manuály a studijní materiály pro zaměstnance PK –Odborná školení v pokročilých dovednostech souvisejících s rolí člena projektové kanceláře

Omezení a specifika výzvy č. C7  Aktivity bodu B (vzdělávání) musí být pouze podpůrným nástrojem k dosažení výstupů aktivit bodu A Nebudou podpořeny tyto aktivity:  zahraniční pracovní cesty, jazykové vzdělávání, vzdělávání povinné dle usnesení vlády č. 1542,  školení základních dovedností programů MS OFFICE Excel, Word, PowerPoint a Outlook,  školení základní metodiky operačních programů EU,  administrace samotných projektů a  investice vyjma pořízení SW na podporu řízení projektů (pozor na limity dané v D5) Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz

Omezení a specifika výzvy č. C7  Aktivity projektu musí být ukončeny nejpozději do  Místo realizace = území ČR  Výdaje spadající pod křížové financování nejsou způsobilé  Žadatel může předložit maximálně 1 projektovou žádost  Žádost, která nebude doručena jako první, bude vyřazena Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz

Povinné přílohy žádosti  Návaznost projektu na všechny dosud realizované projekty v IOP (obl. int. 1.1) a OP LZZ (obl. p. 4.1) daného žadatele a organizací a organizačních složek zřizovaných/řízených těmito úřady <= zamezení duplicitám ve financování  Analýza potřebnosti projektu – max. 3 normostrany ve struktuře: a.Úroveň projektového řízení na resortu, metodiky projekt. řízení b.Počet administrovaných předmětných projektů c.Počet členů RT předmětných projektů vč. přepočtu na úvazky d.Předpokládaný počet nově vytvářených projektových záměrů Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Revize Operačního manuálu OP LZZ  Verze 1.9 platná od  Při sestavování rozpočtu vycházet z tabulky Obvyklých cen zařízení a vybavení a mezd/platů v OP LZZ (aktuální z ), dokládat způsob stanovení jednotkových cen u nákupu služeb  Úvazky členů RT: povoleno max. 1,0 úvazku u daného zaměstnavatele (HPP, DPČ a DPP celkem)  jasně specifikovat rozsah práce (konkretizovat v pracovní náplni), pozor na duplicitní aktivity  Metodika způsobilých výdajů D5 (kap. 3.1)

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Revize Operačního manuálu OP LZZ  Pořizované zařízení a vybavení musí odpovídat úvazkům v RT (max. 20% rozpočtu); Metodika D5 (kap. 3.3) = > uznatelný budou výdaj pouze na 1 notebook pro 2 zaměstnance na 0,5 úvazku Pro 1 člena RT je možné koupit pouze 1 ks výpočetní techniky (PC/NB/tablet)

Podporujeme Vaši budoucnostwww.esfcr.cz Děkujeme za pozornost Odbor strukturálních fondů, MV ČR Zprostředkující subjekt pro prioritní osu 4.1 OP LZZ Děkujeme za pozornost Odbor strukturálních fondů, MV ČR Zprostředkující subjekt pro prioritní osu 4.1 OP LZZ